Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Avem medalie la juniori 3️⃣! Handbalul masculin renaște la Brașov!

Avem medalie la juniori 3️⃣! Handbalul masculin renaște la Brașov!

🔴⚫Final minunat de sezon pentru echipa noastră de juniori 3, care a reușit să câștige medalia de bronz în Campionatul Național, dupâ victoria din finala mică, 33-27 cu LPS Târgu Mureș.
🔴⚫După un an dificil din toate punctele de vedere, ACS Transilvania reușește un rezultat care, sperăm, ar putea reprezenta renașterea handbalului masculin la Brașov.
🔴⚫"A fost o finală cu adevărat . Pierdusem meciul direct din grupă, adversarii aveau ascendent moral, însă dăruirea a fost exemplară. Chiar cu doi copii care au primit cartonaș roșu în ultimele minute, au luptat cu adevărat până la capăt. Handbalul masculin renaște la Brașov! După o pauză îndelungată, o echipă de handbal masculin juniori din orașul nostru se califică între primele 4 echipe din țară și mai mult, câștigă o medalie. Îi felicit pe băieții mei! Sunt mândru de această realizare a lor, cu atât mai mult cu cât au făcut, alături de părinții lor, multe sacrificii, iar peste câteva zile vor susține și Evaluarea Națională. Iată că munca, perseverența și dăruirea le sunt răsplătite", a declarat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la Transilvania.
Juniorii 3 se întorc de la Bacău și cu două premii speciale: cel mai bun portar al turneului, Luca Roșca și cel mai bun inter drept, Raul Popa.
🔴⚫Rezultatele noastre în Turneul Final de la Sala Orizont din Bacău: 43-33 cu Academia Minaur Baia Mare, 33-24 cu LPS Bihor Oradea, 25-34 cu LPS Târgu Mureș (în grupe), 30-33 cu CSU din Suceava (în semifinale) și 33-27 cu LPS Târgu Mureș (în finala mică).
🔴⚫Lotul ACS Transilvania - J3M în acest sezon: Luca Roșca, Andi Popa, Radu Constantinescu, Cezar Donosa, Cezar Constantinescu, Teodor Vieriu, Raul Stoica, David Constantinescu, Răzvan Nițoiu, David Dascălu, Raul Popa, Nica Victor, Daniel Ciorobea, Răzvan Motoroiu.
👏Felicitări, copii! Le meritați din plin! Suntem mândri de voi!


© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind