Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania

Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania

🔴⚫ACS Transilvania Brașov are un nou nume în colectivul său tehnic. Mihaela Strugaru pregătește micuții sportivi ai secției de atletism din cadrul clubului nostru.
🔴⚫Sportivă de performanță timp de 15 ani, antrenoarea atleților de la Transilvania a fost componentă a loturilor naționale ale României, participând la numeroase competiții de Grand Prix, naționale și internaționale. Astfel, a obținut numeroase medalii la Campionatele Naționale, atât la individual cât și în proba de ștafetă. A reușit să câștige atât medalia de argint, cât și pe cea de aur, la ștafeta 4*400, acestea fiind doar două dintre performanțele importante ale Mihaelei.
🔴⚫„Mă bucur să mă alătur acestui proiect, un club care are deja destule performanțe, la mai multe discipline, dar care se face remarcat și prin numărul mare de copii din Brașov care se mișcă, socializează, de la cele mai mici vârste”, a spus noua antrenoare a ACS Transilvania.
🔴⚫„O altă fostă sportivă cu rezultate excelente care ni se alătură pentru a avea grijă de copiii care fac sport «în curtea» noastră. Facem eforturi pentru a ne menține la nivel înalt, din toate punctele de vedere, chiar și în această perioadă, în care pregătirea sportivilor a fost afectată de pandemia de coronavirus. Sportul merge înainte, mergem și noi înainte și ne străduim să lucrăm bine, ca și până în prezent, pe coordonatele care descriu filosofia clubului, educație și performanță”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania.

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind