Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
An excelent pentru snookerul de la ACS Transilvania: Trei medalii în Campionatul Național și una în Cupa României

An excelent pentru snookerul de la ACS Transilvania: Trei medalii în Campionatul Național și una în Cupa României

🔴⚫În primul său an de existență, secția de snooker a ACS Transilvania Brașov are trei medalii în palmares, în competițiile naționale.
Astfel, la finalul Campionatului Național, ediția 2020, Tudor Popescu (foto 1) a terminat pe a treia treaptă a podiumului, obținând astfel medalia de bronz, la seniori. De asemenea, la categoria juniorilor 1, Mădălin Gal (foto 2) este vicecampion, iar Vlad Ciuche (foto 3) s-a ales și el cu o medalie de bronz.
🔴⚫Cei trei au fost premiați duminică, 6 decembrie, cu prilejul finalelor Trofeului „Prințul Dimitrie Sturdza”, ediția 2020, a zecea de la înființare. De altfel, în turneul open cu 32 de participanți, Tudor Popescu și Mădălin Gal au fost semifinaliști.
🔴⚫Nu în ultimul rând, Mădălin Gal a câștigat în 2020 și trofeul Cupei Românei, la juniori.
🎙️„Secția de la ACS Transilvania a fost activată la începutul anului, la acel moment fiind o decizie foarte inspirată, care a ajutat în continuitatea acestor sportivi talentați, care merită sprijiniți și care evoluau deja de ceva vreme în competiții. Îi mulțumesc doamnei Denisa Fetti pentru susținere și o felicit pentru susținerea pe care o arată uneia dintre cele mai bune pepiniere din țară a acestei discipline. Din partea Federației Române de Snooker, a conducerii și a întregului staff, le mulțumim și sperăm să facem treabă bună și în sezoanele următoare”, a declarant Dragoș Cozmaciuc, antrenor al sportivilor de la ACS Transilvania, dar și al lotului național, cu o experiență de peste trei decenii.

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind