Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet. Un singur punct ne-a despărțit de aur

Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet. Un singur punct ne-a despărțit de aur

🔴⚫Performanță notabilă pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania. Băieții pregătiți de Zeljko Bubanja au devenit vicecampioni naționali, după un meci de mare luptă în finala campionatului, cu Alpha Sibiu, scor 65-66.
🔴⚫O performanță în progres pentru echipa noastră, care în toamna anului trecut câștigase medalia de bronz în Campionatul Național U13.
🔴⚫"Un turneu foarte bun pentru băieți, care au luptat până în ultima clipă, diferența de numai un punct cu care a fost tranșat meciul din finală fiind grăitoare în acest sens. Mă bucur că am urcat încă o treaptă pe podium. Mă bucur și pentru că toată lumea este sănătoasă și sperăm să muncim în continuare cu aceeași poftă și să continuăm să creștem la fel de frumos", a declarat Zeljko Bubanja.
🔴⚫#ACSTransilvania s-a ales și cu premii individuale speciale în urma turneului final de la Sibiu, Luca Illes fiind desemnat MVP, alegându-se și cu titlul de coșgheter și fiind în "cel mai bun 5" al competiției.
🔴⚫ACS Transilvania - Phoenix Galați 76-71, ACS Transilvania - Alpha Sibiu 70-73, ACS Transilvania - CSȘ Târgu Jiu 62-45 (în grupe), ACS Transilvania - Dan Dacian București 80-69 (în semifinale), ACS Transilvania - Alpha Sibiu 65-66 (în finală) au fost rezultatele roș-negrilor la Sala Transilvania.
🔴⚫Lotul ACS Transilvania: Illes Luca, Andrei Axinte, Iștioc David, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Călin Bibire, Rareș Bercu, Eduard Bădescu, Tudor Jurcă, Paul Rebic, Alexandru Hegedus Nyako, Alexandru Csibi, Daniel Antohe, Darius Ancuța.
👏👏👏Bravo, copii!
👌O zi minunată, istorică pentru noi, cu două noi medalii, una la baschet și alta la handbal.

47 comentarii


© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind