Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Stiri si noutati CST

Juniorii 3, stagiu de final de an, la Bran

Juniorii 3, stagiu de final de an, la Bran

🔴⚫Echipa de handbal-juniori 3 a #ACSTransilvania se află pentru câteva zile lîn stațiunea Bran. Băieții antrenați de Robert Chiron profită de pauza competițională și pregătesc deja a doua parte a sezonului, ultimele etape din faza seriilor geografice și partidele din grupele valoare, unde sperăm cu toții că se vor afla la finalul lunii februarie.
🔴⚫Antrenamente, dar și multă voie bună, zile frumoase pentru handbaliștii în roșu și negru.
*Proiect cofinanțat de Primăria Brașov.

citeste mai departe

Handbal, J3F: Final bun de an, 44-21 cu CSȘ Ploiești

Handbal, J3F: Final bun de an, 44-21 cu CSȘ Ploiești
🔴⚫Victorie în ultimul joc oficial din 2021 (etapa a 8-a din Campionatul Național) pentru fetele pregătite de Lena Brebeanu și Cristi Filip, scor pe reprize 12-8, 17-7, 15-6. Succes important, în perspectiva locului patru pe care și l-au propus antrenorii noștri.
🔴⚫„Un joc bun, ne-am atins obiectivul, ținând cont că am întâlnit echipa cu care ne luptăm pentru această poziție. Avem o echipă cu mutle fete «sub vârstă», cu un an, doi sau chiar trei mai mici. Venim și după un cantonament în care am mai pus la punct anumite aspecte, inclusiv cele legate de coeziunea lotului, iar echipa a arătat bine, la primul meci după acest stagiu. Ne pregătim în continuare, muncim și creștem sănătos, zicem noi", a precizat Lena Brebeanu, director tehnic al handbalului de la #ACSTransilvania.
🔴⚫În etapa a noua, echipa noastră va sta, iar ultimele cinci runde din faza seriilor geografice se vor juca în perioada 22 ianuarie - 19 februarie.
🔴⚫Partida cu CSȘ Ploiești a fost prima în care, pentru trupa de junioare 3 a #ACSTransilvania au evoluat Cristina Sava și Cristiana Anastasiu, care fac parte din Centrul Național de Excelență de la Sfântu Gheorghe.
Mult succes, pe viitor, echipei noastre!
• Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.

citeste mai departe

Handbal, J3M: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 33-44 (12-14, 12-17, 9-13)

Handbal, J3M: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 33-44 (12-14, 12-17, 9-13)
🔴⚫A fost ultimul meci din acest an pentru băieții lui Robert Chiron. Echipa noastră se află pe locul secund în Seria E a Campionatului Național, înaintea pauzei de iarnă.
🔴⚫ 37,5 puncte și gânduri pentru ultimele cinci runde din faza seriilor geografice, cu obiectivul calificării în Grupele Valoare.
🔴⚫Vacanță plăcută! Succes pe mai departe, băieți!
Proiect cofinanțat de Primăria Brașov.

citeste mai departe

Primaria Municipiului Brașov

Primaria Municipiului Brașov
susține sportul de performanță

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Junioarele 4 au câștigat Cupa "Gabriela Rotiș Nagy"

Junioarele 4 au câștigat Cupa
Junioarele 4 au câștigat Cupa "Gabriela Rotiș Nagy"

🔴⚫26-5 cu Art Galați, 42-4 cu CSȘ Sfântu Gheorghe 2, 33-4 cu CSȘ Sfântu Gheorghe 1 au fost rezultatele fetelor antrenate de Cristi Filip.
🔴⚫Competiția dea Sfântu Gheorghe, care anul acesta a fost dedicatâ generației 2009-2010, a ajuns la ediția cu numărul 13.
👏Felicitări, fetelor! 🙂

#ACSTransilvania #Educatje #Peeformanta

citeste mai departe

Junioarele 4 au câștigat primul turneu al campionatului

Junioarele 4 au câștigat primul turneu al campionatului
🔴⚫Duminică, la Făgăraș, a avut loc primul turneu al Campionatul Național de junioare 4, grupa speranță.
🔴⚫ #ACSTransilvania - InaSport Brașov 28-4, #ACSTransilvania - CSM Făgăraș 23-5, #ACSTransilvania - CSM Codlea 16-4, respectic #ACSTransilvania - CSȘ Făgăraș 12-11 în finală, au fost rezultatele fetelor antrenate de Cristi Filip.
👏Bravo, fetelor!

citeste mai departe

Joc bun, la Ploiești, pentru junioarele 3

Joc bun, la Ploiești, pentru junioarele 3
🔴⚫Echipa de handbal – junioare 3 a #ACSTransilvania a jucat, în acest final de săptămână, etapa a patra a Campionatului Național.
Fetele pregătite de Lena Brebeanu și Cristi Filip au reușit un joc bun, în deplasarea de la Academia Junior Ploiești, în ciuda scorului care la final le-a fost favorabil gazdelor: 42-30 (13-10, 15-12, 14-8).
🔴⚫Lena Brebeanu, director tehnic handbal #ACSTransilvania: „Am făcut un joc foarte bun, din păcate, însă, lipsa de experiență competițională și vârsta mai mică a fetelor noastre ne-au privat de un rezultat foarte bun! Sunt foarte mulțumită de progresul fetelor și sunt sigură că vom face jocuri din ce în ce mai bune!”.

citeste mai departe

Handbal: Victorie în etapa a treia a Campionatului Național de junioare 3

Handbal: Victorie în etapa a treia a Campionatului Național de junioare 3
🔴⚫32-24 (10-8, 11-9, 11-7) cu Kids Tâmpa 2015 Brașov: Filip Denisa (născută în 2010) – 11, Ciobotea Denisa – 8, Nechifor Iulia – 6, Moldovan Diana – 3, Nicoară Ștefania – 2, Grămadă Maria – 2, Joacă Bine Medeea – 1. Antrenori: Lena Brebeanu și Cristi Filip.
🔴⚫Lena Brebeanu: „Nu am fost în cea mai bună zi, dar important este că am câștigat! Fetele care nu au marcat au la fel de multe merite, pentru că au contribuit la faza de apărare, au scos 7 metri și au dat pase importante prin care colegele lor au finalizat! Bravo, fetelor!”.
🔴⚫În etapa a 4-a a Seriei F din Campionatul Național, junioarele 3 de la #ACSTransilvania vor juca în deplasare la Academia Junior Ploiești.

citeste mai departe

Un junior de la ACS Transilvania Brașov transferat de Partizan Belgrad

Un junior de la ACS Transilvania Brașov transferat de Partizan Belgrad

Luca Illes (14 ani) a făcut pasul către celebra grupare din Serbia

Mutare importantă pentru secția de baschet a ACS Transilvania. Gruparea brașoveană a transferat un junior de 14 ani la celebrul club Partizan Belgrad din Serbia. Sub îndrumarea lui Zeljko Bubanja, Luca Illes a câștigat cu Transilvania Brașov o medalie de argint (2021) și una de bronz (2020) în Campionatele Naționale de juniori ale României, fiind deja convocat pentru naționala sub 16 ani a țării noastre.

Una dintre speranțele baschetului românesc la nivel de juniori, Luca Illes a primit nu mai puțin de trei disctincții la turneul final al Campionatului Național U14: MVP și component al „primului 5” al competiției. Potrivit unitedhoops.ro, la turneul de la Sala Transilvania din Sibiu, Luca a strâns medii de 28.6 puncte, 13.8 recuperări și 2.4 pase decisive. Marcel Țenter, antrenorul naționalei U16: „Luca este un jucător cu mare potențial pentru România. În ciuda vârstei, el arată o maturitate extraordinară în joc, are un fizic foarte bun și o tehnică excelentă. Pentru mine nu conteaza foarte mult vârsta. O să aleg jucătorii în funcție de talent și de ce pot arăta în teren. Referitor la Luca, el va fi invitat în lotul lărgit pentru reunire".

„Este una dintre cele mai importante mișcări la nivelul sportului juvenil din Brașov. Să dai un jucător unui club cum este Partizan Belgrad reprezintă ceva foarte, foarte important. Este o mândrie, dar și o mare bucurie, care confirmă faptul că Transilvania Brașov este unul dintre cele mai importante cluburi de juniori din centrul țării și nu numai, unde se lucrează cu pasiune și profesionalism, iar rezultatele, atât cele ale echipelor, dar și cele date de valoarea individuală a jucătorilor, se văd. Îi mulțumesc lui Luca pentru că a făcut parte din echipa noastră, îi doresc mult succes mai departe și am convingerea că va ajunge un nume de referință în baschetul profesionist”, a spus Marius Fetti, manager al ACS Transilvania Brașov.

„Luca este primul român transferat de Partizan. Este un băiat cu potențial mare, care a fost remarcat de Zoran Savic, un nume uriaș în baschetul mondial. Îi mulțumim lui Zoran, Luca este pe mâini bune acolo și avem încredere că vom auzi numai lucruri bune despre el”, a punctat și Zeljko Bubanja, antrenor la secția de baschet a ACS Transilvania, cel care l-a transferat la Brașov pe Luca, acesta fiind originar din Timișoara.

Speră să ajungă un mare jucător

Luca Illes visează să ajungă în baschetul profesionist și spune că deja s-a adaptat în Serbia. „N-a fost prea greu, am colegi foarte buni, iar atât ei cât și toți cei care au grijă de noi aici fac să nu ne lipsească nimic. A fost o perioadă foarte frumoasă la Transilvania, toată lumea m-a primit bine și m-am simțit ca acasă. Am făcut acum un nou pas și sper că voi ajunge un jucător mare”, a precizat tânărul Luca Illes.

citeste mai departe

Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!

Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!
Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!
🔴⚫Junioarele 3 s-au impus în deplasarea de la Ploiești, 28-19 în Sala Olimpia, contra echipei locale CSȘ.
👏Start perfect, așadar, în Campionatul Național! Felicitări, fetelor! Felicitări, Lena Brebeanu și Cristi Filip!
*Proiect cofinantat de Consiliul Judetean Brasov.

citeste mai departe

Victorie și pentru juniorii 3, la debutul în Campionatul Național.

Victorie și pentru juniorii 3, la debutul în Campionatul Național.
✌️Victorie și pentru juniorii 3, la debutul în Campionatul Național.
🔴⚫52-41 (16-12, 17-14, 19-15) cu Szejke Odorheiu Secuiesc.
🔴⚫Felicitări, băieți! Felicitări, Robert Chiron! 🙂

citeste mai departe

Echipele de baschet pregătesc noul sezon

Echipele de baschet pregătesc noul sezon
🔴⚫Echipele Under 15 și Under 13 ale #ACSTransilvania se află, în aceste zile, la Costinești, unde pregătesc noul sezon.
🔴⚫Băieții antrenați de muntenegreanul Zeljko Bubanja trag tare pe litoral, ambele formații urmând a participa în ediția 2021-2022 a Campionatelor Naționale de juniori.
🔴⚫Baschetul are deja o bună tradiție în cadrul clubului nostru, în ultimii ani aducâd două medalii naționale, una de argint și una de bronz.
🔴⚫Succes, băieți! Vă ținem pumnii pentru rezultate la fel de frumoase și în noul sezon!
*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Junioarele 4, locul doi la Cupa Văii Trotușului

Junioarele 4, locul doi la Cupa Văii Trotușului
🔴⚫Fetele antrenate de Cristi Filip au învins cu 31-3 pe ACSO Comănești, cu 34 - 8 pe Prosport Focșani, cu 32 - 15 pe OK Sport Onești și cu 33-9 pe LPS Vaslui, pierzând cu 20-17 partida cu CSM București. 
🔴⚫Ne întoarcem de la Slănic Moldova și cu un premiu individual, Denisa Filip fiind desemnată cea mai tehnică jucătoare a acestei categorii de vârstă 
👏Felicitări! 

#ACSTransilvania #Educatie #Performanta #Handbal


citeste mai departe

Handbal: Juniorii 4️⃣ se pregătesc de Campionatul Național

Handbal: Juniorii 4️⃣ se pregătesc de Campionatul Național
🔴⚫Băieții lui Marian Botezatu au disputat, în ultimele zile, câteva jocuri amicale. 
➡️Mai întâi, i-au avut parteneri de antrenament pe cei de la HC Junior BB Buzău, echipă medaliată cu bronz în ediția 2020-2021 a Campionatului Național de J4, într-o "dublă" care a avut loc la Sala Metrom și la Sala Școlii Gimnaziale 11.
➡️De asemenea, echipa noastră a jucat și cu cei de la Sporting Ghimbav. 
🎙️Marian Botezatu: "Băieții s-au bucurat de handbal și s-au prezentat îmbucurător de bine, ridicându-se la un nivel bun în toate cele trei partide. Ne antrenăm în continuare și vom disputa și alte jocuri până la iarnă, când, în mod tradițional, debutează turneele oficiale din Campionatele Naționale de juniori 4".

#ACSTransilvania #Educatie #Performanta #Handbal

citeste mai departe

Handbal, J3️⃣F, Harghita Handbal Cup

Handbal, J3️⃣F, Harghita Handbal Cup
🔴⚫ #ACSTransilvania - CSȘ Odorheiu Secuiesc 30-28, #ACSTransilvania - NEKA (Centru Olimpic, Ungaria) 8-29, în a doua zi a turneului internațional.
🔴⚫O experiență foarte bună pentru fetele pregătite de Lena Brebeanu și Cristi Filip, în perspectiva Campionatului Național de junioare 3, care va debuta în luna septembrie.
🔴⚫Lena Brebeanu: "Cum am mai spus, avem echipă de generație mai mică, fetele fiind în primul an la această categorie de vârstă. Am avut parte de turnee interesante, și la Făgăraș și la Odorhei, în această vară, care ne vor ajuta, cu siguranță, în meciurile oficiale".
📸Mai multe imagini cu fetele noastre, la Odorheiu Secuiesc, în linkul Handbal Mania de mai jos:
https://handbalmania.ro/2021/08/27/rezultate-si-imagini-din-ziua-a-treia-a-turneului-harghita-handbal-cup/?fbclid=IwAR19o2-lhoZYazZgbz17q71UPNxdNEsLMLimM45wN4ssPij4c1gmaAD7sW8

*ACS Translivania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Handbal, J3️⃣M, meciuri de pregătire cu HC Junior BB

Handbal, J3️⃣M, meciuri de pregătire cu HC Junior BB

🔴⚫Băieții lui Robert Chiron au disputat două jocuri amicale, joi și vineri, cu HC Junior BB Buzău, în pregătirea sezonului oficial, care va debuta în a doua jumătate a lunii septembrie.
🔴⚫"Ne bucurăm pentru momentele petrecute pe parchet, în aceste zile, alături de colegii de la Buzău. Îi mulțumim doamnei Horjea Alina pentru că ne-a onorat invitația și le dorim oaspeților noștri mult succes! Continuăm pregătirea pentru campionatul de juniori 3, pe care îl așteptăm cu toții cu nerăbdare", a spus Robert Chiron, antrenorul echipei noastre de juniori 3.

*ACS Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Junioarele 4 au câștigat Făgăraș Handbal Cup

Junioarele 4 au câștigat Făgăraș Handbal Cup
🔴⚫După cele trei victorii de vineri, 17-11 cu CSȘ Făgăraș, 17-9 cu OK Sport Onești și 16-8 cu Szejke Odorheiu Secuiesc, #ACSTransilvania a câștigat și partidele de sâmbără: 13-7 cu CSM Târgu Jiu și 16-8 în finala cu CSS SIbiu.
🔴⚫ Lena Brebeanu (director tehnic) și Cristi Filip au folosit următorul lot în competiția de la Făgăraș: Ioniță Arianna, Chirițoiu Ana-Maria, Ilies Ilinca, Iliescu Diana, Corsate Georgiana, Furnică Alecsandra, Mustață Rania, Basia Anastasia, Șerban Raisa, Mihoc Daria, Purcaru Luana, Benea Teodora, Gavrilescu Melisa, Rosca Adelina, Șerban Ioana, Filip Denisa.

citeste mai departe

Echipa de junioare 3, la finalul primului turneu de pregătire

Echipa de junioare 3, la finalul primului turneu de pregătire
🔴⚫#ACSTransilvania a terminat Făgăraș Handbal Cup cu trei victorii și două înfrângeri. Astfel, după victoriile cu ACS Băile Herculane, ACS Sovata și CSM Târgu Jiu, au urmat testele cu HC Omer Constanța (9-19) și Sporting Ghimbav (14-21).
🔴⚫„Așa cum am mai spus, avem fete care sunt în primul an de junioare 3 sau chiar mai mici. Noi am evoluat cu sportive născute în 2008, 2009 și 2010, iar adversarii au avut baza în fete năacute în 2007. Am avut un parcurs bun, fetele au evoluat cu multă dăruire. Atât am putut acum, ne vom pregăti în continuare! Știm unde avem de muncit mai mult, individual și tactic-colectiv. Felicitări părinților și conducerii ACS Transilvania pentru sprijinul acordat. Locul trei în grupă și meci pentru pozițiile 5-6, din 12 echipe, este foarte bine. Mulțumim organizatorilor turneului, domnului profesor Marius Marocico!”, a declarat Lena Brebeanu, director tehnic al secției de handbal de la #ACSTransilvania.
🔴⚫Antrenorii Lena Brebeanu și Cristi Filip au folosit următorul lot, în primul turneu al perioadei de pregătire: Chirițoiu Ana Maria, Melinte Elena, Șeulean Andreea, Grămadă Maria, Joacă Bine Medeea, Lopătaru Cezara, Filip Denisa, Crăciun Alexia, Nicoară Ștefania, Corsate Georgiana, Ioniță Arianna, Iliescu Diana, Horea Alexandra și Mustață Rania.
🔴⚫În weekend, #ACSTransilvania va participa la turneul ACS MARO Fagaras și cu echipa de junioare 4. Succes! 🙂

citeste mai departe

6 victorii în 7 meciuri la Turneul Final!

6 victorii în 7 meciuri la Turneul Final!
🙂 Juniorii 4 au încheiat Campionatul Național cu o victorie la "7 metri"

🔴⚫38-36 cu CSC Moșnița Nouă și #ACSTransilvania termină pe locul 9 ediția 2020-2021 a Campionatului Național.
🔴⚫35-29 cu Progresul Băilești, 29-44 cu LPS Vaslui, 27-25 cu CS Brazi, 43-22 cu LPS Târgu Jiu, 35-27 cu Potaissa Turda și 33-22 cu Sporting Ghimbav au fost celelalte rezultate, în turneul de la București/Ilfov, pentru băieții lui Robert Chiron.
🔴⚫6 victorii în cele 7 jocuri disputate la Turneul Final, perioadă în care l-am sărbătorit pe antrenorul echipei. 👍Un cadou numai bun, care vine alături de urările noastre: sănătate, bucurii și zile senine! 🙂
🔴⚫Lot utilizat la Turneu Final de J4 băieți: Vieru Paul, Ganea Tudor, Radulescu Darius, Chelaru Darius, Popov Arsenie, Bratasanu Andrei, Varodi Matei, Ungureanu Cosmin, Nechifor Eduard, Baciu Andrei, Pop Alexandru, Nica Stefan. Antrenor Robert Chiron.
👏Bravo, băieți, pentru evoluțiile foarte bune de pe parcursul acestui campionat, unul desfășurat în nici două luni, din cauza situației pandemice, dar pe parcursul căruia ați arătat poftă de joc și ați reușit rezultate minunate!
#ACSTransilvania #educatie #performanta

citeste mai departe

Final de sezon pentru junioarele 4

Final de sezon pentru junioarele 4
🔴⚫Echipa de junioare 4 - fete a jucat, la Râmnicu Vâlcea, Turneul Final al Campionatului Național.
⚫🔴După o pauză de un an și trei luni, cauzată de pandemia de coronavirus, competițiile oficiale s-au reluat, la această categorie de vârstă, cu turnee desfășurate într-un timp foarte scurt, aproximariv o lună .
🔴⚫Cu o echipă formată din fete provenite dintr-o grupă mai mică de vârstă, echipa #ACSTransilvania, pregătită de Cristi Filip și Lena Brebeanu (director tehnic), a reușit un parcurs foarte bun, trecând de fazele locale, regionale și semifinale ale campionatului și calificându se la #TURNEULFINAL, între cele mai bune echipe din țară.
🔴⚫"Fetele au avut 19 jocuri în ultimele 12 zile și în nicio lună, de la 1 iunie până pe 27 iunie, au parcurs 1.500 de kilometri pentru meciuri. Mulțumim fetelor pentru efortul depus, mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, iar eu le mulțumesc colegilor de la secția de handbal, antrenorii Lena Brebeanu, Alexandra Cristina Bălțat și Cristina Marin și nu în ultimul rând, mulțumim conducerii clubului, pentru susținerea acordată echipei", a precizat Cristi Filip, antrenor al junioarelor 4.
👏Felicitări, fetelor, pentru felul în care v-ați bucurat de fiecare minut petrecut pe teren și pentru ceea ce ați reușit în acest sezon aparte!

citeste mai departe

Handbal, J4M: Au făcut pasul decisiv, în câteva zile au Turneul Final

Handbal, J4M: Au făcut pasul decisiv, în câteva zile au Turneul Final
🔴⚫ACS Transilvania Brașov, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, Potaissa Turda, și Sporting Ghimbav - cele patru echipe calificate în urma turneului de la Satu Mare, între cele 16 care vor participa la Turneul Final al Campionatului Național de juniori 4, programat săptămâna viitoare (24 -27 iunie), la București/Ilfov.
🔴⚫Rezultatele băieților lui Robert Chiron în a doua zi a turneului semifinal: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 30-28 (9-13, 7-9, 14-6) în ultimul meci din grupă, respectiv #ACSTransilvania - Szejke Odorheiu Secuiesc 29- 36 (12-14, 12-9, 5-13) în meciul de clasament.
🔴⚫Lotul ACS Transilvania - J4M la Satu Mare: Vieru Paul, Ganea Tudor, Radulescu Darius, Chelaru Darius, Popov Arsenie, Bratasanu Andrei, Varodi Matei, Ungureanu Cosmin, Nechifor Eduard, Baciu Andrei, Pop Alexandru, Nica Stefan. Antrenor Robert Chiron.
🔴⚫Bucuroși să avem o nouă echipă calificată în turneele finale ale campionatelor de handbal, după cea de juniori 3, medaliată cu bronz în urmă cu o săptămână.
Felicitări, băieți! Succes la Turneul Final!

citeste mai departe

Și junioarele 4 merg la Turneul Final

Și junioarele 4 merg la Turneul Final


🔴⚫#ACSTransilvania - CSȘ2 Baia Mare 24-7 (7-1, 11-2, 6-4) și #ACSTransilvania - Gloria Bistrița 25-14 (9-6, 9-3, 7-5) au fost rezultatele primei zile de la Satu Mare, în Turneul Semifinal.
🔴⚫Fetele pregătite de Cristi Filip și Lena Brebeanu s-au calificat astfel, deja, pentru Turneul Final al Campionatului Național de handbal - junioare 4.
🔴⚫Mâine, de la ora 12.45, întâlnim Sporting Ghimbav, iar apoi disputăm încă un joc, de clasament.
👏Bravo, fetelor!
🔴⚫Mândri de fetele noastre, a treia echipă a Transilvaniei calificată în turneele finale ale Campionatelor Naționale juvenile de handbal.

#ACSTransilvania #educatie #performanta

citeste mai departe

Avem medalie la juniori 3️⃣! Handbalul masculin renaște la Brașov!

Avem medalie la juniori 3️⃣! Handbalul masculin renaște la Brașov!
🔴⚫Final minunat de sezon pentru echipa noastră de juniori 3, care a reușit să câștige medalia de bronz în Campionatul Național, dupâ victoria din finala mică, 33-27 cu LPS Târgu Mureș.
🔴⚫După un an dificil din toate punctele de vedere, ACS Transilvania reușește un rezultat care, sperăm, ar putea reprezenta renașterea handbalului masculin la Brașov.
🔴⚫"A fost o finală cu adevărat . Pierdusem meciul direct din grupă, adversarii aveau ascendent moral, însă dăruirea a fost exemplară. Chiar cu doi copii care au primit cartonaș roșu în ultimele minute, au luptat cu adevărat până la capăt. Handbalul masculin renaște la Brașov! După o pauză îndelungată, o echipă de handbal masculin juniori din orașul nostru se califică între primele 4 echipe din țară și mai mult, câștigă o medalie. Îi felicit pe băieții mei! Sunt mândru de această realizare a lor, cu atât mai mult cu cât au făcut, alături de părinții lor, multe sacrificii, iar peste câteva zile vor susține și Evaluarea Națională. Iată că munca, perseverența și dăruirea le sunt răsplătite", a declarat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la Transilvania.
Juniorii 3 se întorc de la Bacău și cu două premii speciale: cel mai bun portar al turneului, Luca Roșca și cel mai bun inter drept, Raul Popa.
🔴⚫Rezultatele noastre în Turneul Final de la Sala Orizont din Bacău: 43-33 cu Academia Minaur Baia Mare, 33-24 cu LPS Bihor Oradea, 25-34 cu LPS Târgu Mureș (în grupe), 30-33 cu CSU din Suceava (în semifinale) și 33-27 cu LPS Târgu Mureș (în finala mică).
🔴⚫Lotul ACS Transilvania - J3M în acest sezon: Luca Roșca, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, David Constantinescu, Răzvan Nițoiu, David Dascălu, Raul Popa, Nica Victor, Daniel Ciorobea, Răzvan Motoroiu.
👏Felicitări, copii! Le meritați din plin! Suntem mândri de voi!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet. Un singur punct ne-a despărțit de aur

Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet. Un singur punct ne-a despărțit de aur
🔴⚫Performanță notabilă pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania. Băieții pregătiți de Zeljko Bubanja au devenit vicecampioni naționali, după un meci de mare luptă în finala campionatului, cu Alpha Sibiu, scor 65-66.
🔴⚫O performanță în progres pentru echipa noastră, care în toamna anului trecut câștigase medalia de bronz în Campionatul Național U13.
🔴⚫"Un turneu foarte bun pentru băieți, care au luptat până în ultima clipă, diferența de numai un punct cu care a fost tranșat meciul din finală fiind grăitoare în acest sens. Mă bucur că am urcat încă o treaptă pe podium. Mă bucur și pentru că toată lumea este sănătoasă și sperăm să muncim în continuare cu aceeași poftă și să continuăm să creștem la fel de frumos", a declarat Zeljko Bubanja.
🔴⚫#ACSTransilvania s-a ales și cu premii individuale speciale în urma turneului final de la Sibiu, Luca Illes fiind desemnat MVP, alegându-se și cu titlul de coșgheter și fiind în "cel mai bun 5" al competiției.
🔴⚫ACS Transilvania - Phoenix Galați 76-71, ACS Transilvania - Alpha Sibiu 70-73, ACS Transilvania - CSȘ Târgu Jiu 62-45 (în grupe), ACS Transilvania - Dan Dacian București 80-69 (în semifinale), ACS Transilvania - Alpha Sibiu 65-66 (în finală) au fost rezultatele roș-negrilor la Sala Transilvania.
🔴⚫Lotul ACS Transilvania: Illes Luca, Andrei Axinte, Iștioc David, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Călin Bibire, Rareș Bercu, Eduard Bădescu, Tudor Jurcă, Paul Rebic, Alexandru Hegedus Nyako, Alexandru Csibi, Daniel Antohe, Darius Ancuța.
👏👏👏Bravo, copii!
👌O zi minunată, istorică pentru noi, cu două noi medalii, una la baschet și alta la handbal.

47 comentarii

citeste mai departe

1 iunie pe teren: Calificare în faza Euroregiunilor la J4 fete

1 iunie pe teren: Calificare în faza Euroregiunilor la J4 fete
🔴⚫Echipa de junioare 4 Transilvania Roșu a celebrat Ziua Copilului prin jocuri, la Ghimbav, în cadrul fazei județene a Campionatului Național:
🔴Transilvania Roșu - Corona Brașov 26-11
🔴Transilvania Roșu - CSȘ Făgăraș 22-29
🔴Transilvania Roșu - Sporting Ghimbav A 19-16
🔴⚫Lot ACS Transilvania Roșu: Ioniță Arianna Elizabeta, Nicoara Stefania Nicole, Joaca Bine Medeea Elisa, Seulean Andreea, Horea Alexandra Delia, Mustață Rania Codruța Elena, Corsate Georgiana Alina, Iliescu Bantu Diana, Furnică Elena Alexandra, Șerban Elena Raisa, Filip Denisa Elena, Andrieș Ilinca Ioana, Crăciun Alexia Stefania, Gramada Maria. Antrenori: Cristi Filip și Cristina Marin. Director tehnic: Lena Brebeanu.
Bravo, fetelor! 🙂

citeste mai departe

Handbal, J3: Ne știm grupa de la Turneul Final

Handbal, J3: Ne știm grupa de la Turneul Final
🔴⚫Federația Română de Handbal a organizat în această dimineață tragerea la sorți a grupelor pentru Turneul Final de juniori 3 – masculin.
🔴⚫Echipa noastră, antrenată de Titus Donosa, va evolua în Grupa 1, în compania formațiilor Academia de handbal Minaur Baia Mare, LPS Târgu Mureș și LPS Bihor Oradea.
🔴⚫În Grupa 2, se vor bate pentru un loc în semifinale CSU din SUceava, CSM București, Dobrogea Sud Constanța și CSM Ploiești.
🔴⚫“O grupa echilibrată, cu echipe care sunt foarte apropiate valoric, din punctul meu de vedere. Cine va fi mai în formă la acel moment, va avea șansele mai mari să acceadă în semifinale, între primele patru echipe din țară”, a spus Titus Donosa, antrenor al juniorilor 3 de la ACS Transilvania.
🔴⚫Turneul Final al Campionatului Național de Handbal pentru această categorie de vârstă este programat la Bacău, în Sala Orizont, în perioada 9-13 iunie.
🔴⚫Succes, băieți! 🙂 

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Handbal, J4: Am câștigat grupa cu 4 din 4

Handbal, J4: Am câștigat grupa cu 4 din 4
🔴⚫Meciuri foarte bune pentru fetele de la ACS Transilvania, la reluarea meciurilor oficiale:
⚫Transilvania Negru - Sporting Ghimbav B 13-8
⚫Transilvania Negru - ACSM Codlea 8-3
⚫Transilvania Negru - ACSM Brașov 14-5
⚫Transilvania Negru - Ina Sport Brașov 25-8

🔴⚫Jocurile de la Ghimbav au contat pentru "Grupa Speranțe" a fazei județene a Campionatului Național de junioare 4. Felicitări!
🔴⚫Lot ACS Transilvania Negru: Chirițoiu Ana Maria, Melinte Elena, Benea Teodora Maria, Marincaș Andrada Teodora, Gavrilescu Melisa Andreea, Șerban Ioana, Crăciun Daria Elena, Iordachescu Ana Noemi, Parparita Stefania Beatrice, Mija Ariana Ioana, Lopataru Elena Cezara, Basia Anastasia Elena, Oaida Sonia Maria, Mihoc Daria Stefania, Purcaru Luana. Antrenor: Cristi Filip. Director tehnic: Lena Brebeanu.

🔴⚫Mâine, tot la Ghimbav, Transilvania Roșu își va disputa partidele din cadrul "Grupei Valoare". Succes! 

citeste mai departe

Final de sezon la J2

Final de sezon la J2
🔴⚫Echipa de handbal-juniori 2 a ACS Transilvania a disputat ultimele două meciuri ale sezonului 2020-2021. La Focșani, băieții antrenați de Titus Donosa au pierdut cu 40-29 în fața lui CSM Focșani, respectiv cu 36-30 în fața lui CSȘ Medgidia, în returul Grupelor Valoare din Campionatul Național.
Handbaliștii noștri încheie, astfel, un 🔴⚫campionat în care au avut evoluții de apreciat, asupra căruia, însă, din păcate, și-a pus puternic amprenta situația pandemică, unele cazuri de coronavirus din lot lundu-le șansa de a disputa, după calificarea din Seriile Georgrafice, turul Grupelor Valoare.
👏Felicitări pentru tot, băieți și mult succes pentru următorul sezon!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Răzvan Angheluță, un nou antrenor în staff-ul ACS Transilvania

Răzvan Angheluță, un nou antrenor în staff-ul ACS Transilvania
🔴⚫Colectivul tehnic al ACS Transilvania continuă să se îmbogățească, un nou nume nou fiind prezentat în roșu și negru.
🔴⚫Este vorba despre Răzvan Angheluță, care va pregăti copii pentru secția noastră de baschet. Atât fete, cât și băieți, cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani.
🎙️„Așteptăm cu brațele deschise, la sală, copii care îndrăgesc baschetul, sportul în general. În orice disciplină sportivă, primii pași se fac prin joc. Ne propunem, așadar, să ne jucăm, să învățăm tainele acestui sport îndrăgit în toată lumea și prin toate acestea să creștem frumos cât mai mulți copii din Brașov și nu numai”, a spus noul antrenor al ACS Transilvania, om care face parte de ani buni din lumea baschetului brașovean.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania

Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania
🔴⚫ACS Transilvania Brașov are un nou nume în colectivul său tehnic. Mihaela Strugaru pregătește micuții sportivi ai secției de atletism din cadrul clubului nostru.
🔴⚫Sportivă de performanță timp de 15 ani, antrenoarea atleților de la Transilvania a fost componentă a loturilor naționale ale României, participând la numeroase competiții de Grand Prix, naționale și internaționale. Astfel, a obținut numeroase medalii la Campionatele Naționale, atât la individual cât și în proba de ștafetă. A reușit să câștige atât medalia de argint, cât și pe cea de aur, la ștafeta 4*400, acestea fiind doar două dintre performanțele importante ale Mihaelei.
🔴⚫„Mă bucur să mă alătur acestui proiect, un club care are deja destule performanțe, la mai multe discipline, dar care se face remarcat și prin numărul mare de copii din Brașov care se mișcă, socializează, de la cele mai mici vârste”, a spus noua antrenoare a ACS Transilvania.
🔴⚫„O altă fostă sportivă cu rezultate excelente care ni se alătură pentru a avea grijă de copiii care fac sport «în curtea» noastră. Facem eforturi pentru a ne menține la nivel înalt, din toate punctele de vedere, chiar și în această perioadă, în care pregătirea sportivilor a fost afectată de pandemia de coronavirus. Sportul merge înainte, mergem și noi înainte și ne străduim să lucrăm bine, ca și până în prezent, pe coordonatele care descriu filosofia clubului, educație și performanță”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Calificare!!!

Calificare!!!
🔴⚫Pentru al treilea an la rând, ACS Transilvania are echipă în Turneul Final al Campionatului Național de juniori 3️⃣.
Două victorii și o înfrângere pentru băieții lui Titus Donosa, în returul Grupelor Valoare, care s-au disputat în acest weekend la sala de sport a Liceului Teoretic George Moroianu din Săcele.
🔴⚫ #ACSTransilvania - LPS Suceava 48-18 (15-8, 21-4, 12-6), #ACSTransilvania - CSM Bacău 44-11 (15-3, 13-5, 16-3), #ACSTransilvania - CSU din Suceava 30-36 (7-15, 11-11, 12-10).
🔴⚫Suntem între primele 8 echipe din țară și vom lupta din nou pentru medalie, în perioada 9-13 iunie!
Felicitari, îmbrățișări și mult succes băieți!!
🔴⚫Lotul juniorilor 3 de la #ACSTransilvania: Luca Roșca, Daniel Ciorobea, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Victor Nica, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, Răzvan Motoroiu, David Cosntantinescu, Răzvan Nițoiu și Raul Popa. Antrenori: Titus Donosa și Dorin Cian.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Marian Botezatu se alătură staff-ului nostru de la handbal masculin

Marian Botezatu se alătură staff-ului nostru de la handbal masculin
O figură cunoscută a sportului brașovean se alătură proiectului #ACSTransilvania. Marian Botezatu va completa staff-ul secției noastre de handbal masculin.
🔴⚫Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania, specializarea handbal, Marian este dublu campion național la juniori, cu Dinamo Brașov (J1 și J2), evoluând apoi la seniori pentru gruparea brașoveană, dar și pentru Tractorul, Mopaco Sfântu Gheorghe sau Arctic Găești.
🔴⚫Este cunoscut iubitorilor de sport din Brașov și nu numai pentru cariera jurnalistică, ani buni fiind "omul cu handbalul", la Brașov, pentru ProTV, Transilvania Expres, Radio Contact, MixTV, Radio Brașov sau Prosport, fiind prezent, în această calitate, la numeroase Campionate Mondiale și Europene, în perioada 1997-2014.
🔴⚫De câțiva ani, Marian Botezatu este antrenor în handbalul juvenil brașovean. Bine ai venit, Marian! 🙂

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Lena Brebeanu, director tehnic al handbalului feminin de la ACS Transilvania

Lena Brebeanu, director tehnic al handbalului feminin de la ACS Transilvania

Colectivul tehnic al secției de handbal de la ACS Transilvania Brașov se îmbogățește cu una dintre cele mai experimentate antrenoare de copii și juniori din țară. Lena Brebeanu, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, revine la gruparea brașoveană, după ce în urmă cu câțiva ani a mai activat în roșu și negru, contribuind la rezultatele foarte bune ale echipelor Transilvaniei.

„Revin cu drag într-un loc în care am lucrat cu plăcere, tot ca director tehnic. Am decis, alături de conducerea clubului și de colectivul de antrenori al secției, că putem face treabă bună și pornim la drum cu aceeași dorință care ne-a purtat către succes și în trecut. De altfel, mă despărțisem în condiții foarte bune de ACS Transilvania, doar că pe atunci activam și ca director al Centrului Național de Excelență de la Brașov și nu am mai putut merge în paralel. Revin motivată, alături de colegi, să muncim pentru aceleași rezultate bune!”, a precizat prof. Lena Brebeanu.

Directorul tehnic al handbalului feminin de la ACS Transilvania și-a început cariera de antrenor în urmă cu 35 de ani, în 1986. Prin mâinile sale au trecut numeroase handbaliste de valoare, iar dintre numele oferite handbalului de Lena Brebeanu le amintim pe Paula Ungureanu, Andra Andrei, Simona Vintilă sau Simona Petrache.

A înființat primul club privat din România (Golden Kids, în 2001), iar din bogata experiență a carierei sale fac parte, de la debutul de care a avut parte chiar la senioare (Iason Brașov), la loturile naționale juvenile (generația 1998-1999), la primul titlu la junioare al Coronei Brașov (2012), la lotul național de handball beach (participări la Campionatul European în 2017 și la Campionatul Mondial în 2018), până la numeroasele generații de junioare din care au crescut handbaliste talentate, iar lista ar putea continua.

„Împărtășim o mare bucurie că doamna Lena Brebeanu ni se alătură. Mai ales că dânsa a mai lucrat la Transilvania și în trecut, iar dacă s-a ivit din nou această posibilitate, avem încredere că rezultatele nu vor întârzia să apară”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania s-a calificat la Turneul Final

Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania s-a calificat la Turneul Final

Al doilea an la rând cu prezențe în fazele finale ale campionatelor naționale

 

Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania Brașov s-a calificat în Turneul Final al Campionatului Național pentru această categorie de vârstă.

În acest weekend, la sala de sport a Liceului Teoretic "George Moroianu" din Săcele, băieții lui Zeljko Bubanja au învins pe CSM-CSU Oradea (93-53) și pe Lynx Ploiești (67-55), cedând greu, după un meci foarte echilibrat, duelul cu Dan Dacian București (64-66).

Juniorii Transilvaniei se află, astfel, între cele mai bune opt echipe din țară, urmând a lupta pentru o medalie în perioada 9-13 iunie.

În sezonul trecut, aceeași echipă a obținut medalia de bronz în Campionatul Național U13. De altfel, turneul de la Săcele a fost unul extrem de dificil pentru brașoveni, care au avut de înfruntat trei dintre cele mai bune echipe din țară.

"Mergem pentru al doilea an la rând la Turneul Final, ne bucurăm mult pentru acești băieți, care confirmă. Au viitor, iar aceste rezultate le dau încredere. Ne pregătim bine pentru finalul sezonului și vom face totul pentru o medalie, așa cum clubul Transilvania a obișnuit în ultimii ani", a declarat muntenegreanul Zeljko Bubanja, antrenorul puștilor de la ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Handbal, J2: Opriți de coronavirus în drumul spre Suceava

Handbal, J2: Opriți de coronavirus în drumul spre Suceava
❌Din păcate, echipa de juniori 2 nu a primit avizul DSP pentru a putea participa la turul Grupei Valoare, programat în acest weekend la Suceava. Problema care afectează în această perioadă întreg sportul, întreaga omenire, pandemia de coronavirus, lovește și echipa noastră, făcând imposibilă participarea la acest turneu.
🎙️„Este frustrant, vestea a picat ca un trăznet peste băieți, peste întreg colectivul. Trăim vremuri în care totul se poate nărui într-o clipă. Și așa pregătirea sportivilor a fost puternic afectată în ultimul an și ceva, fiind realizată cu întreruperi, din cauza restricțiilor. Am avut parte de mai multe serii de teste, atât la juniori 2 cât și la juniori 3 și mereu am avut rezultate negative. Dar acestea sunt lucruri care nu pot fi controlate și se pot întâmpla. Însă important este că băieții nu au simptome și se simt bine. Vom da totul pentru ca la retur să recuperăm punctele pe care le vom pierde acum, vom lupta până în ultima clipă!”, a spus Titus Donosa, antrenorul băieților de la #ACSTransilvania.
🔴⚫ACS Transilvania s-a calificat în Grupele Valoare, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, CSȘ Sighișoara, poziție care ne dădea șanse bune de calificare în Turneul Final, între primele 8 echipe din țară.
🔴⚫Băieții lui Titus Donosa ar fi trebuit să joace în aceste zile cu CSM Focșani 2007, CSȘ Megidia și CSU Suceava.
🔴⚫Returul acestei faze a campionatului este programat în 21-23 mai.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

CSU Suceava - #ACSTransilvania 32-25 (12-10, 8-8, 12-7), în ultimul meci din turul Turneului Valoare

CSU Suceava - #ACSTransilvania 32-25 (12-10, 8-8, 12-7), în ultimul meci din turul Turneului Valoare
🔴⚫37-28 cu LPS Suceava și 47-20 cu CSM Bacău au fost celelalte două rezultate ale juniorilor 3 în competiția de la Suceava.

🎙️Titus Donosa, antrenor #ACSTransilvania: "Am pierdut ultimul joc, dar am reușit să smulgem 0,5 puncte de la CSU Suceava, după o repriză terminată la egalitate. Păstrăm, astfel, șanse reale de calificare la Turneul Final. Așteptăm returul cu multă încredere!".
🔴⚫Returul Grupelor Valoare va avea loc în perioada 14-16 mai.
👏Bravo, băieți! Succes în continuare! Hai Transilvania!💪💪💪 

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

👏👏👏Calificați în Turneul Valoare și cu J2!

👏👏👏Calificați în Turneul Valoare și cu J2!
🔴⚫Victorie cu CSS Odorheiu Secuiesc (38-34), în al doilea meci de la Sighișoara. Succesul ne asigură calificarea în următoarea fază a competiției, înainte de ultimul joc din grupă!
🎙️Titus Donosa, antrenor #ACSTransilvania: "Sunt foarte mândru de modul în care s-au mobilizat și s-au dăruit băieții mei, pentru acest joc. Clubul Sportiv Transilvania Brașov are, în acest moment, două echipe calificate în Turneul Valoare al Campionatului Național de handbal, între primele 18 echipe din țară: Juniori 2 si Juniori 3! O performanță foarte importantă, mai ales în contextul pandemic actual".
🔴⚫Duminică, în ultimul joc din returul seriilor geografice, băieții noștri întâlnesc pe CSȘ Sighișoara.
Hai Transilvania!!!💪💪💪

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Victorie frumoasă a baschetbaliștilor U14

Victorie frumoasă a baschetbaliștilor U14
🔴
⚫#ACSTransilvania - U Mobitelco Cluj 67-60, în al doilea meci al turneului de la Cluj Napoca.
🎙️Zeljko Bubanja, antrenorul băieților noștri: "Un meci foarte frumos și echilibrat, o victorie muncită!".
🔴⚫Campionatul Național continuă chiar cu revanșa cu U Mobitelco, mâine dimineață, de la ora 10.00, iar turneul se va încheia cu duelul cu Gladius Târgu Mureș.
Bravo și succes, copii! 🙂

Două jocuri bune și duminică
🔴⚫70-81 cu U Mobitelco Cluj și 72-60 cu Gladius Târgu Mureș, în Campionatul Național U14 de baschet.
🎙️Zeljko Bubanja, antrenor #ACSTransilvania: "Am reușit o revenire extraordinară cu Clujul, de la minus 27 la minus 5. Nu s-a putut mai mult și din cauza altor factori despre care nu ar trebui să vorbim, mai ales la juniori. Dar îi felicit pe băieți pentru atitudinea lor minunată și pentru jocul prestat!".
✅Terminăm turneul de la Cluj Napoca, al doilea al sezonului, cu 3 victorii și o singură înfrângere.
Bravo, băieți!


citeste mai departe

🤾‍♂️Returul seriei B pentru juniorii 2

🤾‍♂️Returul seriei B pentru juniorii 2
🔴⚫Astăzi, de la ora 16:00, echipa noastră de juniori 2 va disputa primul meci din returul seriei geografice B a Campionatului Național, în compania echipei CSȘ Făgăraș.
🔴⚫În turneul de la Sighișoara, sâmbătă (ora 12.40) întâlnim CSȘ Odorheiu Secuiesc, iar duminică (ora 12.40) CSȘ Sighișoara.
🎙️Titus Donosa, antrenorul handbaliștilor noștri: "Sper că băieții vor avea o evoluție bună la acest turneu și vom acumula suficiente puncte pentru a ne califica în Turneul Valoare!".
Hai Transilvania!!!💪💪💪

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🏀Al doilea turneu al sezonului pentru băieții de la baschet U14

🏀Al doilea turneu al sezonului pentru băieții de la baschet U14
🔜În acest weekend, la Cluj. 🆚Gladius Târgu Mureș (sâmbătă - ora 14 30 și duminică - ora 12.30); 🆚U BT Cluj (sâmbătă - ora 18.00; duminică - ora 10.00).
✅Băieții lui Zeljko Bubanja vin după un prim turneu foarte bun, la Sibiu, unde au reușit chiar o victorie împotriva campioanei en-titre.
🔴⚫Succes!

citeste mai departe

Mergem în "Valoare"!

Mergem în
🔴⚫Juniorii 3 încheie turneul de la Sighișoara cu o victorie în fața echipei Szejke Odorheiu Secuiesc, scor 40-28.
🔴⚫50-24 cu CSȘ Sighișoara, 26-30 cu LPS Târgu Mureș, 29-15 cu Sporting Ghimbav, 40-28 cu Szejke Odorheiu Secuiesc, au fost rezultatele noastre în returul seriei geografice B din Campionatul Național.
👌Terminăm grupa pe locul doi și mergem pentru al treilea an la rând în Turneul Valoare.
🔴⚫Au jucat pentru #ACSTransilvania: Luca Roșca, Tudor Nicolaua, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Victor Nica, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, David Constantinescu, Răzvan Nițoiu, Raul Popa, Daniel Ciorobea.
🎙️"Asteptăm Turneul Semifinal, cu multă speranță!!! Hai Transilvania!!!", a spus antrenorul Titus Donosa. 💪💪💪.
Un mare "BRAVO", băieți!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 3 joacă returul la Sighișoara

Juniorii 3 joacă returul la Sighișoara
🔴⚫Miercuri 🆚 CSȘ Sighișoara
🔴⚫Joi 🆚 LPS Târgu Mureș
🔴⚫Vineri 🆚 Sporting Ghimbav
🔴⚫Sâmbătă 🆚 Szejke Odorheiu Secuiesc
🎙️Titus Donosa: "Ne dorim un parcurs la fel de bun ca si în tur și să ne întoarcem acasă cu cât mai multe puncte pentru a accede în grupele valoare. De asemenea, îmi doresc să ne întoarcem acasă sănătoși și a ne continua pregătirea și așa precară din cauza pandemiei".
Succes, băieți!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

✌️🙂Victorie mare pentru băieții noștri

✌️🙂Victorie mare pentru băieții noștri
🏀Baschetbaliștii antrenați de Zeljko Bubanja și-au luat revanșa în fața celor de la ACS Alpha Sport Team Sibiu, câștigând partida de astăzi cu 6️⃣7️⃣-6️⃣4️⃣.
🔴⚫Turneu foarte bun făcut la Sibiu, în debutul Campionatului Național U14, 3️⃣ victorii în 4️⃣ meciuri (doua cu CSȘ Brașovia, una cu Alpha Sport Team).
👌Bravo, copii!

citeste mai departe

O fostă campioană a Germaniei la gimnastică artistică se alătură ACS Transilvania

O fostă campioană a Germaniei la gimnastică artistică se alătură ACS Transilvania
🤸‍♀️Oana Mihaiu, campioană națională și vicecampioană, atât în România, în copilărie, dar și în Germania, la maturitate, va îndruma micuțele sportive de la secția de gimnastică artistică a #ACSTransilvania.
🔴⚫În prezent cadru didactic, profesoară de educație fizică și sport, Oana revine astfel și la prima sa dragoste.
🔴⚫S-a apropiat de acest minunat fenomen pe când nu împlinise trei ani, ajungând apoi să performeze, într-o generație din care au mai făcut parte marile gimnaste ale României din anii ’90, Lavinia Miloșovici și Gina Gogean.
🔴⚫„Îmi amintesc primele momente în sală, era o grupă de copii formată de domnul Iudeanu, la sala Liceului cu Program Sportiv. Apoi am făcut parte din Centrul Olimpic de Gimnastică de la Deva, timp de doi ani, după care am fost legitimată la Dinamo, pe când eram în clasa a patra”, povestește Oana.
🇩🇪A trăit o bună perioadă în Germania, la Bochum și Dortmund, unde a fost o gimnastă de top, până la vârsta de 18 ani, când a ales să împărtășească talentul și experiența deja bogată copiilor. A fost primul pas către antrenorat, dar dorul de aparate a purtat-o din nou către competiții, concurând de la 20 la 29 de ani în Campionatele Germaniei și obținând numeroase distincții.
🔴⚫S-a retras apoi, devenind o apreciată antrenoare în Germania, unde, de altfel, a obținut carnetul de antrenor.
🔴⚫Revenită de o vreme în România, își dorește să ofere micuțelor din Brașov din experiența acumulată în aproape patru decenii de activitate, sportivă de înaltă clasă și apoi tehnician de succes.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

✌️Victorie frumoasă în ultimul meci din tur

✌️Victorie frumoasă în ultimul meci din tur
#ACSTransilvania - CSȘ Sighișoara 41-40, în Campionatul Național de juniori 2.
🤾‍♂️
🎙️Titus Donosa: "Băieții mei au învins o echipă puternică, formată în majoritate din sportivi ai Centrului Național de Excelență Sighișoara. Sunt foarte mândru de ei! Hai, Transilvania!".
🔴⚫Seria B, la finalul turului: Odorheiu Secuiesc 8 puncte, Transilvania 7,5 puncte, Sighișoara 6,5 puncte, Făgăraș 2 puncte.
👏Felicitări, băieți! Ați dat dovadă de mult curaj, multă încredere și multă determinare!
Lotul ACST: Băltărețu, Zaharia – Manea, Sala, Rusu, V. Donosa, Vieru, Faff, Păduraru, Chicomban, Istrate, C. Donosa, Danciu.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Handbal: Juniorii 2 încep Campionatul Național la Odorheiu Secuiesc

Handbal: Juniorii 2 încep Campionatul Național la Odorheiu Secuiesc
🔴⚫În acest final de săptămână, băieții lui Titus Donosa și Dorin Cian joacă turul seriei geografice B: cu CSȘ Făgăraș (vineri, ora 16.00), cu CSȘ Odorheiu Secuiesc (sâmbătă, ora 12.40) și cu CSȘ Sighișoara (duminică, ora 12.40).
🎙️Titus Donosa, antrenor #ACSTransilvania: "După un an fără jocuri, juniorii 2 se deplasează la Odorheiu Secuiesc, pentru primul turneu din Campionatul Național. Mergem cu încredere, cu multă poftă de joc, fără niciun obiectiv impus, dar hotărâți să facem o figură frumoasă, chiar dacă majoritatea sportivilor sunt debutanți la categoria J2 (doar 3 sportivi au mai jucat la această categorie)".
Succes!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Trei băieți talentați întăresc echipa noastră de baschet U14.

Trei băieți talentați întăresc echipa noastră de baschet U14.
3️⃣ băieți talentați întăresc echipa noastră de baschet U14.
👉Tudor Jurcă (venit de la ACS Ralph Brașov)
👉Alexandru Nyako (venit de la CSȘ Brașovia)
👉Paul Rebic (venit de la ACS Ralph Brașov)
Mulțumim cluburilor formatoare!
🔴⚫"Sunt convins că se vor acomoda în colectiv și ne vor ajuta să îmbunătățim jocul echipei noastre", Zeljko Bubanja, antrenor #ACSTransilvania.
🔴⚫Băieții noștri vor avea primul turneu al sezonului 2020-2021 în perioada 6-7 martie, urmând a întâlni pe CSU Sibiu, Alpha Sibiu și CSS Brașovia Brașov.
🔴⚫Sezonul regulat va conține două turnee (6-7 martie, 27-28 martie), acestea fiind urmate de turneul semifinal (24-25 aprilie) și de turneul final (9-13 iunie). 
Vezi mai puţin

citeste mai departe

Revine și baschetul. Echipa U14 a #ACSTransilvania începe Campionatul Național în luna martie.

Revine și baschetul. Echipa U14 a #ACSTransilvania începe Campionatul Național în luna martie.

După o pauză de câteva luni de la ultimele meciuri oficiale, echipa de baschet Under 14 a #ACSTransilvania revine în competiții. Băieții lui Zeljko Bubanja vor avea primul turneu al sezonului 2020-2021 în perioada 6-7 martie, urmând a întâlni pe CSU Sibiu, Alpha Sibiu și CSS Brașovia Brașov.

Sezonul regulat va conține două turnee (6-7 martie, 27-28 martie), acestea fiind urmate de turneul semifinal (24-25 aprilie) și de turneul final (9-13 iunie).

De altfel, gândul micilor baschetbaliști în roșu și negru se îndreaptă către această ultimă fază a campionatului, unde, sperăm cu toții, vor realiza o figură foarte frumoasă! J

În contextul pandemiei de coronavirus, startul sezonului 2020-2021 în campionatele juvenile a fost întârziat până în acest moment, față de perioada de toamnă, care reprezenta debutul obișnuit an de an. Vom avea, astfel, probabil cel mai scurt sezon din ultimii mulți ani.

Zeljko Bubanja, antrenor #ACSTransilvania #baschet: “Participarea în campionat se face, în acest sezon, cu testare PCR pentru coronavirus, atât pentru sportivi, cât și pentru oficiali. Toți participanții vor avea cazarea și masa în același hotel, așa numitele turnee-bulă. Ne bucurăm că reîncep competițiile și trebuie să mulțumim conducerii clubului, părinților și sponsorilor noștri pentru efortul făcut în ajutorul nostru. Costurile sunt mari în acest campionat atipic, dar împreună reușim să pornim la drum și să avem cele mai bune rezultate!".

 

Echipa noastră a obținut medalia de bronz în ediția trecută a Campionatului Național U13.

Staff-ul tehnic al clubului pregătește participarea echipei de copii născuți în 2009 în Liga Națională U12, care s-ar putea desfășura în luna iunie, pe litoral, dacă autoritățile o vor permite, în funcție de evoluția pandemiei. De altfel, aceasta ar putea fi o bună repetiție pentru micii noștri sportivi în perspectiva participării, în următorul sezon, în Campionatul Național U13.

citeste mai departe

👍Parcurs foarte bun pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania în primul turneu din Campionatul Național

👍Parcurs foarte bun pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania în primul turneu din Campionatul Național
🔴⚫Echipa de handbal – juniori 3 a ACS Transilvania Brașov a reușit un parcurs foarte bun în turul seriei geografice B din Campionatul Național, care, în contextul pandemiei de coronavirus, s-a disputat în cadrul unui turneu de sală, la Sighișoara, între 10 și 15 februarie.
🔴⚫Băieții antrenați de Titus Donosa și Dorin Cian s-au impus clar în partidele cu CSȘ Sighișoara (64-21), Sporting Ghimbav (32-15) și CSȘ Odorheiu Secuiesc (53-33), pierzând la limita duelul cu LPS Târgu Mureș (36-37), meci din care au câștigat 1,5 puncte, câștigând prima repriză și remizând într-a treia.
🔴⚫În noul sezon, Federația Română de Handbal a modificat regulamentul în ceea ce privește punctajul, în campionatele de juniori 2 și juniori 3: se acordă 1 punct pentru fiecare repriză câștigată, respectiv 0,5 puncte pentru fiecare repriză terminată la egalitate, iar după fiecare repriză scorul se reia de la 0:0; scorul final se calculează adunând golurile înscrise în toate reprizele.
Juniorii 3 de la ACS Transilvania au acumulat 16,5 puncte, iar returul seriei B se va disputa într-un turneu programat în perioada 10-14 martie.
🎙️„Sunt mândru de băieți, care au evoluat tot mai bine, de la meci, la meci! Ne întoarcem acasă cu speranță și dornici de muncă, așteptând cu optimism returul, adică al doilea turneu al campionatului”, a spus, la final, antrenorul echipei, Titus Donosa.
🔴⚫Lotul ACS Transilvania Brașov deplasat la Sighișoara: D. Ciorobea, L. Roșca, R. Popa, C. Donosa, C. Constantinescu, V. Nica, A. Popa, T. Nicolaua, D. Constantinescu, T. Vieriu, R. Stoica, R. Nițoiu.
🔜Juniorii 2 încep sezonul în 26-28 februarie
🔴⚫Echipa de juniori 2 a ACS Transilvania va începe sezonul la finalul acestei luni, de asemenea, cu un turneu de sală.
🔴⚫La Odorheiu Secuiesc, în perioada 26-28 februariem echipa antrenată de Titus Donosa va înfrunta pe CSS Sighișoara, CSȘ Odorheiu Secuiesc și CSȘ Făgăraș.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🤾Start joc!

🤾Start joc!
👉Juniorii 3 încep Campionatul Național, ediția 2020-2021. Băieții antrenați de Titus Donosa și Dorin Cian joacă la Sighișoara primul turneu al Seriei B:
🔴#ACSTransilvania – CSȘ Sighișoara (miercuri, ora 18.00)
⚫#ACSTransilvania – LPS Târgu Mureș (joi, ora 10.00)
🔴#ACSTransilvania – Sporting Ghimbav (vineri, ora 10.00)
⚫#ACSTransilvania – Szejke Odorheiu Secuiesc (sâmbătă, ora 12.40)
🎙️"Vom disputa patru jocuri, după aproximativ un an de pauză competițională cauzată de pandemie, precum și după o perioadă de pregătire cu întreruperi.
Sper să avem un parcurs cât mai lung în acest campionat și nu îmi doresc altceva, decât ca băieții să joace, să se simtă bine pe teren, întrucât le-a fost dor de jocul de handbal.
Ne dorim să ne întoarcem cu cât mai multe victorii, dar mai ales, sănătoși! Hai, Transilvania!!!", a spus antrenorul Titus Donosa.
Succes, copii! 🙂 💪💪💪

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🤾‍♂️Băieții lui Titus Donosa revin, în sfârșit, la meciurile oficiale

🤾‍♂️Băieții lui Titus Donosa revin, în sfârșit, la meciurile oficiale
🔴⚫Vești bune în acest început de an pentru echipele de handbal, juniori 2 și juniori 3, ale ACS Transilvania. Federația Română de Handbal a decis să dea startul sezonului 2020-2021 și la juniori, însă cu respectarea protocolului medical în vigoare la seniori (Liga Zimbrilor, Liga Florilor, Divizia A), pentru combaterea răspândirii coronavirusului.
🔜Astfel, cele două formații pregătite de Titus Donosa și Dorin Cian vor disputa noul campionat în cadrul câtorva turnee, primul dintre ele pentru juniori 3 (cu starutul în 10 februarie), la două săptămâni intrnd în joc și juniorii 2 (24 februarie).
➡️Juniorii 2 au fost repartizați în Grupa B, alături de CSȘ Sighișoara, CSȘ Făgăraș, Sporting Ghimbav și CSȘ Odorheiu Secuiesc.
➡️Juniorii 3 fac parte din Grupa B, în care vor întâlni pe Sporting Ghimbav, CSȘ Sighișoara, LPS Târgu Mureș și Szejke Odorheiu Secuiesc.
🎙️„În acest context pandemic, sezonul actual nu va reflecta adevărata valoare a echipelor, din cauza condițiilor în care ne-am pregătit, fără a avea continuitate, suferind patru luni de pauză totală în activitate, ca urmare a închiderii sălilor de sport din Brașov, fără niciun joc de pregătire și verificare de aproximativ un an. Cu atât mai mult cu cât J3 vor avea de anul acesta un nou regulament - 3 reprize a 20 minute, fiecare dintre ele cu alt sistem de joc.
Având în vedere că vom întâlni echipe care au avut continuitate în pregătire, va fi ceva mai greu să ne atingem obiectivul pe care ni-l propunem în fiecare an, calificarea în Turneul Final, însă vom face totul pentru a ajunge acolo.
Chiar dacă tot acest context aduce o frustrare pentru noi, vom încerca să reprezentăm cu cinste Brașovul în competițiile în care suntem implicați”, a declarat Titus Donosa, antrenor la #ACSTransilvania.
2, 3, si... Transilvania!!!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

An excelent pentru snookerul de la ACS Transilvania: Trei medalii în Campionatul Național și una în Cupa României

An excelent pentru snookerul de la ACS Transilvania: Trei medalii în Campionatul Național și una în Cupa României
🔴⚫În primul său an de existență, secția de snooker a ACS Transilvania Brașov are trei medalii în palmares, în competițiile naționale.
Astfel, la finalul Campionatului Național, ediția 2020, Tudor Popescu (foto 1) a terminat pe a treia treaptă a podiumului, obținând astfel medalia de bronz, la seniori. De asemenea, la categoria juniorilor 1, Mădălin Gal (foto 2) este vicecampion, iar Vlad Ciuche (foto 3) s-a ales și el cu o medalie de bronz.
🔴⚫Cei trei au fost premiați duminică, 6 decembrie, cu prilejul finalelor Trofeului „Prințul Dimitrie Sturdza”, ediția 2020, a zecea de la înființare. De altfel, în turneul open cu 32 de participanți, Tudor Popescu și Mădălin Gal au fost semifinaliști.
🔴⚫Nu în ultimul rând, Mădălin Gal a câștigat în 2020 și trofeul Cupei Românei, la juniori.
🎙️„Secția de la ACS Transilvania a fost activată la începutul anului, la acel moment fiind o decizie foarte inspirată, care a ajutat în continuitatea acestor sportivi talentați, care merită sprijiniți și care evoluau deja de ceva vreme în competiții. Îi mulțumesc doamnei Denisa Fetti pentru susținere și o felicit pentru susținerea pe care o arată uneia dintre cele mai bune pepiniere din țară a acestei discipline. Din partea Federației Române de Snooker, a conducerii și a întregului staff, le mulțumim și sperăm să facem treabă bună și în sezoanele următoare”, a declarant Dragoș Cozmaciuc, antrenor al sportivilor de la ACS Transilvania, dar și al lotului național, cu o experiență de peste trei decenii.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ACS Transilvania Brașov, aur în Cupa României la snooker (tineret) / La seniori, clubul nostru a obținut medalia de argint

ACS Transilvania Brașov, aur în Cupa României la snooker (tineret) / La seniori, clubul nostru a obținut medalia de argint

Centrul Național de Snooker din București a găzduit, în perioada 9-11 octombrie, turneul final al Cupei României la snooker, pentru seniori și tineret. ACS Transilvania Brașov a reușit să obțină trofeul la tineret, prin Mădălin Gal, iar la seniori Tudor Popescu s-a clasat al doilea.

„Secția de snooker a ACS Transilvania a fost înființată la începutul anului, înainte de startul pandemiei de coronavirus. Sunt opt sportivi legitimați la club, trei dintre ei participând cu rezultate bune în competițiile naționale și internaționale. Este vorba despre cei doi care au obținut medalii la această ediție a Cupei României, plus Vlad Ciuche. Cu toții, tineri de perspectivă. De altfel, Mădălin a obținut în martie locul 5 la U18, la Campionatul European, fiind la un meci de prima sa medalie la acest nivel. Se pare că este de bun augur colaborarea dintre acest grup de sportivi și clubul Transilvania și sperăm să continuăm să ne dezvoltăm și să aducem rezultate”, a spus Dragoș Cozmaciuc, antrenor al ACS Transilvania și al lotului național de snooker.

În continuare, sportivii se pregătesc pentru ultimele etape din Campionatul Național de snooker al României. Săptămâna viitoare va avea loc etapa a șasea, pentru ca pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie să se desfășoare ultimele patru runde ale ediției 2020.

„Băieții sunt la un nivel tehnic și tactic foarte bun, federația încearcă să închege un lot național bun, iar noi încercăm să ținem «în priză» echipa noastră mică și să ne facem treaba bine. Sunt în țară 8-10 tineri care sunt de «50-100 break», au potențial, dar trebuie să le oferim încredere, să îi motivăm, pentru că ajung în dilema de a continua sau nu în sport. Trebuie să le oferim sportivilor liniște și se va vedea că se poate face performanță și în snooker în România”, a mai precizat Dragoș Cozmaciuc.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

✅👆ACS Transilvania confirmă: Medalie de bronz în Campionatul Național de baschet U13

✅👆ACS Transilvania confirmă: Medalie de bronz în Campionatul Național de baschet U13
🥉Echipa noastră a învins în finala mică a Turneului Final de la Ploiești pe Academia de baschet Phoenix Galați, scor 42-32.
O experiență minunată pentru băieții antrenați de Zeljko Bubanja, care au arătat poftă de joc și au etalat un baschet entuziasmant pe parcursul competiției din Parcul de Vest din Ploiești, la fel cum, de altfel, au arătat și pe parcursul sezonului regular, înainte de întreruperea campionatului.
🎙️„A fost un turneu foarte reușit pentru noi, ca echipă. Toți copiii s-au comportat exemplar, au jucat ceea ce am pregătit, iar locul trei național pe care l-am obținut nu e deloc întâmplător. A fost și foarte cald, un impediment pentru toate echipele, trebuie să spunem, noi fiind obișnuiți să jucăm în sală. Dar a fost bine că s-a găsit o formă de a se disputa turneul, de a se încheia sezonul. A fost un an dificil, încheiat cu un rezultat bun pentru baschetul juvenil brașovean, mai ales cel masculin. Sărbătorim, copiii trebuie să se bucure, dar apoi ne apucăm din nou de treabă. Urcăm o categorie, mergem la Under 14, așteptăm momentul în care autoritățile vor permite desfășurarea noului sezon și pornim la drum cu aceleași ambiții, de a reprezenta cu brio Brașovul", a declarat, la final, muntenegreanul Zeljko Bubanja, antrenorul echipei a ACS Transilvania.
🎙️„Prima mare performanță a acestor copii a fost calificarea în turneul final, pentru că este un obiectiv foarte greu de atins, în condițiile unei lupte strânse între numeroase echipe care aspiră la acest lucru, de ordinul zecilor. În grupa de la Ploiești, echipa noastră a avut în față adversari foarte buni, echipe din București și a avut prestații lăudabile. Calificarea în finala mare a fost ratată de puțin, căci cu ceva șansă am fi putut merge în marea finală și să ne luptăm de la egal la egal cu trofeul național pe masă. Chiar și în acest context, califcarea în finala mică reprezintă un rezultat extraordinar și validează munca depusă de antrenor, staff și de copii. O medalie de bronz, performanță reprezentativă la nivel național, care confirmă profesionalismul și buna organizare care există în clubul nostru. Felicităm sportivii și pe antrenorul Zeljko Bubanja! Mulțumim părinților pentru susținere și încrederea acordată, sponsorilor și partenerilor ACS Transilvania Brașov A fost, de-a întregul, un test care a arătat unde se află baschetul de la Transilvania pe harta țării", a precizat și Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania Brașov.
🏀Lotul medaliat: Victor Stoia, Rareș Bercu, David Istioc, Călin Bibire, Darius Ancuța, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Robert Negoței, Andrei Axinte, Alexandru Csibi, Eduard Bădescu, Luca Illes. Daniel Antohe, Florin Andrei, David Florianu, Alexandru Stoia. Antrenor: Zeljko Bubanja.

citeste mai departe

🏀Victorieeee!!! 🙂 🙂 🙂 ✌️✌️✌️

🏀Victorieeee!!! 🙂 🙂 🙂 ✌️✌️✌️
5️⃣7️⃣-4️⃣4️⃣ cu ABC Laguna București, în primul meci al Turneului Final al Campionatului Național U
1️⃣3️⃣
👏Felicitări Victor Stoia, Rareș Bercu, David Istioc, Călin Bibire, Darius Ancuța, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Robert Negoței, Andrei Axinte, Alexandru Csibi, Eduard Bădescu, Luca Illes! ❤️🤙
👏Felicitări Zeljko Bubanja!
🔴⚫Luni, un nou pas spre finală, jucăm de la ora 19.30 cu Dan Dacian București.
✌️✌️✌️Forța Transilvania!!!

citeste mai departe

Pornim după medalii🏅

Pornim după medalii🏅
🏀Echipa de baschet U13 a plecat spre Ploiești, unde au loc în această perioadă turneele finale ale Campionatelor Naționale de juniori, ediția 2019-2020.
👌Toată delegația a fost testată potrivit normelor momentului în ceea ce privește desfășura competițiilor sportive. Atât băieții cât și stafful au avut rezultate Covid-19 negative și sunt gata de joc! 🙂
🔴⚫Debutăm mâine, la ora 16.00, cu ABC Laguna București. Duminică jucăm cu CSS CSM Târgu Jiu (ora 8.30), iar luni cu ACS Dan Dacian București (ora 18.30).
➡️În cealaltă grupă evoluează U-BT Cluj, Alpha Sport Team Sibiu, ABC Lynx Ploiești, Academia de Baschet Phoenix Galați.
➡️Pe 15 septembrie au loc meciurile eliminatorii, pentru medalii.

Succes, băieți, avem mare încredere în voi!

citeste mai departe

🏀Băieții lui Zeljko Bubanja luptă pentru medalii în 12-15 septembrie

🏀Băieții lui Zeljko Bubanja luptă pentru medalii în 12-15 septembrie
🔝Singura echipă din Brașov care va juca în #TurneeleFinale. Acestea vor avea loc în aer liber 🙂
➡️Federația Română de Baschet a anunțat programul Turneelor Finale ale Campionatelor Naționale de juniori, ediția 2019-2020, acestea urmând a se desfășura în aer liber, în condițiile prevăzute de Ordinul comun al MTS si MS nr 780.
➡️Echipa U13 a #ACSTransilvania va evolua în perioada 12-15 septembrie, având meciuri cu ACS Dan Dacian - Portocaliu Bucuresti, ABC Lynx Ploiesti, ABC Laguna Bucuresti, ACS Academia de Baschet Phoenix Galati, ACS Alpha Sport Team - Alb Sibiu și ACS U-BT - 1 Cluj Napoca.
➡️Din totalul de 80 echipe calificate, 66 au raspuns afirmativ. Localitățile care vor găzdui turneele vor fi anunțate în cel mai scurt timp, după consultările cu Direcțiile de Sănătate Publică.

citeste mai departe

️#ACSTransilvania, în Turneu Final si la handbal

️#ACSTransilvania, în Turneu Final si la handbal

🗞️Federatia Romana de Handbal a decis sa incheie sezonul 2019-2020 in campionatele de juniori prin disputarea turneelor finale.

🗞️Acestea vor avea loc la minim 30 de zile de la inceperea antrenamentelor in sala (cel mai probabil inaintea startului urmatorului sezon), iar participantele vor fi echipele situate pe locuri calificabile in urma intocmirii clasamentelor actuale, conform criteriilor finale.

 

️Vestea buna este ca echipa noastra de juniori 3 va juca, astfel, pentru medalii. Baietii lui Titus Donosa merg la Turneul Final din pozitia de lider am Grupei 3 Valoare a Campionatului National.

🗞️Celelalte sapte echipe calificate sunt: CSM Bucuresti, CS Orasenesc Mizil, CSU Sannicolau Mare, AC Minaur Baia Mare, LPS Iasi, CSM Bacau, CSS Craiova.

 

🔝Va fi, asadar, a doua prezenta consecutiva intre cele mai bune 8 echipe din tara pentru handbalistii nostri de la J3.

 

👏Felicitari si succes!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Baschet: Mergem în Turneul Final U13

Baschet: Mergem în Turneul Final U13

🗞️Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis ca toate Campionatele Nationale de la toate categoriile de juniori din sezonul 2019-2020 (U13, U14, U15, U16, U18 si U20) să se reia prin organizarea unor Turnee Finale, cu participarea primelor 8 echipe.

✌️Astfel, echipa noastră de baschet U13, antrenată de Zeljko Bubanja, este calificată pentru turneul final al acestei categorii de vârstă, având o singură înfrângere în cele șapte turnee disputate în acest sezon (14 meciuri).
👏Felicitări, băieți!

🗞️"Avand in vedere restrictiile referitoare la evenimentele sportive desfasurate in salile de sport, exista posibilitatea de a organiza Turneele Finale de juniori si pe terenuri in aer liber. In conditiile in care reglementarile legale referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19 vor permite, toate Turneele Finale ale Campionatelor Nationale de juniori, sezonul 2019-2020, se vor desfasura in luna august 2020", precizează oficialii Federației Române de Baschet.

Celelalte șapte echipe calificate la Turneul Final masculin U13 sunt Dan Dacian București, Laguna București, Lynx Ploiești, Alpha Sport Team Sibiu, U BT Cluj Napoca, Academia de baschet Phoenix Galați și CSS - CSM Târgu Jiu.

citeste mai departe

🎉La mulți ani ACS Transilvania! La mulți ani sănătoși tuturor!

🎉La mulți ani ACS Transilvania! La mulți ani sănătoși tuturor!

🙏Deși nu sunt vremuri de sărbătoare, pentru noi această zi este, totuși, una specială! Este aniversarea Clubului Sportiv Transilvania și chiar dacă fiecare stă la casa lui, ne bucurăm împreună de anii care au trecut peste noi, dar și de cei care vor mai trece. Cu aceleași satisfacții și bucurii, ne dorim cu toții!

🔴„ACS Transilvania crește de la an la an și reprezintă cu succes sportul brașovean în țară și nu numai! Le doresc sportivilor și colegilor multă sănătate, în aceste vremuri grele, să aibă răbdare și încredere că vom reveni pe terenul de sport, chiar mai puternici decât am fost! De asemenea, din partea tuturor oamenilor ce fac parte din proiect, le dorim iubitorilor sportului, oamenilor în general, toate gândurile bune! Să avem putere să trecem împreună peste momentul mai dificil prin care trece omenirea și să ne bucurăm apoi de acest lucru minunat care este sportul!”, este mesajul președintelui ACS Transilvania, prof. univ. dr. Răzvan Enoiu.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Stam acasa! Totul va fi bine!

Persoane in acest articol : .

ACS Transilvania a avut reprezentanți la Campionatul European de Snooker

ACS Transilvania a avut reprezentanți la Campionatul European de Snooker
Vești bune în zile mai grele! ACS Transilvania a avut reprezentanți la Campionatul European de Snooker

🔴Vorbim de o secție nouă pentru clubul nostru, care s-a afiliat de curând la federația română de profil. În cadrul ei activează sportivii Tudor Popescu si Mădălin Gal.

🔴Aceștia fac parte din lotul national de snooler juniori, tineret și seniori, care în urmă cu câteva zile a participat la Europeanul de la Albufeira, Portugalia.

Cei doi au avut o comportare onorabilă în competiție, Mădălin clasându-se pe locul 5 la categoria Juniori U18, fiind foarte aproape de o medalie de bronz.

Primele puncte în competițiile internaționale pentru #ACSTransilvania! La cât mai multe! 

#acstransilvania #educatie #performanta #snooker

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

8 Martie pe semicerc :)

8 Martie pe semicerc :)

8 Martie pe semicerc 

🌹Fetițele de la minihandbal și cele din echipa de junioare 4 le-au pregătit o frumoasă surpriză mamelor, de ziua acestora.

🤾‍♀️Au jucat împreună jocul pe care, cu toate, îl îndrăgesc așa mult. Chiar dacă nu a contat scorul, atât mămicile cât și micuțele antrenate de Cristi Filip si Cristina Marin au luat în serios provocarea, însă nu au lăsat deoparte nici zâmbetele.
O frumoasă amintire!  La mai multe!

citeste mai departe

Mircea Bedivan, un nou nume mare în staff-ul secției de handbal de la ACS Transilvania

Mircea Bedivan, un nou nume mare în staff-ul secției de handbal de la ACS Transilvania

Colectivul secției de handbal al ACS Transilvania Brașov se întărește cu un nume foarte cunoscut al handbalului românesc. Este vorba despre Mircea Bedivan, fost handbalist și antrenor cu o deosebită experiență, atât în țară cât și în străinătate.

Acesta va completa staff-ul echipelor de băieți, din care mai fac parte Titus Donosa, Dorin Cian, Mircea Iordan și Robert Chiron, venind la Brașov cu ambiția de a-și aduce contribuția la obiectivul secției, acela de a crește cât mai multe talente pentru viitorul handbalului brașovean.

„Am venit cu drag la acest club, dar și cu gânduri bune. Voi încerca, cu fiecare antrenament, cu fiecare meci, să îmi aduc contribuția la ceea ce își doresc oamenii de la Transilvania! Să ajut cu experiența mea, să descoperim talentele de care sunt sigur că această zonă nu duce lipsă!, a declarat noul antrenor al ACS Transilvania.

Născut pe 8 octombrie 1957 la Constanța, Mircea Bedivan a făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României, medaliată cu bronz olimpic la Los Angeles, în 1984, din care au mai făcut parte Dumitru Berbece, Iosif Boroș, Alexandru Buligan, Gheorghe Covaciu, Gheorghe Dogărescu, Marian Dumitru, Cornel Durău, Alexandru Fölker, Nicolae Munteanu, Vasile Oprea, Adrian Simion, Vasile Stîngă, Neculai Vasilcă și Maricel Voinea.

Cariera sa de handbalist se leagă de Dinamo București, club pentru care a evoluat nu mai puțin de 14 sezoane.

Ca antrenor, a făcut cuplu cu Vasile Stângă pe banca formației Energia Pandurii Târgu Jiu, obținând cea mai bună performanță a handbalului gorjean masculin, locul trei în Liga Națională. De asemenea, Mircea Bedivan a mai pregătit pe CSM Ploiești și Dunărea Călărași, dar și echipele naționale ale Siriei și Libanului.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Răzvan Enoiu este noul președinte al ACS Transilvania

Răzvan Enoiu este noul președinte al ACS Transilvania

Noul președinte al ACS Transilvania este prof. univ. dr. Răzvan Enoiu, acesta înlocuindu-l pe Marius Fetti și preluând conducerea clubului pe 26 februarie.

În prezent profesor universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov și conducător de doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, acesta are o îndelugată activitate în mediul universitar, după ce a fost pe rând preparator, asistent, lector universitar și conferențiat universitar, timp de mai bine de 20 de ani, dar și în cel preuniversitar.

De asemenea, Răzvan Enoiu deține carnet de antrenor în fotbal, caiac-canoe și natație, fiind, totodată, absolvent al unui curs de specializare fitness-aerobic la Rimini, în Italia.

„Propunerea primită din partea ACS Transilvania Brașov, de a continua munca începută și derulată cu succes până în acest moment, reprezintă pentru mine o provocare și în același timp o mare onoare. Transilvania reprezintă deja un brand, atât pe plan local cât și național. Intenția mea este aceea de a aduce plus valoare în plan imaginii și al organizării, care să contribuie la desfășurarea cu succes a activității specifice clubului”, a declarat noul președinte al ACS Transilvania Brașov.

Acesta are în CV poziția de decan al Facultatății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” (2008-2012), dar și prezența în comitetul de organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European (2013), una dintre cele mai importante competiții sportive organizate în ultimii ani de România, având, de asemenea, publicate numeroase lucrări în domeniul sportului și nu numai.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Succes, Marius Fetti! ACS Transilvania își continuă drumul în „Educație și performanță”!

Succes, Marius Fetti! ACS Transilvania își continuă drumul în „Educație și performanță”!

➡️Marius Fetti, fost conducător al ACS Transilvania, se află în fața unei noi provocări, trecând la cârma secției de handbal a CSM Corona Brașov. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat și construit în cadrul clubului nostru și îi urăm succes pe mai departe!

✌️Clubul Sportiv Transilvania își continuă proiectele, colectivul având aceleași obiective îndrăznețe: să crească frumos copii ai Brașovului și să îi ducă pe aceștia pe drumul către performanță. Mergem înainte bazându-ne pe o fundație solidă, pe o structură sănătoasă, construită cu grijă în ultimii aproape șase ani!

🔴Sutele de sportivi îmbrăcați în roșu și negru se dezvoltă pe coordonatele deja cunoscute, „Educație și performanță”, reprezentând orașul și județul în nu mai puțin de opt discipline!

📢Hai, Transilvania!!!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 3 de la ACS Transilvania, pregătiți de Grupele Valoare. Staff-ul echipei reunește componenți ai naționalei mascul

Juniorii 3 de la ACS Transilvania, pregătiți de Grupele Valoare. Staff-ul echipei reunește componenți ai naționalei mascul

Echipa de handbal juniori 3 a ACS Transilvania Brașov va începe în această lună meciurile din Grupele Valoare, acest „playoff” al Campionatului Național de juniori, în sistemul în care el se desfășoară în ultimele sezoane.

Astfel, după ce a încheiat seria geografică din care a făcut parte pe primul loc, formația antrenată de Titus Donosa va juca în Grupa 3 Valoare, unde va întâlni pe CSȘ Craiova, LPS Târgu Jiu și Viitorul Pitești, plecând totodată cu punctele (6 la număr) pe care le-a realizat în precedenta fază a campionatului, în compania lui LPS Târgu Mureș și Szejke Odorheiu Secuiesc (și ele calificate).

„Primul meci este cel cu CS Viitorul Pitești, acasă, pe 22 februarie. Noi am reluat pregătirea pe 3 ianuarie, cu antrenamente în aer liber și în sală, beneficiind de sprijnul prof. Dorin Cian și a antrenorului cu portarii Mircea Iordan. Am jucat și câteva meciuri de verificare, același lucru urmând să-l facem și în următoarele zile, astfel încât debutul în Grupa Valoare să ne prindă în formă maximă. Ne dorim cu toții să atingem performanța de anul trecut, respectiv calificarea la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din țară”, a afirmat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la ACS Transilvania Brașov.

Un aspect interesant, staff-ul echipei noastre reunește trei componenți ai lotului național masculin de handbal al României, din urmă două decenii și jumătate. Așadar, băieții sunt pe mâini bune și sperăm să aibă rezultatele dorite în acest sezon, dar mai ales să crească și să facă pasul, în viitor, către handbalul profesionist.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Primele teste din noul an pentru echipa de baschet U13

Primele teste din noul an pentru echipa de baschet U13

Primele teste din noul an pentru echipa de baschet U13
🏀Lyncs - ACS Transilvania 57-69. "Un joc forte disputat si util pentru a doua parte a campionatului. Echipa din Ploiesti practica un joc foarte frumos. Noi mai avem de pus la punct multe lucruri. A fost primul joc anul acesta, dupa o saptamana in care am muncit mult la pregatirea fizica" .
🏀Alpha Sibiu - ACS Transilvania 59-40. "Am avut un inceput de meci foarte slab si am resimtit si oboseala".

🔜Echipa lui Zeljko Bubanja joaca pe 2 februarie primele meciuri oficiale din 2020. La Sibiu, in turneul 6 al Campionatului National. Adversare ne vor fi BC-CSU din localitate si CSS-CSM Targu Jiu.

citeste mai departe

Vicecampioana olimpică Doina Stăiculescu și viceprimarul Costel Mihai au fost alături de micile gimnaste ale ACS Transilvan

Vicecampioana olimpică Doina Stăiculescu și viceprimarul Costel Mihai au fost alături de micile gimnaste ale ACS Transilvan

Miercuri seară, la Centrul Cultural Reduta, în fața unei săli pline de părinți, bunici și prieteni, micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania au adunat cele mai frumoase momente ale muncii lor, antrenament de antrenament, le-au ambalat cu suflet și pasiune, le-au înghesuit în sacul Moșului și cu mult drag  le-au dăruit. Si au facut-o cu multă emoție și candoare, cu atenție și implicare, în cadrul Rhythmic Gymnastics Gala, eveniment organizat de către ACS Transilvania Brașov.

Sub privirile lui Moș Crăciun, cele 160 de fetițe cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, antrenate de Carla Stoica și Iolanda Porr, au prezentat exerciții de gimnastică ritmică, momente desprinse din poveștile magice ale Crăciunului.

Mai mult, au avut deosebita onoare de a-i avea ca invitați pe Doina Stăiculescu vicecampioană olimpică la gimnastica ritmica Los Angeles 1984  și pe viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

„Acum, la final de an, e timpul să ne facem socoteala lucrurilor și a faptelor, să punem bune la bune, rele la rele dar și momentul în care ne conturăm alte speranțe pentru anul ce ne stă înainte. A fost un an cu multe încercări și provocări dar și cu clipe frumoase. Cu lecții bine învățate! Am pornit împreună la drum, cu încredere, cu perseverență și mai ales cu dorința de a ne împlini un vis. Visul de a ne dedica ore din viața noastră sportului, frumosului, prieteniei, încrederii și a performanței”, a spus Carla Stoica, antrenor al secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania Brașov.

„Un moment deosebit pregătit cu multă muncă și pasiune de către micile gimnaste. Așa cum, de altfel, pregătesc fiecare moment, fiecare antrenament, fiecare concurs. Ne mândrim cu ele și cu tot ceea ce arată ele. Mulțumim doamnei Stăiculescu, o mare personalitate a gimnasticii ritmice românești, dar și domnului viceprimar Costel Mihai, un om foarte apropiat de această disciplină, dar și un mare susținător al sportului brașovean și al clubului nostru”, a precizat și Marius Fetti, director al ACS Transilvania.


citeste mai departe

Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori

Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori

Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori s-a desfășurat în acest weekend (15-15 decembrie), la Brașov.

Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv Transilvania Brașov, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal Brașov și FunSports, la start fiind prezente de 12 echipe din întreaga țară.

Handbalul mixt-amatori este un fenomen dedicat iubitorilor handbalului care nu sunt legitimați la echipe de Liga Natională, Divizia A sau Juniori 1, echipele având pe teren, pe toată durata partidelor, minim trei fete.

Astfel, în sălile Școlilor Gimnaziale nr. 11 și nr. 19 au avut loc meciuri disputate, cele mai multe dintre ele fiind greu decise. Cel mai bun exemplu a fost chiar finala competiției, în care s-au întâlnit HandbalFan Râmnicu Vâlcea și Victoria II București, iar după ce vâlcenii au egalat în ultimele secunde (23-23), bucureștenii s-au impus la lovituri de la 7 metri și și-au adjudecat trofeul. Podiumul a fost completat de Star Team București, care s-a impus în finala mică în fața celor de la Victoria I Bucurelști, scor 23-22.

Pe parchetul celor două săli brașovene s-au aflat și foști handbaliști cunoscuți, precum Mia Rădoi, Marius Novanc (ambii de la HandbalFan Râmnicu Vâlcea), Carmen Cartaș (Play Handbal Brașov) și mulți alții.

Singura echipă brașoveană prezentă la turneu, PlayHandbal, a avut în componență numeroși antrenori la grupe de copii și juniori de la majoritatea cluburilor din orașul de sub Tâmpa și din împrejurimi,

Premierea a fost făcută într-un mod inedit, de către micii sportivi din echipa de minihandbal a clubului organizator, ACS Transilvania Brașov.

 

Clasament final

1.Victoria II Bucuresti

2.HandbalFan Ramnicu Valcea

3.Star Team Bucuresti

4.Victoria I Bucuresti

5.Acvila Bucuresti

6.ZăTeam Bucuresti

7.PlayHandball Brasov

8.ZenBalisticii Brasov

9.Hand Trick Cluj

10.HCA Bucuresti

11.Absolut Bucuresti

12.HFF Timisoara

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🏸Weekend bun la badminton

🏸Weekend bun la badminton

🏸Weekend bun la badminton

🔴Sportivii pregatiti de Dan Stegaru au participat zilele trecute la "Cupa Tino Ferrario", competitie care a avut loc la Ploiesti.
Toti ai nostri au reusit sa "intre in medalii": Maxim Iacob - locul 1️⃣ la U11, Gabriela Curpen - locul 3️⃣ la U11, Victor Fizi - locul 2️⃣ la U11 nelegitimati, Amalia Sohodoleanu - locul 3️⃣ la U11 nelegitimati.
Bravo, copii! 🎺🎺🎺

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

🔴Fetele antrenate de Cristi Filip au avut primele meciuri oficiale ale sezonului 2019-2020, la Ghimbav, unde s-a disputat prima etapa a fazei judetene din Campionatul National.

🔴#ACSTransilvania a participat cu doua echipe, avand cinci victorii in sase partide:

🔴Transilvania A - Ina Sport Brasov 28-7
Transilvania A - Corona B Brasov 24-6
🔴Transilvania A - ACSM Brasov 29-9
Transilvania B - CSS Fagaras 11-9
🔴Transilvania B - Kids Tampa 11-6
Transilvania B - Sporting Ghimbav 6-14

👏Bravo, fetelor! Succes pentru următoarele etape!

Activitate sustinuta de Ina Schaeffler (Schaeffler Romania).

citeste mai departe

Încheiem anul cu doua victorii la baschet U13

Încheiem anul cu doua victorii la baschet U13


🏀In turneul 5 al Campionatului National U13, baietii lui Zeljko Bubanja au reusit doua noi victorii: 70-45 cu MP Sport Timisoara si 58-54 cu U BT 1 Cluj Napoca.
🎙️Zeljko Bubanja, despre ultima aparitie oficiala in 2019: "Copiii s-au descurcat bine, tinand cont ca ne-am trezit de dimineață, la ora 7.00. A fost un meci foarte disputat cu echipa clujeana. Un meci de mare lupta, din care am iesit învingători si de data aceasta. Felicit echipa din Cluj, dar si pe parintii micutilor, care s-au comportat exemplar, aplaudand toti copiii! ".

citeste mai departe

Incheiem anul cu doua victorii la baschet U13

Incheiem anul cu doua victorii la baschet U13

🏀In turneul 5 al Campionatului National U13, baietii lui Zeljko Bubanja au reusit doua noi victorii: 70-45 cu MP Sport Timisoara si 58-54 cu U BT 1 Cluj Napoca.
🎙️Zeljko Bubanja, despre ultima aparitie oficiala in 2019: "Copiii s-au descurcat bine, tinand cont ca ne-am trezit de dimineață, la ora 7.00. A fost un meci foarte disputat cu echipa clujeana. Un meci de mare lupta, din care am iesit învingători si de data aceasta. Felicit echipa din Cluj, dar si pe parintii micutilor, care s-au comportat exemplar, aplaudand toti copiii! ".

citeste mai departe

Handbal: Debut oficial pentru juniorii 4

Handbal: Debut oficial pentru juniorii 4

Handbal: Debut oficial pentru juniorii 4

🔴Puștii lui Robert Chiron au jucat astăzi la Ghimbav, în prima etapă din faza județeană a Campionatului Național

🤾‍♂️37-4 cu CSȘ Făgăraș și 20-31 cu Sporting Ghimbav, plus o primă experiență a jocurilor oficiale în sezonul 2019-2020.

Succes pentru următoarele provocări, copii! 

#transilvania #educatie #performanta #j4 #handbal #frh #campionat #national

citeste mai departe

Weekend plin pentru echipa de minihandbal-fete

Weekend plin pentru echipa de minihandbal-fete

🔴Micutele sportive pregatite de Cristi Filip si Cristina Marin au participat la Festivalul Național de Minihandbal Brașov, in perioada 5-8 decembrie.
Echipa noastra a fost in grupa cu ACS Lucian Bute Galați, CS Câmpina, ACS Sport OK Onesti, HCM Craiova si CSS Sighișoara. Jocurile s-au desfășurat la sala din Tarlungeni.
🔴#ACSTransilvania: Ioniță Ariannna, Lazăr Timeea, Chiritoiu Ana-Maria, Corsate Georgiana, Furnică Alecsandra, Basia Anastasia, Serban Raisa, Filip Denisa, Iliescu Diana, Maricas Andrada, Benea Teodora, Rusu Medeea, Purcaru Luana, Petrescu Necula Ilinca, Gavrilescu Melisa, Gavrilă Catrina.

👏Bravo, fetelor!

citeste mai departe

Echipele de baby și minibaschet au jucat în City League, la Târgu Mureș

Echipele de baby și minibaschet au jucat în City League, la Târgu Mureș

EEchipeEcEchipele de minibaschet și babybaschet ale ACS Transilvania au evoluat în weekend, la Târgu Mureș, în cadrul unui nou turneu City League.

Rezultatele în prima zi de turneu:

🔴Lucky Dragons Tg. Mureș - #ACSTransilvania 21-38 (babybaschet)
Lucky Dragons Tg. Mureș - #ACSTransilvania 35-22 (minibaschet)
🔴CSU Sibiu - #ACSTransilvaia 27-38 (babybaschet)
CSU Sibiu - #ACSTransilvaia 47-24 (minibaschet)

O victorie si un joc pierdut cu Premium Sibiu, in a doua zi a turneului City League de la Targu Mures.

🔴26-42 la babybaschet si 35-11 la minibaschet


Bravo, copii!citeste mai departe

Juniorii 3 au terminat pe primul loc Seria E a Campionatului Național

Juniorii 3 au terminat pe primul loc Seria E a Campionatului Național
💪Handbal J3M: CSS Sighisoara - #ACSTransilvania 21-36 (11-18).
🔴Final de sezon regular pentru baietii lui Titus Donosa, care termina pe primul loc in Seria E, cu 26 de puncte, 9 victorii in 10 meciuri.
🔴Un nou sezon foarte bun pentru handbalistii nostri, care merg in Grupa Valoare alaturi de Szejke Odorheiu Secuiesc si LPS Targu Mures.
👏Felicitari si succes in sezonul de primavara, unul care nu va fi deloc usor!

Activitate susținută de Ina Schaeffler (Schaeffler Romania)

* Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🏀Doua meciuri excelente la baschet U13

🏀Doua meciuri excelente la baschet U13

🏀Doua meciuri excelente la baschet U13

🔴#ACSTransilvania-CSM Sighetu Marmatiei 64-29
#ACSTransilvania-LPS Targu Mures 87-33
➡️In celalalt meci al turneului pe care l-am gazduit la Liceul Teoretic George Moroianu din Sacele, LPS Targu Mures - CSM Sighetu Marmatiei 71-33

✔️In cele patru turnee disputate in acest sezon in Campionatul National U13, echipa condusa de Zeljko Bubanja are 7 victorii in 8 partide.

🏅Cel mai bun jucator al turneului, Andrei Axinte.

🎙️"Copiii au jucat bine, se vede progresul lor la fiecare meci. Jocul echipei e in crestere, cu Luca Illes dand multa siguranta si incredere colegilor", Zeljko Bubanja, antrenor ACS Transilvania Brasov.

Proiect susținut de Consiliul Județean Brașov

citeste mai departe

Handbal, J3M: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 30-21 (14-11)

Handbal, J3M: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 30-21 (14-11)

Handbal, J3M: #ACSTransilvania - Sporting Ghimbav 30-21 (14-11)

Băieții lui Titus Donosa, în continuare lideri ai Seriei E, cu 21 de puncte.

Ultimele două meciuri din 2019: Pe 30 noiembrie - derby-ul cu LPS Târgu Mureș, pe 7 decembrie - încheiem această fază a Campionatului Național cu o deplasare la CSȘ Sighișoara.

#transilvania #handbal #frh #educatie #performanta

Proiect susținut de Consiliul Județean Brașov

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Puștii lui Cristi Filip, la Festivalul Național de Babyhandbal

Puștii lui Cristi Filip, la Festivalul Național de Babyhandbal
🇷🇴In perioada 21-24 noiembrie, Federatia Romana de Handbal organizeaza Festivalul National de Babyhandbal, eveniment gazduit de trei orase din tara.

🤾‍♂️🤾‍♀️Intr-una din cele patru grupe de la Baile Herculane "se joaca" si echipa de "baby mixt" a ACS Transilvania, antrenata de Cristi Filip.

🔴Micii handbalisti echipati in rosu si negru intalnesc LPS Banatul Timisoara, Phoenix Buzias, ACS Baile Herculane, Olimpic Turnu Severin, CSS Hunedoara si SCM Poli Academia Timisoara. Jocurile competitiei nu vor avea scor.

🔴Au facut deplasarea in Banat: Craciun Daria Elena, Iordachescu Ana Noemi, Serban Ioana, Chritoiu Ana Maria, Ghise Ioana, Ghise Maria, Mitici Andreea Luminita, Filip Denisa Elena, Fetti Daria Andreea, Dumitru Roberta Anamaria, Vaju Paul, Morariu Andrei, Nica Stefan, Baciu Octavian Andrei, Cristea Rau Mihai, Pop Alexandru Eduard.

citeste mai departe

Doua zile pline, sub panou

Doua zile pline, sub panou

Micutii baschetbalisti antrenati de Zeljko Bubanja au jucat acasa turneul al doilea din City League, intr-o atmosfera frumoasa creata de suporterii #ACSTransilvania prezenti in tribunele Liceului Teoretic George Moroianu din Sacele.

🏀Babybaschet
🔴CSU Sibiu - ACS Transilvania 35-32
ACS Transilvania - Premium Sibiu 31-15
🔴ACS Transilvania - Lucky Dragons Targu Mures 38-16
🏀Minibaschet
CSU Sibiu - ACS Transilvania 44-28
🔴ACS Transilvania - Premium Sibiu 43-22
ACS Transilvania - Lucky Dragons Targu Mures 26-42

Bravo, copii! Multumim parinti si prieteni!

citeste mai departe

🏀#ACSTransillvania a invins U Mobitelco Cluj

🏀#ACSTransillvania a invins U Mobitelco Cluj

🔴Baietii lui Zeljko Bubanja s-au impus cu 73-53 in fata echipei cunoscutului club din Cluj, in turneul de la Targu Mures, al treilea din Campionatul National U1️⃣3️⃣

ÎÎb 🔴 În al doilea meci al weeekendului, #ACSTransilvania - Gladius Targu Mures 77-39.
Parcurs foarte bun al echipei noastre in Campionatul National U13, cu 5 victorii in 6 meciuri.


De asemenea, Luca Illes a fost MVP la Targu Mures

🔴Jucatorul nostru a fost ales cel mai bun jucator al meciului de ieri cu U Mobitelco Cluj, dar si cel mai bun jucator al intregului turneu disputat la Targu Mures, al treilea din cadrul Campionatului National de baschet U13.
👏Felicitari, Luca!


*ACS Transilvania, proiect susținut de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Handbal: Juniorii 4, o sambata superba la Onesti

Handbal: Juniorii 4, o sambata superba la Onesti

🔴 Echipa de juniori 4 - handbal s-a pregatit pentru turneele de calificare in Campionatul National in compania gazdelor de la OK Sport si a CSM Bacau.
🎙️Robert Chiron: "O experienta foarte buna pentru noi. Ii multumim domnului profesor Mihai Titianu pentru invitatie si pentru felul in care a fost organizat evenimentul. Colegilor de la Onesti si de la Bacau le dorim mult succes pentru ce ii asteapta in viitor!"
 Dupa ultimele teste, trupa lui Robert Chiron a intrat in linie dreapta pentru debutul oficial in acest sezon 🔜

citeste mai departe

Handbal, J3: Victorie la Odorheiul Secuiesc

Handbal, J3: Victorie la Odorheiul Secuiesc


🔴Szejke - #ACSTransilvania 20 - 28 (9-15)
Baietii lui Titus Donosa raman lideri in Seria E a Campionatului National, cu 18 puncte.
➡️Sunt urmati in clasament de LPS Targu Mures (17 puncte) si Szejke Odorheiul Secuiesc (15 puncte).

*ACS Transilvania, proiect cofinantat de Consiliul Judetean Brasov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României la gimnastică ritmică

ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României la gimnastică ritmică

În perioada 15 - 17 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, componentele grupei de performanță a secției de gimnastică ritmică vor participa la  Cupa României, concurs unde cele mai bune 6 sportive din tară, la fiecare categorie de vârsta, se vor strădui sa transmită emoția, puterea, ambiția, pasiunea și bucuria de a practica acest sport magic.

„Printre ele vom fi și noi, gimnastele de la ACS Transilvania, singurele care vor reprezenta Brașovul în competiție. Suntem calificate în urma rezultatelor bune de la Campionatul Național de copii, prin Dudu Arina și Cristescu Petra, ambele în vârstă de 6 ani și prin Ansamblul Mica Gimnastă”, a spus Carla Stoica, antrenor al grupei de performanță în cadrul Clubului Sportiv Transilvania Brașov.

Totodată clubul brașovean va participa și la Campionatul Naţional de Ansambluri, care se va desfășura în aceeași perioadă, cu ansamblul de categoria a IV-a, alcătuit din gimnaste cu varsta cuprinsă între 9-10 ani.

„Suntem onorate că vom fi prezente la acest important concurs, printre cele mai bune cluburi din țară. Suntem motivate și avem încredere în puterile noastre, astfel încat sa ne întoarcem acasă cu rezultate bune. Suntem norocoase că am întalnit oameni frumoși, care ne-au încurajat și care ne-au făcut mai puternice, mai ambitioase, dornice de progres”, a mai precizat Carla Stoica

Lotul deplasat la cele două competiții:

Cristescu Petra, Munteanu Alice, Bogdan Luise, Pavel Patricia, Cogeanu
Anastasia, Spulber Nora, Dudu Arina, Nastasa Bianca, Brânză Iana,
Ungureanu Dalina (gimnaste)
-Carla Stoica (antrenor), Elena Comendant (antrenor maestru și arbitru)

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Echipa de baschet U13 a ACS Transilvania, gânduri pentru o medalie în Campionatul Național

Echipa de baschet U13 a ACS Transilvania, gânduri pentru o medalie în Campionatul Național

Echipa de baschet U13 a ACS Transilvania arată o formă foarte bună în această toamnă, în meciurile din Campionatul Național. În cele trei turnee ale sezonului  2019-2020 disputate până în prezent, micii baschetbaliști antrenați de Zeljko Bubanja au cinci victorii în șase partide, iar în acest weekend au învins campioana țării la această categorie de vârstă, U Mobitelco Cluj, (73-53).

„Suntem pe locul doi în Campionatul National, în urma celor trei turnee. Am avut un sezon trecut în care copiii, deși mai mici de varsta decât adversarii lor de la acea vreme, au căpătat o experiență foarte bună. Joacă un baschet frumos în acest început de sezon și așa vrem să se întâmple până la final. Obiectivul clar este acela de a merge în turneul final și, de ce nu, ne gândim chiar la o medalie”, a declarat muntenegreanul Zeljko Bubanja, antrenor al grupei U13 de la ACS Transilvania Brașov.

 

Speranța Luca Illes, MVP la Târgu Mureș

Turneul disputat zilele trecute la Târgu Mureș (victorii cu U Mobitelco Cluj și Gladius Târgu Mureș) a fost unul în care a ieșit în evidență Luca Illes, jucător care a întărit în vară echipa lui Zeljko Bubanja. Acesta a fost ales cel mai bun jucător al partidei cu U Mobitelco Cluj, dar și MVP-ul  turneului.

Timișoreanul este unul dintre cei mai promițători puști ai baschetului românesc, iar visul său este să ajungă într-o echipă mare din Spania sau din Serbia.

„Am venit de la Timisoara la Brașov pentru că aici este o echipa foarte bună, dar mai ales pentru că voiam să evoluez undeva unde să pot arăta ce pot, dar și să progresez. Am fost tare bucuros când domnul antrenor Bubanja, pe care l-am întâlnit la un campionat la Mangalia, în urmă cu un an și ceva, m-a chemat să vin la Brasov. Clubul Sportiv Transilvania Brașov este cel mai bun loc pentru mine unde pot să cresc frumos, într-o echipă foarte bună. Sper să ajungem la turneul final și să facem treabă bună acolo. Visul meu este să ajung să joc la o echipa mare în Serbia sau în Spania”, a precizat Luca Illes, al cărui baschetbalist favorit este slovenul Luka Doncici.

 

Lotul echipei U13 a ACS Transivania: Andrei Florin, Stoia Victor, Bercu Rares, Florianu David, Stoia Alexandru, Istioc David, Bibire Calin, Ancuta Darius, Blaga Alexandru, Padurariu Alin, Negotei Robert, Axinte Andrei, Csibi Alexandru, Badescu Edward, Illeș Luca, Antohe Daniel.


*Proiect susținut de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Cupa Transilvania la minihandbal

Cupa Transilvania la minihandbal

Bucurosi de oaspeti....
...astazi, la sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 11, unde a avut loc Cupa Transilvania la minihandbal fete.
8️⃣ echipe au participat la eveniment, cu zeci de copii bucurosi de joc, de joaca 

🤗Multumim OK Sport Onesti, CSM Ploiesti, CSS Ploiesti, Sporting Ghimbav, CSM Corona Brasov, CSM Ploiesti, Scoala Gimnaziala nr. 11 Brasov!

🔴Bineinteles, #ACSTransilvania a facut parte din sarbatoarea minihandbalului, cu echipa antrenata de prof. Cristi Filip si Cristina Marin!

📷🖋️Nu in ultimul rand, multumim invitatului special, fosta mare handbalista, antrenoarea Simona Gogirla, foarte solicitata pentru poze si autografe, atat de catre cei mici, cat si de catre cei mari.

🎩Pe data viitoare! 

citeste mai departe

Handbal: Junioarele 4, test cu CSM Ploiești

Handbal: Junioarele 4, test cu CSM Ploiești

Zi plina pentru echipele #ACSTransilvania

🔴Echipa de handbal - junioare 4 a fost la randul ei angrenata in activitati astazi.
Meci amical cu CSM Ploiesti pentru fetele pregatite de Cristi Filip si Cristina Marin, un bun exercitiu in vederea turneelor din cadrul Campionatului National.

👏

citeste mai departe

ACS Transilvania, medalie de bronz la Campionatul National

ACS Transilvania, medalie de bronz la Campionatul National

La Bucuresti s-a desfasurat in acest weekend Campiomatul National de badminton, la categoria Under 9.

La start s-au aflat si badmintonistii brasoveni Amalia Vlad si David Farca.
Amalia a castigat medalia de bronz, iar David (medaliat la Cupa Romaniei, in primavara) s-a oprit in sferturile de finala ale competitiei, dupa o evolutie foarte buna.
🎙️"Rezultatele foarte bune ale sportivilor brasoveni, in acest an, la categoriile U9, U11 si U13 ne dau sperante pentru renasterea la nivel inalt a acestui sport in Brasov", a declarat Dan Stegaru, antrenor al sectiei de badminton de la ACS Transilvania.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Turneul Național de handbal mixt Cupa FunSports, Brasov, 14-15 decembrie 2019

Turneul Național de handbal mixt Cupa FunSports, Brasov, 14-15 decembrie 2019
🤾‍♂️🤾‍♀️Iubitorii handbalului din intreaga țară sunt așteptați la Brașov, în perioada 14-15 decembrie 2019, când va avea loc Turneul Național de handbal mixt Cupa FunSports.
Competiția va fi organizată de către Clubul Sportiv Transilvania Brașov, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal Brașov și FunSports.
🔟Sunt așteptate la start un număr de 10 echipe de handbal mixt (amatori), arbitrajul și asistența medicală urmând a fi asigurate de către organizatori.
5️⃣Fiecare echipă va disputa câte 5 meciuri, acestea urmând a se desfășura în sălile Școlilor Gimnaziale nr. 11 și nr. 19.
🏆Sportivii echipelor care se vor clasa pe primele trei locuri, la finalul turneului, vor primii premii constând în cupe și tricouri.
📅Înscrierile sunt deschise până pe data de 25 noiembrie, iar taxa de participare este de 1.000 lei / echipă. Înscrierea este validată dupâ confirmarea plății, în contul RO03 RNCB 0053 1432 9902 0001 (BCR).
☎️Detalii și înscrieri la 0744311266, acstransilvania@gmail.com sau Facebook, pe paginile ACS Transilvania Brasov și Funsports Cup.

Vă așteptăm la Brașov!

*Recomandare pentru cazare: City Center, hotel 3* cu mic dejun inclus: +40 722 464 484 (dl. Marius)

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Prestații foarte bune la Cupa Ghimbav pentru micuțele gimnaste

Prestații foarte bune la Cupa Ghimbav pentru micuțele gimnaste

Micuțele sportive antrenate de Carla Stoica au participat la Cupa Ghimbav la gimnastica ritmica, o competitie organizata in premiera. Si nu au facut-o deloc rau, obtinand nu mai putin de 12 medalii:
🥇3 de aur - Petra Cristescu, Alice Munteanu si Patricia Pavel.
🥈5 de argint - Arina Dudu, Luise Bogdan, Nora Spulber, Bianca Nastase + Ansamblul Mica Gimnasta
🥉3 de bronz - Anastasia Cogeanu, Dalina Ungureanu (coarda), Dalina Ungureanu (panglica).
Astăzi am participat la prima ediție a Cupei Ghimbav! •

Urmeaza Cupa României, în luna noiembrie!

Felicitări și succes, fetelor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

🏀Primele meciuri în "City League"

🏀Primele meciuri în

Micii baschetbaliști ai lui Zeljko Bubanja au debutat în City League, competiția în care sunt angrenați în acest sezon. În prima zi a turneului gazduit de orasul Sibiu, baschetbalistii nostri au avut urmatoarele rezultate:

🔴Babybaschet: 41 - 16 cu Lucky Dragons și 42 - 14 cu CSU Sibiu.
Minibaschet: 21-37 cu CSU Sibiu, 12-38 cu Lucky Dragons.

Echipele noastre au incheiat cu doua victorii, in a doua zi, in compania celor de la Premium Sibiu. 🔴30-22 la babybaschet 38-13 la minibaschet
Bravo, copii! Bravo, Zeljko Bubanja!

citeste mai departe

Handbal: Juniorii 3 încheie turul pe primul loc.

Handbal: Juniorii 3 încheie turul pe primul loc.

Victorie si redevenim lideri!

🔴Juniorii 3 au invins sambata, scor 47-28 (24-13), pe CSS Sighisoara, in etapa a 5-a a Campionatului National.
Profitand si de pasul gresit al lui LPS Targu Mures de la Odorheiu Secuiesc, echipa lui Titus Donosa termina pe primul loc turul seriei geografice E!

🔜In prima etapa din retur, pe 2 noiembrie, ACS Transilvania joaca acasa cu CSS Sibiu.

*ACS Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Badminton: Prestație bună la turneul international de la Piatra Neamț.

Badminton: Prestație bună la turneul international de la Piatra Neamț.

🏅 Cinci medalii au obținut copiii antrenați de Dan Stegaru în competiția care a adunat la start nu mai puțin de 140 de participanți.

🔴Delegația ACS Transilvania a fost compusă din: U9 - Amalia Vlad si David Farca, U11 - Maxim Iacob si Gabriela Curpen (câștigătoarea grupei la simplu) , U13 - Călin Grajdieru, Stefan Vlad, Teodora si Irina Garalbatin, U15 - Rareș Garalbatin.

🏅La categoria U13, 3️⃣medalii a obținut Călin Grajdieru (1 de argint la dublu băieți, 2 de bronz la dublu mixt si simplu baieti) , respectiv 2️⃣ medalii Maxim Iacob la categoria U11 (1 argint la dublu băieți si 1 bronz la simplu baieti)

🎙️Dan Stegaru: „A fost un turneu reușit. Mulțumim partenerilor de dublu, Ioana Popescu (CS Sportul Studentesc) si David Sinculet (CSS Bacău), pentru Călin, respectiv Matei Pandele (CSS Berceni), pentru Maxim! Mulțumiri si pentru Ruxandra Filip (CSS Berceni), pentru Gabriela - Alungulesei Daria (C.S. Andriany Piatra Neamt) si Tingirica Daniel (CSS Berceni)”.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Bine ai venit, Liviu Dumitru!

Bine ai venit, Liviu Dumitru!

🔴Suntem bucuroși să îi spunem „Bine ai venit!” în familia #ACSTransilvania unui fost mare sportiv, în prezent antrenor care promite să devină la fel de mare!

🏀Fostul baschetbalist Liviu Dumitru s-a alăturat colectivului de antrenori al secției care îi mai avea deja în componență pe muntenegreanul Zeljko Bubanja, Diana Oprea și Paul Catincescu.

🏀Născut la București, în 26 august 1979, Liviu Dumitru a fost jucător în Liga Națională masculină, la formații precum Rapid București, Steaua Erbașu București, CSU Brașov, BC Farul Constanța, BC Pitești, BC Mureș Târgu Mureș sau Gaz Metan Mediaș.

📚Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport (ANEFS) București, a urmat cursuri acreditate national, precum cel de preparator sportiv, instructor de fitness (perfecționare și specializare), technician nutritionist, TRX, Let’sbands, Foam Roller, Bossu ball.

📚De altfel, după finalul carierei de jucător, moment ce a avut loc la jumătatea sezonului competițional 2013/14, Liviu Dumitru a fost unul dintre primii români care s-au sepcializat în pregătirea fizică adaptată jocului de baschet.

🏀În noua sa carieră, a fost preparator fizic al echipelor de seniori baschet BC Mureș Târgu Mureș (2015 - 2017), BC Argeș Pitești (2017 - 2019), dar și al echipelor naționale U16 (2018), respectiv de seniori (2019).

Succes, Liviu!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Baschet U13, gata de start!

Baschet U13, gata de start!

A sosit și momentul debutului Campionatului Național de baschet U13.

Echipa antrenată de Zeljko Bubanja va evolua în acest weekend la Piatra Neamț, în primul turneu "în trei" al sezonului.
Băieții noștri vor juca sâmbătă, de la ora 9.00, cu gazdele de la ACS Petras, iar de la ora 12.00 cu ACS Phoenix Suceava.

Succes!

*ACS Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Evoluție reușită la Cupa Pro Ritmic

Evoluție reușită la Cupa Pro Ritmic

Fetițele de la secția de gimnastică ritmică au avut un weekend plin, cu participare la Cupa Pro Ritmic de la București.
Gimnastele pregătite de Carla Stoica au avut o evoluție reușită, cu numeroase medalii obținute, nu mai putin de 12, dând astfel semne de optimism pentru competițiile viitoare din calendarul sezonului de toamnă.

🥇Dudu Arina • medalie de aur
🥇Munteanu Alice • medalie de aur
🥇Bogdan Luise • medalie de aur
🥇Ansamblu Mica Gimnasta • medalie de aur
🥈Cristescu Petra • medalie de argint
🥈Pavel Patricia • medalie de argint
🥈Spulber Nora • medalie de argint
🥈🥈Ungureanu Dalina • 2 medalii de argint
🥉Spulber Nora • medalie de bronz
🥉Cogeanu Anastasia • medalie de bronz
🥉Ungureanu Dalina • medalie de bronz
🎖Nastasa Bianca • locul 4

Carla Stoica: "A fost un bun prilej de verificare pentru Cupa României, programată în luna noiembrie, la care vom participa cu Ansamblul Mica Gimnastă (locul 4 la Campionatul Național) și cu Petra Cristescu (locul 3 la Campionatul Național). De remarcat faptul că în Cupa României se califică primele șase sportive din țară. Până atunci, în octombrie mai avem o competiție la Ghimbav".

Felicitări, fetelor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Transilvania Training Day

Transilvania Training Day
21 - 22 septembrie 2019, Coresi Shopping Resort Brasov

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

#ACSTransilvania la Festivalul National de Babyhandbal

#ACSTransilvania la Festivalul National de Babyhandbal


🔴Dintre cei mai mici handbalisti din "curtea" clubului nostru s-au aflat in aceste zile la Complexul Agronomie din Bucuresti, unde au participat la cel mai important eveniment dedicat acestei categorii de varsta.
🔴Pustii antrenati de Robert Chiron au jucat in Grupa 1 Masculin, alaturi de CS Happy Kids Medgidia, HC Omer, CSM Fagaras, HC Beldiman Arad, ACS Vipers Deva si Potaissa Turda.
🔴O aventura minunata, numai buna in perspectiva pregatirii micutilor nostri copii pentru viitoarele experiente.

👏Bravo, baieti!

📷1: Echipa noastra, alaturi de doamna Steluta Luca, reprezentant al Federatiei Romane de Handbal.

citeste mai departe

Start perfect

Start perfect

🔴Echipa de handbal-juniori 3 a avut parte de un debut reusit de sezon, cu o victorie cu 53-13, in deplasare la CSS Sibiu.
🔴Baietii lui Titus Donosa au jucat in Sala Transilvania si au avut parte de sustinatori veniti de la Brasov 
🔴In etapa a doua, in primul joc acasa, primim vizita lui ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

Proiect cofinantat de Consiliul Judetean Brasov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

3, 2, 1, start!!! Juniorii 3 incep campionatul

3, 2, 1, start!!! Juniorii 3 incep campionatul
🔴Dupa o pauza destul de lunga, dar poate deloc grea, daca tinem cont ca a fost plina de jocuri de pregatire, doua turnee internationale si un cantonament la mare... Pentru juniorii 3 a venit si momentul debutului oficial in noul sezon.
🔴Baietii lui Titus Donosa joaca sambata (ora 13.00) la CSS Sibiu, cu "liniile" schimbate in proportie de 50% fata de finalul sezonului precedent.
🔴Formatia noastra a fost repartizata in Gruoa E, unde le va mai intalni pe CSS Sighisoara, LPS Targu Mures, Szejke Odorheiu Secuiesc si Sporting Ghimbav.
*ACS Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
🎙️Titus Donosa: "Plecam optimisti, din nou, la drum. Principalul obiectiv este ca baietii sa creasca, sa evolueze, iar aceasta sa se vada de la un meci la altul. De asemenea, ne gandim sa ajungem din nou acolo unde am fost anul trecut, adica la turneul final. Nu ne va fi usor, dar nimic din ceea ce este frumos nu se obtine fara eforturi mari".

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

De trei ori pe podium la FunSports Cup

Echipele de handbal ale #ACSTransilvania au avut rezultate foarte bune la Funsports Cup, cu locuri pe podium si premii individuale in dreptul jucatorilor nostri.

1️⃣Baietii de la #juniori4 au castigat categoria U12M a competitiei, invingand in finala pe HC Junior BB Buzau. 
Dintre baietii antrenati de Robert Chiron, doi s-au ales si cu premii individuale, Andi Popa fiind golgheterul competitiei, iar David Dascalu fiind desemnat cel mai bun portar.

3️⃣Fetele de la #junioare4, pregatite de Cristi Filip, si-au pus la gat medaliile de bronz la categoria U12W, dupa ce au invins in finala mica pe ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. 
Denisa Lache a castigat premiul individual acordat golgheterului.

3️⃣Nu in ultimul rand, #juniorii3 au terminat si ei pe podium, pe pozitia a treia, fiind la doar un gol distanta de medaliile de argint. Portarul lui Titus Donosa, Teodor Zaharia, a fost ales drept cel mai bun portar al turneului.

Felicitari, baieti si fete! Suntem mandri de voi!

citeste mai departe

De trei ori pe podium la FunSports Cup

De trei ori pe podium la FunSports Cup

Echipele de handbal ale #ACSTransilvania au avut rezultate foarte bune la Funsports Cup, cu locuri pe podium si premii individuale in dreptul jucatorilor nostri.

1️⃣Baietii de la #juniori4 au castigat categoria U12M a competitiei, invingand in finala pe HC Junior BB Buzau. 
Dintre baietii antrenati de Robert Chiron, doi s-au ales si cu premii individuale, Andi Popa fiind golgheterul competitiei, iar David Dascalu fiind desemnat cel mai bun portar.

3️⃣Fetele de la #junioare4, pregatite de Cristi Filip, si-au pus la gat medaliile de bronz la categoria U12W, dupa ce au invins in finala mica pe ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. 
Denisa Lache a castigat premiul individual acordat golgheterului.

3️⃣Nu in ultimul rand, #juniorii3 au terminat si ei pe podium, pe pozitia a treia, fiind la doar un gol distanta de medaliile de argint. Portarul lui Titus Donosa, Teodor Zaharia, a fost ales drept cel mai bun portar al turneului.

Felicitari, baieti si fete! Suntem mandri de voi!

citeste mai departe

Juniorii 3 joacă la Veszprem Cell Cup

Juniorii 3 joacă la Veszprem Cell Cup

Juniorii 3 se îndreaptă, în aceste zile, către localitatea Veszprem, din Ungaria, unde vor juca din nou la unul din cele mai puternice turnee de nivel juvenil din Europa, Cell Cup..

La categoria lor de vârstă participă 23 de formații, iar băieții antrenați de Titus Donosa au fost repartizați în grupă cu Hrvatski Rukometni Klub Gorica (Croația), Echipa Națională a Israelului, Eles Kezilabda Iskola (Ungaria) și HC Vise BM (Belgia).

Titus Donosa: “Întâlnim echipe foarte puternice, cei de la Eles fiind chiar campionii ediției trecute. Am terminat în 2018 pe locul 10 din 21 de echipe, iar în acest an suntem singura echipă din România la categoria U14. Scopul nostru este acela de a întâlni cât mai multe școli de handbal și de a ține pasul cu handbalul modern, jucat la această categorie de vârstă. Ne preocupă rularea cât mai multor jucători pentru consolidarea unei echipe competitive în vederea Campionatului Național 2019-2020, așa că în această perioadă vizăm mai puțin rezultatele”.

Băieții noștri se întorc din Ungaria pe 17 august, după care vor merge în cantonament la Costinești, pentru ca pe 25 august să se întoarcă la Brașov, iar o zi mai târziu să intre în meciurile Funsports Cup de la Brașov.

Spor la treabă le dorim!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Fantastic “babies”!

Fantastic “babies”!

Echipa #ACSTransivania participantă la ediția 2019 a Festivalului Național de babaybaschet, desfășurat la Costinești, s-a ales cu o poveste fantastică, după ce a terminat prima în grupa D, obținând astfel cea mai bună performanță a clubului nostru la această competiție de baschet masculin pentru pitici.

Bilanțul jocurilor disputate a fost de 9 victorii din tot atâtea meciuri jucate și un coșaveraj de 428 la 109, deci un parcurs remarcabil pentru micuții noștri!

Felicitări băieților pentru aceste rezultate care ne dau speranțe că vom avea un viitor frumos, că vom crește o echipă valoroasă pe această generație!

De asemenea, mulțumim părinților pentru susținere, pentru frenezie și emoții, atât celor prezenți la terenuri cât și celor care ne-au susținut de acasă!

Zeljko Bubanja: "Sunt surprins plăcut de reacția micuților, care, după doar un an de muncă au demonstrat că sunt talentați și au spirit de competiție. Cred că viitorul sună bine pentru secția de baschet a clubului nostru! Mă bucur de asemenea că această competiție își păstrează tradiția, văd progrese în organizarea ei! Mi-am revăzut foștii colegi, de care mă leagă atâtea amintiri, mă bucur că ei sunt implicați în creșterea acestor micuți minunați! În final, doresc să mulțumesc copiilor, părinților și nu în ultimul rând clubului, pentru susținere! Hai Transilvania!!!"

 Lotul echipei noatre care a facut acesta minune este format din: Lupu Tudor, Mînzat Denis, Cartis Andreas, Porusniuc Stefano, Serban Alex, Florianu David, Secara Mattia, Maciuceanu Raul, Erzse Alexandru, Nechifor Rares, Vlad Eric, Bercu Radu, Benedek Szilard, Musatoiu Matei. Antrenor: Bubanja Zeljko

 În continuare, muntenegreanul Zeljko Bubanja pregătește următoarea aventură a baschetului de la #ACSTransilvania, Festivalul Național de minibaschet, dedicat categoriei U12, care va avea loc tot la Costinești.

citeste mai departe

Seniorul” familiei #ACSTransilvania, Paul Catincescu

Seniorul” familiei #ACSTransilvania, Paul Catincescu

🔴 Ne face placere si suntem mandri sa prezentam "portretele" celor care muncesc zi de zi alături de minunații noștri copii, iar cel căruia i-a venit rândul să fie “în lumina reflectoarelor” este Paul Catincescu.

🔴“Senior” al colectivului nostru de antrenori, domnul Catincescu este profesor de Educație Fizică și Sport, a fost jucător de baschet în Divizia A și component al loturilor naționale de juniori, tineret și seniori.

🔴Absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport, în 1976, la Universitatea din București, are mai bine de 30 de ani de experiență în inițierea și formarea copiilor în baschetul de performanță.

🔴Antrenor la CSȘS Brașovia între 1976 – 1990 și 2010 – 2014, are la activ numeroase calificari la turneele finale la juniori I, junioare II si juniori III.

🔴A fost antrenor al echipei de Divizia B, masculin, Corona Brasov intre 2000 și 2014 și este membru al Asociației Județene de Baschet Brașov, dar și al Clubului Olimpic Brașov.

🔴 “Ochi” cu experiență în depistarea talentelor încă de la o vârstă fragedă, domnul Catincescu asigură permanent selecția la o scară largă, fapt extrem de important în formarea unor echipe competitive. 
Dorim să ne rămâneți alături și să descoperiți în continuare copii talentați pe care să îi formăm pentru baschetul mare!

citeste mai departe

Povestile #ACSTransilvania: Medaliata olimpică Diana Chelaru

Povestile #ACSTransilvania: Medaliata olimpică Diana Chelaru

📖Continuam povestile #ACSTransilvania cu cea a medaliatei olimpice Diana Chelaru

🔴Are 25 de ani, dar parcă iubitorii sportului românesc o știu de o viață.

🔴Născută pe 15 august 1993, la Onești, în județul Bacău, Diana Chelaru a urmat un drum „bătut” pentru prima dată, la nivel foarte înalt, în orașul său de către marea Nadia Comăneci.

🔴Gimnastă de talie mondială a ajuns și actuala membră (din 2017) a familiei #ACS Transilvania, Diana Chelaru.

🔴A făcut primii pași în sală la CSȘ Onești, iar în anul 2005 s-a alăturat lotului național. Fără doar și poate, punctul culminant al carierei sale a fost medalia de bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012). Dar Diana mai are multe alte distincții, printre ele o medalie de argint la sol la Campionatul Mondial de gimnastică artistică de la Rotterdam, în 2010. De asemenea, la Campionatele Europene a cucerit două medalii la sol, argint la Berlin, în 2011, și bronz la Birmingham, în 2010, acolo unde a ocupat și locul 3 cu echipa României.

🔴 Nu a putut sta departe de aparatele pe care le-a iubit de mică și a dorit să transmită din experiența ei și celor mai mici, care fac curioși primii pași în sala de gimnastică. Din 2017 este antrenoare a secției de gimnastică a Clubului Sportiv Transilvania, ne mândrim cu ea și ne bucurăm că face parte dintr-un colectiv inimos, așa cum de altfel este și Diana.

citeste mai departe

Weekend cu Festival al Minihandbalului

Weekend cu Festival al Minihandbalului

🤾‍♀️Junioarele 5 au participat in acest weekend la Festivalul National de Minihandbal, cea mai importanta competitie pe parcursul sezonului pentru aceasta categorie de varsta.
🔴Fetele Alinei Sorodoc au jucat intr-una din cele 7 grupe de la Brasov (Festivalul s-a mai disputat la Plopeni si Baile Herculane), intalnind echipele:
-CSS Targoviste, CSS Slobozia, LPS Pitesti si ACS Olimpic Mizil, ACS Talentul este Cheia Bucuresti.

🤾‍♂️La Festivalul National de Minihandbal  au participat si baietii (juniori 5), antrenati de Cristi Filip si Robert Chiron.
Acestia au jucat intr-una din cele cinci grupe de la Targu Jiu, in compania formatiilor ACS Infinitul Targu Jiu, ACS Talentul este Cheia Bucutesti, Dominicii Mosnita Noua si LPS Banatul Timisoara.
La baieti, Festivalula mai fost gazduit de Baia Mare, Slobozia si Vaslui.

Jocuri frumoase si amintiri placute le au avut parte atat fetele cat si baietii nostri!

citeste mai departe

Finalul unui sezon extraordinar pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania

Finalul unui sezon extraordinar pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania

🔴Echipa de handbal – juniori 3 a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a încheiat un sezon extraordinar, la finalul căruia a reușit participarea la Turneul Final al Campionatului Național.
🔴După un parcurs aproape perfect în sezonul regular și în Grupa 3 Valoare, băieții lui Titus Donosa au avut parte, la Buzău, de o grupă din care au făcut parte trei dintre cele mai bune echipe ale sezonului precedent, campioana CSM Bacău, vicecampioana CSM București și deținătoarea locului patru CSO Mizil.
🔴Formația noastră s-a prezentat admirabil în compania celor trei, arătând un progres vizibil la finalul primei participări în sistemul clasic al Campionatului Național, încheind apoi competiția cu o victorie împotriva Unirii Sânnicolau Mare.
🎙️„A fost un an minunat. Ne-am fi dorit ceva mai mult la turneul final, dar poate ne-a lipsit încrederea în anumite momente. Nu a existat o presiune, însă băieții și-au dorit prea mult, astfel că a apărut teama, iar lipsa de experiență și-a spus, de asemenea, cuvântul. Am întâlnit echipe puternice, cu tradiție, iar noi am construit ceea ce avem în prezent într-un timp relativ scurt. Suntem, însă, mulțumiți de ceea ce am realizat. Unii copii au fost la prima participare într-un turneu final, iar toată echipa s-a aflat pentru prima oară într-un campionat clasic. E o performanță să te afli în primele 8 echipe ale țării”, a declarat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la ACS Transilvania.
Podiumul Campionatului Național de juniori 3 a fost ocupat de LPS Suceava, CSM București și CSM Bacău.
🔜În continuare, Titus Donosa va participa la un alt turneu final, cu echipa de juniori 4, la jumătatea lunii iunie, iar echipa de juniori 5, pregătită de Cristi Filip, se va afla la finalul acestei săptămâni la startul Festivalului Național de Minihandbal de la Târgu Jiu.
🎙️„Sperăm că Brașovul va avea din nou o obișnuință în a califica echipe la turneele finale de băieți, pentru că orașul nostru a avut o tradiție în ceea ce privește handbalul juvenil masculin. Pot spune că viitorul arată bine din acest punct de vedere”, a mai precizat tehnicianul de la Transilvania.
🎙️„Bucuria pe care o simțim la finalul acestui campionat este greu de descris. Am pornit de la zero în urmă cu ceva timp și am reușit să formăm echipe foarte bune, care au ajuns în turneul final. Îi mulțumesc lui Titus Donosa și îl felicit pentru profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă zi de zi în munca sa. Cu mai mulți oameni ca el, handbalul juvenil românesc ar fi departe. Ne dorim să continuăm acest drum și să formăm copii cu care să «alimentăm» loturile naționale de juniori și care apoi să devină handbaliști profesioniști. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și le promitem că vom continua linia rezultatelor din ultimii ani”, a precizat și Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov.

🔴Lotul Echipei ACS Transilvania Brasov:
➡️Chicomban David Ștefan, Donosa Cezar, Spătărelu Andrei, Sala Eric, Pădurariu Robert Florin, Dumitrașcu Răzvan Arsenie, Băltărețu Radu Marian, Donosa Victor, Faff Erwin Sebastian, Danciu Alexandru Valentin, Zaharia Teodor Constantin, Manea Raul, Vieru Denis Gabriel, Rusu Călin, Ciorobea Daniel Vasile, Odobeșteanu Silviu Mihai, Istrate Andrei, Marton Gyorgy.
➡️Staff: Titus Donosa – antrenor principal, Dorin Cean – antrenor second, Mircea Iordan – antrenor portari.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Rezultate excelente pentru gimnaste la Spring Cup de la Chișinău

Rezultate excelente pentru gimnaste la Spring Cup de la Chișinău

Fetițele de la secția de gimnastică ritmică a ACS Transilvania au participat, zilele trecute, la turneul internațional „Spring Cup 2019“, care s-a desfășurat la Chișinău (Republica Moldova).

Gimnastele Carlei Stoica s-au întors cu rezultate excelente, 7 medalii de aur și 2 medalii de argint, după cum urmează:

-medalie de aur Ansamblul Mica Gimnasta

-medalie de aur Cristescu Petra

-medalie de aur Munteanu Alice

-medalie de aur Bogdan Luise

-medalie de aur Pavel Patricia

-medalie de aur Ungureanu Dalina

-medalie de aur Nastasa Bianca

-medalie de argint Dudu Arina

-medalie de argint Cogeanu Anastasia

Peste 350 de sportive, fete din din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Spania, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Israel și Cipru, au participat la competiția găzduită de Futsal Arena FMF, ajunsă în acest an, la cea de-a cincea ediție.

„Mulțumim organizatorilor, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice din Chișinău și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova. Au fost două zile frumoase, de care ne vom aminti cu drag și dor. Mulțumesc din nou părinților pentru tot ceea ce fac pentru noi!”, a spus antrenoarea secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania, Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Medalie de bronz la junioare I

Medalie de bronz la junioare I


🏅Alicia Gogîrlă: MVP-ul turneului final și cel mai bun inter dreapta.

👌Corona Transilvania a incheiat Campionatul National pe locul trei, dupa ce a castigat finala mica a turneului final de la Turda, scor 34-27 cu CSS2 Bucuresti!

🎉Performanta excelenta pentru echipa antrenata de Simona Gogirla, Vasile Curiteanu si Eugen Ciulei, in conditiile in care multe dintre fete sunt inca junioare II, unele chiar in primul an al acestei categorii (2003)!

🎙️Simona Gogirla: "Ne bucuram mult pentru acest rezultat! Este rodul muncii noastre de patru luni, timp in care din doua echipe am reusit sa construim una buna, care sa castige o medalie in Campionatul National. Felicit fetele pentru modul in care s-au daruit! Multimim tuturor celor care ne-au fost alaturi, ne-au sprijinit si au crezut in noi!".

👍Alicia Gogîrlă s-a ales și cu două premii individuale, cele de MVP-ul turneului final, respectiv cel mai bun inter dreapta.

👏Felicitari fetelor, staff-ului si tuturor celor implicati!!!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Calificare în Cupa României la gimnastică ritmică

Calificare în Cupa României la gimnastică ritmică

🔝Prin fetitele de la sectia de Gimnastica Ritmica, #ACSTransilvania a reusit, zilele trecute, un rezultat foarte bun pentru clubul nostru, dar și pentru sportul brașovean.

🤸‍♀️Astfel, în urma Campionatului Național pentru copii, care a avut loc la Cumpăna, în județul Constanța, am reușit calificarea în Cupa României prin Petra Cristescu, care s-a clasat pe locul al treilea, dar și prin ansamblul #ACSTransilvania Brașov, care a terminat competiția pe locul al patrulea.

👏👏👏Performanță deosebită, pentru care merită felicitările toate componentele ansamblului - 🧡Arina Dudu, 🧡Petra Cristescu, 🧡Patricia Pavel, 🧡Luise Bogdan, 🧡Munteanu Alice, 🧡Nora Spulber si 🧡Anastasia Cogeanu, dar bineinteles si antrenoarea acestora, Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 3 si-au aflat adversarii de la Turneul Final

Juniorii 3 si-au aflat adversarii de la Turneul Final

Vesti de la FRH - Federația Română de Handbal: Echipa noastră de juniori 3 și-a aflat adversarii din grupele Turneului Final al Campionatului Național.

Astfel, începând cu 22 mai, la Buzău, băieții lui Titus Donosa vor întâlni CSO Mizil, CSM Bucuresti si CSM Bacau, in Grupa A.

Din Grupa B fac parte Academia Minaur Baia Mare, CSU Suceava, Liceul Liviu Rebreanu Turda si Unirea Sannicolau Mare.

Titus Donosa: "Se preconizează niște jocuri frumoase, deschise oricărui rezultat. Să câștige cel mai bun!
Hai, Transilvania!!!".

http://frh.ro/stire.php?id=1208

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Formă bună și medalii pentru micile gimnaste de la ACS Transilvania, înainte de Campionatele Naționale de Copii

Formă bună și medalii pentru micile gimnaste de la ACS Transilvania, înainte de Campionatele Naționale de Copii

🤸‍♀️Micile sportive de la secția de gimnastică ritmică a ACS Transilvania Brașov au început sezonul de concursuri, prima competiție la care au luat parte fiind Cupa Prieteniei, în acest weekend, la Baia Mare.
✔️Evoluția fetițelor pregătite de Carla Stoica a fost una excelentă, cu nu mai puțin de 9 locuri pe podium. Astfel, gimastele de la Transilvania au reprezentat cu succes Brașovul, au obținut doua locuri 1, la ansambluri și prin Petra Cristescu.
Pe locul 2 s-au clasat Arina Dudu și Alice Munteanu, iar pe locul 3 au terminat competiția Luise Bogdan și Patricia Pavel, toate acestea concurând la un singur exercițiu.
Mai mult, Nora Spulber a obținut un loc 2, iar Anastasia Cogeanu un loc 3, ambele la individual compus.
🎙️„Concursul a fost organizat foarte bine de către doua cluburi din Baia Mare, cluburi cu tradiție în gimnastica ritmică românească. Fetele noastre au reușit sa se mobilizeze și să obțină rezultate excelente. Sunt mulțumită și pot spune că am avut parte de o bună verificare în vederea participării la Campionatul Național de Copii, care se va desfășura în weekendul următor”, a spus antrenoarea Carla Stoica.
➡️Au participat 160 de sportive de la importante cluburi de profil din țară - Sportul Studențesc București, CSM Cluj Napoca, LPS Oradea, LPS Târgu Mureș, CSȘ Unirea Iași, CSȘ Reșița, CSȘ Timișoara, ACS Transilvania Brașov, dar și două cluburi din Italia și Republica Moldova. 
🔜Pentru echipa Transilvaniei urmează, în perioada 20-21 aprilie, Campionatele Naționale de la Cumpana, în județul Constanța, iar apoi se vor afla la startul unui concurs internațional la Chișinău (Republica Moldova), pentru ca în luna luna Iunie să participe la Campionatul Național de Junioare Mici.
➡️Echipa ACS Transilvania participantă la Cupa Prieteniei: Petra Cristescu, Arina Dudu, Alice Munteanu, Luise Bogdan, Patricia Pavel, Nora Spulber, Anastasia Cogeanu. Antrenor: Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

"Piticii" de la minihandbal, la Euroregiune

🤾‍♂️"Piticii" de la minihandbal au fostla Reghin, duminica, unde au participat la turneul 2 din cadrul Euroregiunii 7.
➡️ Micii handbalisti pregatiti de Cristi Filip si Robert Chiron au intalnit Liceul Tehnologic "Lucian Blaga" CSS Reghin, Szejke Odorheiu Secuiesc, CSS Sighisoara, CSS Odorhei si Pegasus Targu Mures, toate partidele desfasurandu-se fara scor, specific acestei categorii de varsta. 
➡️Au facut deplasarea la Reghin: Burlacu Matei, Blanaru Tudor, Ganea Tudor, Rădulescu Darius, Leca Sebastian, Balca Darius, Nechifor Eduard. 
👏Bravo, copii! Curaj si incredere pentru viitoarele experiente! 

citeste mai departe

Sportivi de la #ACSTransilvania #badminton sunt pe val

Sportivi de la #ACSTransilvania #badminton sunt pe val

In weekend, David Farca a obtinut locul 3️⃣ la categoria U9 a Cupei Romaniei, concurs ce a avut loc la Galati.

Clubul nostru a fost reprezentat si de Amalia Vlad, a carei evolutie a dat incredere intr-o viitoare clasare pe podium.

➡️ Tot in weekend, ceilalti badmintonisti de la #ACSTransilvania au fost la Cupa Targu Mures: Gabriela Curpen, Daria Angheluta, Maxim Iacob, Stefan Vlad si Cezar Ciulu.
Acestia au dominat podiumul la dialaturi de brasovenii Teodora si Irina Garabaltin, Andra Ciurea si Calin Grajdieru.
🏅Gabriela Curpen si Maxim Iacob - locul 1️⃣ la simplu copii.
🏅Stefan Vlad - locul 2️⃣ la simplu copii.
🏅Gabriela Curpen si Irina Garabaltin - locul 3️⃣ la dublu copii.
🎖️Vlad Stefan si Teodora Garabaltin - locul 1️⃣ la dublu copii.
🏅Daria Angheluta - locul 1️⃣ la simplu fete, categoria C adulti.
🎖️Maxim Iacob - locul 3️⃣ la simplu baieti, categoria C, adulti.
🏅Maxim Iacob si Daria Angheluta - locul 3️⃣ la dublu mixt.
🏅Maxim Iacob si Calin Grajdieru - locul 3️⃣ la dublu baieti.
🎖️Calin Grajdieru - locul 2️⃣ la simplu baieti, categoria B, adulti.

👏👏👏Felicitari sportivilor si antrenorului Dan Stegaru!!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Un nou vis implinit

Un nou vis implinit

🎉Echipa de juniori 3 a clubului nostru s-a calificat in #TurneulFinal al #CampionatuluiNational, reusind acest lucru chiar cu o etapa inainte de finalul Grupei 3 Valoare, din care face parte, dupa 48-24 (24-12) cu Banatul Timisoara.

🔝Perfornanta vine la prima participare a echipei la această categorie si la nici un an dupa ce echipa de Junioare 2 a castigat #TitlulNational.

🎙️ Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la #ACSTransilvania: "SUNTEM ÎNTRE CELE MAI BUNE 8 ECHIPE DIN ȚARĂ, într-o companie selectă, alaturi de echipe ale unor cluburi de tradiție, după un parcurs perfect, băieții noștri obținând numai victorii.
A fost un obiectiv ce mi-a fost impus de copii și nu de club. Ei și-au dorit enorm acest lucru și au muncit mult pentru asta, motiv pentru care îi felicit din suflet. 
Le-am spus că va fi foarte greu, că majoritatea dintre ei practică handbalul de mai puțin timp față de adversarii lor, dar acest lucru nu i-a împiedicat să creadă în visul lor și să și-l împlinească.
Vom merge la Turneul Final, fără nicio presiune. Vrem doar să ne bucurăm de handbal, să arătăm ce am învățat și suntem hotărâți să ne jucăm șansa până la capăt!
Mulțumesc Clubului Sportiv Transilvania Brașov pentru efortul de a susține această echipă, sponsorilor noștri, părinților acestor copii minunați și celor 2 colaboratori care m-au sprijinit în instruirea băieților, respectiv Dorin Cian si Mircea Iordan. Nu vreau să uit de aportul important pe care l-au adus acestei echipe, Alina Teslărașu și Marian Adespi, cărora le mulțumesc. Forza, Transilvania! ".

👏Felicitari din suflet, copiilor si tuturor celor ce le-au fost alaturi!

Succes in minunata aventura care va asteapta!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 4 merg la Turneul Semifinal

Juniorii 4 merg la Turneul Semifinal

🤾‍♂️Micii handbalisti antrenati de Titus Donosa au participat in weekend la Euroregiunea 7, la Odorheiu Secuiesc. Dupa ce au castigat grupa din care au facut parte, baietii nostri au jucat finala competitiei, joc doar de palmares, cu echipa gazda, Szejke, scor 17-23, terminand astfel pe un merituos loc 2.

🎙️Titus Donosa: "Ne pregătim în continuare pentru Turneul Semifinal al Campionatului Național. 
Sunt mândru de evoluția băieților mei. Ne-au lipsit jocurile de pregătire, dar au evoluat tot mai bine, de la meci, la meci, pe toate posturile. Multumim micuței noastre galerii care ne-a susținut frenetic, pe tot parcursul acestui turneu. Felicitări echipei gazdă si organizatorilor competiției!".

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Rezultate excelente pentru micutii sportivi de la sectia de badminton.

Rezultate excelente pentru micutii sportivi de la sectia de badminton.
Rezultate excelente pentru micutii sportivi de la sectia de badminton.
🏸Locul 1️⃣ pentru Amalia Vlad si locul 3️⃣ pentru David Farca la Cupa Berceni, la categoria U9. 
🏸Competitia s-a desfasurat la Ploiesti, la categoriile U9 si U15.
🏸Din delegatia condusa de Dan Stegaru au mai facut parte Daria Angheluta si Iulia Stegaru, ambele la U15.
👏Felicitari tuturor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Baschet: Final de sezon in Campionatul National U13

Baschet: Final de sezon in Campionatul National U13

🏀Baschetbalistii U13 ai #ACSTransilvania au incheiat sezonul regular al Campionatului National.

🏀In ultimul turneu, cel cu numarul 12, baietii lui Zeljko Bubanja au invins pe LPS Viitorul CSU Pitesti (45-43), si au pierdut cu ABC Magic Satu Mare (46-70).

🏀In celalalt meci al zilei, echipa din Satu Mare a invins-o pe cea din Arges, scor 65-64.

🏀Pentru echipa noastra urmeaza pregatirea Campionatului National U12, care va avea loc in perioada 30 iunie-6 iulie, la Costinesti (Constanta).

🏀De asemenea, tot la malul marii se va desfasura Campionatul National de baby baschet, competitie la care #ACSTransilvania ❤️🖤 va fi prezenta.

Felicitari pentru intreaga aventura din CN U13 si succes in continuare!

citeste mai departe

Zi frumoasa pentru atletismul de la ACSTransilvania

Zi frumoasa pentru atletismul de la ACSTransilvania
Zi frumoasa pentru atletismul de la #ACSTransilvania.
➡️In Sala CSM Brasov, de la Baza Metrom, a avut loc concursul regional dedicat categorior C2 si C3 (nascuti in 2008 si 2009), la proba "Biatlon 2 - Garduri si lungime".
➡️Clubul nostru a fost reprezentat de sportivii Folea Matei, Serban Stefania, Gyorgy David, Sara Dobrica, Vinau David si Panaite Stefan. 
➡️La categoria 2009, Sara Dobrica o obtinut primul loc la fete, aceeasi performanta fiind trecuta, la baieti, in dreptul lui David Vanau. De asemenea, Stefan Panaite a reusit sa incheie competitia pe a treia treapta a podiumului.
🎙️"Toti copiii s-au prezentat foartr bine, cu rezultate care merita toate laudele", a spus antrenoarea Adriana Mirea.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Inca un pas catre #TurneulFinal

Inca un pas catre #TurneulFinal
➡️ACS Transilvania - Sporting Ghimbav 43-30 (27-17), in etapa a 7-a a Grupei 3 Valoare din Campionatul National de juniori 3.
➡️ 17 victorii in tot atatea meciuri pentru baietii lui Titus Donosa in acest sezon
➡️ Locul I, detasat, in grupa si doar 3 jocuri pana la Turneul Final.
👏

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Cinci ani de "Educatie si performanta"!

Cinci ani de
26 martie reprezinta o zi speciala pentru ACS Transilvania si pentru toti cei care fac parte din acest inimos colectiv. 
In 2014, pornea la drum acest indraznet proiect, care avea sa creasca frumos, urmand sa devina cel mai mare club sportiv al Brasovului... Si promite sa evolueze in continuare. 

14 sectii sportive se afla sub umbrela in rosu si negru a #ACSTransilvania, adica peste 1000 de sportivi, dintre care cel puțin 400 legitimați.
Nume mari din sport au facut sau fac parte din echipa ACS Transilvania. Medaliatele olimpice Acatrinei Andreea și Diana Chelaru (gimnastica artistica), Zeljko Bubanja (baschet), Carmen Stoica (gimnastica ritmica), Ferencz Lechner, Mariana Tirca și Simona Gogirla (handbal) sunt doar câteva dintre ele. Sub "bagheta" acestora au fost obtinute numeroase medalii și titluri naționale și internaționale. Multumim tuturor antrenorilor care au contribuit prin eforturile lor la dezvoltarea clubului si le suntem recunoscatori.

Ne aplecam mereu si catre partea sociala, astfel ca am inițiat și promovat diverse programe pentru copii, împreună cu partenerii noștri tradiționali, Inspectoratul Scolar Judetean și Universitatea Transilvania. 
Mai mult, an de an clubul nostru organizeaza evenimente importante pentru Brasov si sportul brasovean, Transilvania Training Day si FunSports Cup fiind doar doua dintre ele. 

Sarbatorim cinci ani minunati, le multumim tuturor celor ce ne-au fost aproape si promitem sa mergem pe acelasi drum! 
La multi ani, Clubul Sportiv Transilvania!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Rezultat notabil pentru badmintonul de la Transilvania

Rezultat notabil pentru badmintonul de la Transilvania

Rezultat notabil pentru badmintonul de la #ACSTransilvania la Cupa Romaniei, categoria U11, competitie care s-a deafasurat la Galati.

Maxim Iacob, sportiv antrenat de Dan Stegaru, a obtinut un binemeritat loc 3 la dublu băieți, in echipa cu Matei Pandele de la CS Berceni.

Mulțumim Matei! Felicitaru Maxim!

 "Medalie si obiectiv atins in aceasta competitie pentru sportivii nostri, Gabriela Curpen si Maxim Iacob. Copiii au avut o prestatie meritorie. Merita felicitari si ne dau sperante pentru concursurile viitoare!"., a spus antrenorul Dan Stegaru.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

O noua victorie mare, cu tribuna plina

O noua victorie mare, cu tribuna plina
🎉Tribuna salii de sport a Scolii Gimnaziale nr. 11 a fost neincapatoare astazi, la meciul baietilor nostri de la juniori 3 cu CSM Resita.
🤾‍♂️Baietii lui Titus Donosa au rasplatit publicul numeros si au avut din nou o evolutie entuziasmanta, impunandu-se cu 52-21 (30-8), meciul contand pentru etapa a 6-a, prima a returului, din Grupa 3 Valoare.
🔝Lideri, cu 16 puncte, handbalistii nostri mai au 4 meciuri pana la #TurneulFinal al #CampionatuluiNational.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Forma excelenta pentru micii baschetbalisti in Turneul 11

Forma excelenta pentru micii baschetbalisti in Turneul 11

👌Forma excelenta pentru micii baschetbalisti in Turneul 11

✌️Baietii lui Zeljko Bubanja au reusit doua victorii in jocurile din competitia de la Cluj Napoca, in Campionatul National U13.

➡️Viitorul Cluj - #ACSTransilvania 24-44
➡️ CSS Ramnicu Vâlcea - #ACSTransilvania 51-61

👏Felicitari, copii!

citeste mai departe

Junioarele 4, la Cupa Primaverii de la Ramnicu Sarat

Junioarele 4, la Cupa Primaverii de la Ramnicu Sarat

🤾‍♀️Junioarele 4 au fost la Ramnicu Sarat in acest weekend, unde au jucat mai multe meciuri in cadrul Cupei Primaverii.
Fetele antrenate de Alina Sorodoc au intalnit CSS Sfantu Gheorghe, CSM Ramnicu Sarat, Corona Brasov, CSS Galati, Art Galati si CSM Ploiesti.

↗️Partide frumoase, utile, placute pentru fetele noastre...care au avut parte si de momente de socializare, care se vor transforma, cu siguranta, in amintiri. 

👏De mentionat, Valentina Manea a fost desemnata cel mai bun inter stang al turneului.

citeste mai departe

Victorie en-fanfare, in atmosfera de meci de Liga

Victorie en-fanfare, in atmosfera de meci de Liga

✔️Juniorii 3 confirma parcursul excelent din acest sezon si castiga si ultimul meci al turului din Grupa 3 Valoare a Campionatului National: 46-31 (23-10) cu Unirea Sannicolau Mare

🎉🎉🎉Partida a reprezentat un adevarat derby al seriei, intre primele doua clasate, iar atmosfera din tribunele Salii Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi a fost una care a adus in multe momente cu cele din meciurile seniorilor, din Liga Nationala.
Pentru acest lucru multumim parintilor si tuturor celor ce le sunt alaturi baietilor lui Titus Donosa si Dorin Cian, dar si oaspetilor din Banat, care au venit, de asemenea, cu galerie.

#ACSTransilvania a ajuns la 5 victorii in tot atatea meciuri si a acumulat 13 puncte, continuand drumul catre #TurneulFinal.

🤾‍♂️Pentru echipa noastra au marcat: Silviu Odobesteanu 19, Victor Donoda 7, Eric Sala 6, Denis Vieru 5, Erwin Faff 3, Calin Rusu 2, Raul Manea 2, Alexabndru Danciu 1 si Daniel Ciorobea 1.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ACS Transilvania a gazduit turneul 1 de minihandbal masculin (EuroRegiunea 7)

ACS Transilvania a gazduit turneul 1 de minihandbal masculin (EuroRegiunea 7)

🤾‍♂️Am gazduit sambata, bucurosi, turneul 1 de minihandbal masculin, competietie la care au participat mai multe echipe de copii din Euroregiunea 7: Sporting Ghimbav, CSS Odorheiu Secuiesc, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 1, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 2, Liceul Teoretic “Lucian Blaga” CSS Reghin si bineinteles ACS Transilvania Brasov.

🤾‍♂️Momente minunate pentru micutii sportivi ai formatiilor participante.

👏Felicitari handbalistilor #ACSTransilvania, pregatiti de Cristi Filip si Robert Chiron...precum si tuturor celo ce le sunt aproape!

👏Felicitari tuturor oaspetilor nostri!

citeste mai departe

Handbalistii 4x4

Handbalistii 4x4
Juniorii 3 de la handbal, la a patra victorie consecutiva in Grupa 3 Valoare a Campionatului National, 32-16 (20-9) la Banatul Timisoara. 
Titus Donosa: "Ne intoarcem acasa cu a patra victorie din tot atatea meciuri, cu sperante tot mai mari pentru calificarea in Turneul Final. Desi am ratat foarte mult, nu s-a pus niciun moment problema castigatorului, conducand din primul pana in ultimul minut".
Cu 11 puncte si golaveraj 142-75, baietii nostri domina grupa si fac pasi tot mai hotarati catre#TurneulFinal.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Bachetbalistii au disputat turneul 10 din Campionatul National

Bachetbalistii au disputat turneul 10 din Campionatul National

Baschetbalistii U13 au jucat la Craiova, in turneul 10 al Campionatul National.

In jocurile disputate la sala CSS din "Banie", baietii lui Zeljko Bubanja au pierdut cu Juniors Craiova (38-32) si cu U mobitelco 3 Cluj (50-39).

O noua experienta in Campionatul National U13 pentru micc nostri sportivi, aflati la prima participare in Campionatul National, in conditiile in care joaca la o categorie de varsta mai mare cu un an, pregatind astfel sezonul urmator.

citeste mai departe

Sica si Pasky, doi dintre cei mai vechi membri ai #ACSTransilvania

Sica si Pasky, doi dintre cei mai vechi membri ai #ACSTransilvania

📖Continuăm seria poveștilor #ACSTransilvania cu doi dintre oamenii aflați în sânul familiei noastre încă de când am pornit la drum: Mihai Pascu si Marius Sabau.
Atunci cand nu sunt la catedra, Pasky si Sica se dedica activitatilor extrascolare cu copiii din cadrul clubului nostru, indrumandu-le pasii catre experiente sportive de neuitat.

↗️Cu multa implicare si rabdare, Mihai Pascu ii invata pe cei mici sa descopere placerea si beneficiile unei vieti active si disciplinate in cadrul sectiei de fotbal. 
Sportul a fost mereu una din marile sale pasiuni, „Pasky” practicând schiul fond și biatlon, la nivel de amatori. Absolvent al Facultatii de Educație Fizică și Sport, specializarea fotbal, Pasky si-a inceput cariera de antrenor de fotbal la Clubul Sportiv Transilvania: „A fost un inceput frumos, cu o grupa de copii minunati, cu care lucrez in continuare. Campionatul Judetean de Juniori a fost o provocare: am participat cu copii sub varsta , am avut parte de multe infrangeri, dar au fost si cateva victorii care ne-au insufletit. Secretul este sa nu te dai batut niciodata. Invatam in continuare, dar o facem cu bucurie si spirit de echipa. Multumesc Clubului Sportiv Transilvania pentru ocazia oferita, pentru sansa de a face parte din acest staff minunat.” În prezent, Pasky este antrenor la grupele de initiere si avansati fotbal , face parte din staff-ul de organizare a evenimentelor din cadrul clubului si este profesor de sport la Școala Gimnazială nr. 19.

↗️Marius Sabău este prezent în viața ACS Transilvania în mare parte a timpului în calitate de antrenor al secțiilor de volei și fotbal, dar și la majoritatea evenimentelor organizate de clubul nostru. Cu multa blandete, seriozitate si daruire, „ Sica” aduce bucuria jocului in sufletele copiilor pe care ii antreneaza. Pasionat de sport, Sica a cochetat inca din copilarie cu mai multe discipline sportive, dar a ramas loial fotbalului. A jucat fotbal până la varsta de 24 de ani, la echipe de amatori, la Sighișoara, Mediaș și Brașov. În 2010 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, tot aici urmând Masterul în Diagnoză și Prognoză psihomotrică în Performanța Sportivă. In prezent este profesor de sport la Liceul Johannes Honterus. 
Specializările sale sportive, precum și marile pasiuni, sunt fotbalul și voleiul. Astfel, între 2010 și 2013 a fost antrenor al echipelor universitare de fotbal și volei. Din această postură a obținut titlul de vicecampion național universitar la fotbal, iar la volei, în cadrul aceleiași competiții, a obținut medalia de bronz un an mai târziu. Din 2014 și până în prezent este antrenor, pentru ambele discipline, în cadrul Clubului Sportiv Transilvania, despre care Sică spune că este „a doua mea familie”.

citeste mai departe

Joc si bucurie

Joc si bucurie

Fetitele noastre s-au simtit extraordinar la Turneul de Minihandbal al Euroregiunii 7. Au avut o zi plina de meciuri in competitia de la Ghimbav si desi nu s-a tinut cont de scor, s-a tinut din plin cont de bucuria jocului 

Jucatoarele pregatite de Alina Sorodoc asteapta astfel cu nerabdare urmatoarele intreceri, mai ales ca in aceasta primavara vor avea parte si de traditionalul Festival de Minihandbal, organizat pe regiuni de catre Federatia Romana de Handbal.

citeste mai departe

Turneu perfect pentru băieții lui Bubanja

Turneu perfect pentru băieții lui Bubanja

Baschetbalistii #ACSTransilvania din formatia U13 au castigat clar meciul cu BCN Ramnicu Valcea, in aceasta dupa amiaza, scor 61-33.

Baietii lui Zeljko Bubanja au reusit astfel un turneu perfect, acasa, la Sacele, in Campionatul National U13, dupa ce dimineata se impusesere cu scorul de 53-35 in fata celor de la Viitorul Cluj.

In celalalt meci al zilei, echipa din Cluj a trecut de cea din Valcea cu 50 la 45.

Felicitari, baieti! Felicitari, Buby! Multumiri si imbratisari oaspetilor nostri!

citeste mai departe

Povestea lui Titus Donosa, profesorul băieților mari de la handbal

Povestea lui Titus Donosa, profesorul băieților mari de la handbal

Continuăm poveștile oamenilor care fac parte din proiectul #Transilvania, cu cea a profesorului Titus Donosa. Antrenor al grupelor mari de băieți la secția noastră de handbal, fostul mare jucător al Brașovului se destainuie în fața noastră, a colegilor, sportivilor, părinților și tuturor celor ce ne sunt aproape și ne urmăresc.

🎙️"Am început handbalul la vârsta de 13 ani, după ce am <cochetat> cu fotbalul și voleiul. Am fost selecționat de prof. Remus Drăgănescu și pregătit la CSS Dinamo Brașov, de prof. Orban Tiberiu, alături de care am câștigat de două ori titlul de campion național la juniori. 
🇷🇴Totodată, am fost selecționat, la vârsta de 16 ani, în lotul național de juniori și ulterior de tineret și seniori, unde am avut prilejul să lucrez cu antrenori emeriți și foști campioni mondiali, precum: Oprea Vlase, Valentin Samungi, Cornel Oțelea, Ștefan Birtalan, Donca Ioan, Nica Cezar și Cian Dorin, ultimul fiindu-mi și coleg de chipă și în prezent, colaborator.
🔴M-am dedicat unui singur club de handbal, CS Dinamo Brașov, echpă căreia i-am fost căpitan, vreme de aproape 10 ani.
🏅Dintre performante sportive ca jucator, amintesc titlurile de Campion National la Jr.I (1984) si Jr.II (1982), antrenor Orban Tiberius si participare in City Cup – EHF cu echipa Dinamo Brasov. In tricoul Nationalei Romaniei de tineret am obtinut titlul de Campion Balcanic (Atena 1986), vicecampion (Ankara 1987), locul V la Campionatul Mondial (Rijeka 1987), antrenori Oprea Vlase si Stefan Birtalan. Am fost component in Nationala Romaniei de handbal masculin, antrenor Cornel Otelea.
La vârsta de 33 de ani am pus punct activității sportive, dedicându-mă unei noi și frumoase profesii, aceea de ofițer de poliție judiciară. 
De la sfârșitul anului 2016, am revenit la prima dragoste, handbalul, în cadrul ACS TRANSILVANIA Brașov și încerc să performez într-un nou domeniu de activitate, acela de antrenor, unde, într-un timp relativ scurt am reușit să formez un nucleu de jucători, cu care am avut primele satisfacții:
✔️In 2017 am reusit sa calific echipa de Jr.V (Minihandbal) in Turneul Final al Campionatului National de Juniori, performanta pe care am reusit sa o repet si in 2018 cu juniorii IV. In acest an competitional jucam la jr. III, echipa este calificata in Grupa Valoare cu obiectiv calificarea in Turneul Final si de ce nu castigarea unei medalii.
↗️Spre bucuria mea, mai multi jucători pe care îi antrenez au fost selecționati la echipele naționale de juniori și cadeți. Imi doresc foarte tare ca handbalul masculin brasovean sa renasca!“

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Junioarele 4 au trecut de faza județeană a Campionatului Național

Junioarele 4 au trecut de faza județeană a Campionatului Național

Junioarele 4 se află la finalul fazei județene a Campionatului Național de handbal și au reușit, în urma ultimului turneu, disputat în acest weekend la Sala Sporturilor din Brașov, să se califice în următoarea etapă a competiției.

Totodată, Daria Aldea a fost desemnată cea mai bună extremă stânga.

În curând, jucătoarele pregătite de Alina Sorodoc vor afla adversarii și locul în care se va disputa faza zonală a CN.

Bravo, fetelor și succes pe mai departe!

citeste mai departe

Baschetbaliștii de la U13 au jucat turneul 8

Baschetbaliștii de la U13 au jucat turneul 8
Zi plină pentru băieții noștri de la baschet U13.
Meciuri la Craiova, în cadrul turneului 8 din Campionatul Național, cu gazdele de la Juniors și LPS Pitești.
O nouă experiență utilă, chiar dacă rezultatele nu le-au fost favorabile, pentru puștii lui Zeljko Bubanja, la prima lor participare în CN.

citeste mai departe

Juniorii 3 continuă parcursul excelent

Juniorii 3 continuă parcursul excelent
După un sezon regulat perfect, cu 10 victorii din tot atâtea meciuri, băieții lui Titus Donosa continuă evoluțiile foarte bune și în Grupa 3 Valoare. Handbaliștii noștri au învins astăzi pe Sporting Ghimbav, în deplasare, scor 40-21 (21-4), succes care cumulat cu cel de la Reșiț, din etapa inaugurală, urcă formația noastră pe primul loc al clasamentului, cu un golaveraj de 71-40.
Titus Donosa: "A fost un joc la discreția noastră, pe toată durata sa. În prima repriză poarta noastră a funcționat excelent, Teodor Zaharia meritând toate laudele pentru evoluția sa. A apărat «din toate încheieturile» :) În a doua parte am rulat tot lotul, pentru ca toți băieții să fie în priză pentru ceea ce ne așteaptă în continuare. Luăm lucrurile pas cu pas, iar obiectivul nostru clar este acela de a ajunge la turneul final, în primele opt echipe din țară. Ar fi un lucru extraordinar, mai ales că ne aflăm la prima participare în acest sistem al Campionatului Național. Ne dorim mult să readucem handbalul masculin brașovean în prim plan".
Următoarea partidă a echipei noastre de juniori 3 va avea loc la începutul lunii martie, când, în primul meci acasă, vom întâlni pe CSȘ Făgăraș.
Felicitări și succes în continuare!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!
Carla Stoica, unul dintre oamenii cu “vechime” mare în cadrul clubului nostru, se prezintă în fața tuturor prietenilor #ACSTransilvania.

“Am pășit pentru prima oară într-o sală de sport la Brașov, la varsta de 4 ani, într-o grupă de performanță, unde am facut cunoștință cu această frumoasă disciplină, gimnastica ritmică. Spiritul competititiv s-a dezvoltat rapid, astfel încat peste un an, la nici 6 ani am participat la primul concurs national, desfășurat la Baia Mare, unde am obținut prima medalie. De-atunci, timp de 15 ani am fost legitimată de către Federația Română de Gimnastica Ritmică, trecand prin toate categoriile de varsta pană la senioare. Am obținut rezultate la concursurile naționale și internaționale. 
După varsta de 18 ani, pasiunea pentru gimnastica ritmica a continuat, prin dorința de a impartasi cunostintele acumulate in decursul anilor, si astfel am început activitatea de antrenor, cu grupe de recreativ. 
Din anul 2014 activez in cadrul Clubului Sportiv Transilvania Brașov, iar din 2016 sunt coordonatorul secției de gimnastică ritmică și antrenorul grupei de performanță, grupă înființată în același an. Această grupă cuprinde fetițe selecționate conform cerințelor specifice gimnasticii ritmice, fetite cu varste cuprinse între 5 si 9 ani, care își desfășoară antrenamentele cu o frecvenţă de 5 ori/ săptămână, fiecare antrenament având o durată de 3 ore, bine structurat, conform cerinţelor de specialitate. Încă din primul an pe participare, am obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional, progresul inregistrându-se de la concurs la concurs. Astfel, la fiecare categorie de varstă, Clubului Sportiv Transilvania are reprezentante printre primele 6 sportive din țară și medalii la concursurile internaționale. Pentru doi ani competitionali la rând mi s-a acordat Diploma de Excelență, din partea Federației Romane de Gimnastică Ritmică, pentru progres și pentru rezultate.
Toate acestea se pot realiza numai prin muncă și perseverență, dar satisfactiile sunt pe măsură!”.

Felicitări, Carla, pentru tot ce ai realizat până în prezent și mergem împreună pe drumul care sperăm să ne aducă bucurii cel puțin la fel de mari!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Victorii pe linie pentru echipele Corona Transilvania

Victorii pe linie pentru echipele Corona Transilvania
Parcurs perfect pentru echipele Corona Transilvania în Campionatele Nationale de handbal feminin pentru junioare 1 si junioare 2.
La junioare 1, Corona Transilvania a câștigat jocul din prima etapă a Grupei Valoare în care a fost repartizată, 39-25 (20-13) la Rapid București. Din Grupa 2 mai fac parte CSS2 București, CSM București și Activ CSO Plopeni.
Pe de altă parte, după 46-23 cu CSS Sfântu Gheorghe, echipa de junioare 2 a câștigat și ultimele două meciuri din sezonul regulat, 43-13 cu Gloria Buzău (deplasare) și 30-16 cu CSS Ploiesti (acasă). Formația noastră s-a calificat astfel în Grupele Principale Valoare de pe primul loc al Seriei D.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Weekend perfect pentru baschetbalistii U13 si U10

Weekend perfect pentru baschetbalistii U13 si U10
Baschetbaliștii U13 ai ACS Transilvania au revenit în forță în Campionatul Național, câștigând ambele meciuri ale turneului 7, pe care l-am găzduit, la Liceul Teoretic George Moroianu din Săcele. Băieți lui Zeljo Bubanja au învins cu 65-46 pe Viitorul Cluj Napoca și cu 72-43 pe Lucky Dragons Târgu Mureș.
În cealaltă partidă a turneului, Lucky Dragons a trecut de Viitorul cu 64-57.
Și băieții de la echipa U10 au avut un weekend perfect, reușind trei victorii în tot atâtea jocuri în Campionatul Județean: 22-16 cu Phoenix, 25-7 cu Hoops și 22-10 cu Magic Kids!
Felicitări tuturor!


citeste mai departe

Victorie în primul meci la J2 pentru Corona-Transilvania

Victorie în primul meci la J2 pentru Corona-Transilvania
În Campionatul Național de handbal destinat junioarelor 2, echipa Corona Transilvania Brașov a disputat primul meci al anului, 46-23 cu CSȘ Sfântu Gheorghe, în etapa a 12-a din sezonul regulat (seria D).
În ultimele două jocuri ale acestei faze a competiției, Corona Transilvania va juca cu SCM Gloria Buzău (deplasare) și CSȘ Ploiești (acasă).

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 3 pregătesc sezonul de primăvară

Juniorii 3 pregătesc sezonul de primăvară

Juniorii 3 continuă pregătirea de iarnă în vederea participării în Grupele Valoare ale Campionatului Național, începând din luna februarie.
În acest weekend, băieții lui Titus Donosa s-au antrenat prin jocuri alături de CS Tricolorul Breaza.

Spor la treabă în continuare, băieți!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Juniorii 4 au participat la Cupa Iernii de la Odorhei

Juniorii 4 au participat la Cupa Iernii de la Odorhei

Și juniorii 4 au avut treabă în acest final de săptămână. Micuții pregătiți de Titus Donosa au participat la Cupa Iernii, competiție găzduită de Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. "Băieții s-au mișcat bine, am avut parte de meciuri de pregătire foarte bune", a declarat antrenorul Titus Donosa.
Jucătorul nostru, Cezar Donosa, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

Felicitări tuturor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Moș Crăciun la micii atleți

Moș Crăciun la micii atleți

Sportivii ACS Transilvania au participat la serbarea de final de an organizată de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov.

Micuții antrenați de Adriana Mirea au colindat, alături de sportivii cluburilor afiliate AJA, acasă la unul din partenerii noștri, Coresi Shopping Resort.

Le dorim atleților noștri, familiilor lor, tuturor celor ce susțin activitatea secției, dar și tuturor celor ce fac parte din familia atletismului brașovean un final de an liniștit și rezultate cât mai bune în 2019!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Parcurs perfect la J3M

Parcurs perfect la J3M

Juniorii 3 au disputat astăzi ultimul meci din sezonul regulat al Campionatului Național. 50-29 (29-6) cu LPS Brașov.

În cifre, prima parte a campionatului a arătat cam așa: 🔟 meciuri, 🔟 victorii, 28 de puncte, 434 goluri marcate-260 goluri primite.

Felicitări băieților, prof. Titus Donosa, prof. Dorin Cian și staffului, pentru parcursul excelent din această toamnă, în Seria F! Mulțumiri părinților și susținătorilor!

Vacanță plăcută, sărbători liniștite!

Din ianuarie revenim la treabă, porniți pentru greul care începe în Grupa Valoare din care facem parte!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Victorie și în ultimul meci la J2F din 2018

Victorie și în ultimul meci la J2F din 2018


ACS Transilvania - CSS Dinamo 37-22 (22-8). Al 11-lea succes din tot atâtea meciuri, cu goluri Alicia Gogîrlă 9, Georgiana Adelina Olaru 7, Medena Păcurariu 5, Necula Rebeca 4, Vieru Sorina Elena 4, Timi Hadnagy 2, Iulya Ciobotariu 2, Diana Petrea 2, Andreea Buțura 2, Oana Borș 1. Au mai jucat astăzi: Maria Badea, Florina Buruiana, Daria Dragomirescu și portarii Nicoleta Petre, Andreea Caldare și Dziadyk Ioana.

Simona Gogirla și fetele ei au un parcurs de excepție în Seria D a Campionatului Național: lideri cu 30 de puncte, 409 goluri marcate - 200 goluri primite.

Felicitări fetelor, staff-ului și mulțumiri celor ce sunt aproape echipei la fiecare joc.

Luăm pauză, ne bucurăm de sărbători și revenim în ianuarie pentru ultimele trei partide din grupă, cu HC Activ CSO Plopeni, CSS Fagaras si CSS Sfantu Gheorghe, iar apoi atacăm Grupa Valoare.

citeste mai departe

Badmintonul a încheiat toamna atelierelor de la Coresi

Badmintonul a încheiat toamna atelierelor de la Coresi

Am încheiat atelierele sportive din această toamnă din Piața cu Copaci cu micuții de la badminton.

Puștii pregătiți de Dan Stegaru s-au jucat duminică după amiază la Coresi Shopping Resort, gazda noastră în weekenduri, încă din luna septembrie. Mulțumim #Coresi!

Pe micuții noștri sportivi de la badminton îi găsiți la Școala nr. 25 din cartierul Răcădău, unde așteptăm și alți copiii care își doresc să înceapă această interesantă disciplină sportivă.

Programul antrenamentelor: Luni si Miercuri: 14.00-15.00 /15.00-16.00. Marti si Vineri: 18.00 - 19.00

Detalii la nr de telefon 0735 523 676.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Petrecere de Crăciun la junioarele mari de la handbal

Petrecere de Crăciun la junioarele mari de la handbal

Junioarele mari de la handbal au scris ultima filă a poveștii lui 2018 într-un decor de sărbătoare.

Am împodobit bradul, am colindat...le-am ținut pumnii fetelor de la naționala României, în finala mică de la Euro, împotriva Olandei.

Am depănat amintiri, ne-am dedicat poezii amuzante, am dansat și ne-am bucurat unii de alții. Ne-am făcut planuri pentru 2019 și am promis să ne fim aproape în drumul, deloc ușor, pe care îl avem în față.

Ne-am bucurat să avem alături părinții și apropiații, iar gazde ne-au fost cei de la La Vâltoare Bran.

Sărbători fericite și liniștite și gânduri bune!

citeste mai departe

Weekend plin pentru micuții handbaliști de la Transilvania

Weekend plin pentru micuții handbaliști de la Transilvania

Două zile pline au avut micuții handbaliști de la ACS Transilvania, în weekendul trecut.

👉Sâmbătă, junioarele 5 au primit vizita colegelor mai mari, junioarele 1 și 2, celor din urmă purtându-le noroc în confruntarea câștigată pe terenul Coronei Brașov, 36-24.
👉Duminică, am avut plăcerea să găzduim, la Școala Gimnazială nr. 11, oaspeți de la CSM București. Cu acest prilej, au avut loc jocuri amicale între formațiile noastre și ale clubului bucureștean, la minihandbal fete și băieți, dar și la babyhandbal fete.

Momente plăcute, din toate punctele de vedere, pe care promitem să le repetăm!

citeste mai departe

 

Persoane in acest articol : .

Al doilea turneu din CN - U13 la baschet găzduit de Transilvania

Al doilea turneu din CN - U13 la baschet găzduit de Transilvania
Al șaselea turneu din Campionatul Național de baschet U13, al doilea găzduit de ACS Transilvania, s-a desfășurat în weekend la sala de sport a Liceului Teoretic "George Moroianu" din Săcele.
Competiția a înregistrat următoarele rezultate:

➡️ABC Magic Satu Mare - ACS Transilvania 50-43
➡️BC Lions Craiova - ABC Magic Satu Mare 64-47
➡️ACS Transilvania - BC Lions Craiova 33-53

După o toamnă cu multe meciuri, la prima experiență în Campionatul Național, băieții lui Zeljko Bunanja iau o binemeritată pauză, urmând a reveni la jocurile oficiale în prima parte a lui 2019.

citeste mai departe

Fete de 10!