Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Final de sezon pentru junioarele 4

Final de sezon pentru junioarele 4

🔴⚫Echipa de junioare 4 - fete a jucat, la Râmnicu Vâlcea, Turneul Final al Campionatului Național.
⚫🔴După o pauză de un an și trei luni, cauzată de pandemia de coronavirus, competițiile oficiale s-au reluat, la această categorie de vârstă, cu turnee desfășurate într-un timp foarte scurt, aproximariv o lună .
🔴⚫Cu o echipă formată din fete provenite dintr-o grupă mai mică de vârstă, echipa #ACSTransilvania, pregătită de Cristi Filip și Lena Brebeanu (director tehnic), a reușit un parcurs foarte bun, trecând de fazele locale, regionale și semifinale ale campionatului și calificându se la #TURNEULFINAL, între cele mai bune echipe din țară.
🔴⚫"Fetele au avut 19 jocuri în ultimele 12 zile și în nicio lună, de la 1 iunie până pe 27 iunie, au parcurs 1.500 de kilometri pentru meciuri. Mulțumim fetelor pentru efortul depus, mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, iar eu le mulțumesc colegilor de la secția de handbal, antrenorii Lena Brebeanu, Alexandra Cristina Bălțat și Cristina Marin și nu în ultimul rând, mulțumim conducerii clubului, pentru susținerea acordată echipei", a precizat Cristi Filip, antrenor al junioarelor 4.
👏Felicitări, fetelor, pentru felul în care v-ați bucurat de fiecare minut petrecut pe teren și pentru ceea ce ați reușit în acest sezon aparte!


© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind