Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
ACS Transilvania Brașov, aur în Cupa României la snooker (tineret) / La seniori, clubul nostru a obținut medalia de argint

ACS Transilvania Brașov, aur în Cupa României la snooker (tineret) / La seniori, clubul nostru a obținut medalia de argint

Centrul Național de Snooker din București a găzduit, în perioada 9-11 octombrie, turneul final al Cupei României la snooker, pentru seniori și tineret. ACS Transilvania Brașov a reușit să obțină trofeul la tineret, prin Mădălin Gal, iar la seniori Tudor Popescu s-a clasat al doilea.

„Secția de snooker a ACS Transilvania a fost înființată la începutul anului, înainte de startul pandemiei de coronavirus. Sunt opt sportivi legitimați la club, trei dintre ei participând cu rezultate bune în competițiile naționale și internaționale. Este vorba despre cei doi care au obținut medalii la această ediție a Cupei României, plus Vlad Ciuche. Cu toții, tineri de perspectivă. De altfel, Mădălin a obținut în martie locul 5 la U18, la Campionatul European, fiind la un meci de prima sa medalie la acest nivel. Se pare că este de bun augur colaborarea dintre acest grup de sportivi și clubul Transilvania și sperăm să continuăm să ne dezvoltăm și să aducem rezultate”, a spus Dragoș Cozmaciuc, antrenor al ACS Transilvania și al lotului național de snooker.

În continuare, sportivii se pregătesc pentru ultimele etape din Campionatul Național de snooker al României. Săptămâna viitoare va avea loc etapa a șasea, pentru ca pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie să se desfășoare ultimele patru runde ale ediției 2020.

„Băieții sunt la un nivel tehnic și tactic foarte bun, federația încearcă să închege un lot național bun, iar noi încercăm să ținem «în priză» echipa noastră mică și să ne facem treaba bine. Sunt în țară 8-10 tineri care sunt de «50-100 break», au potențial, dar trebuie să le oferim încredere, să îi motivăm, pentru că ajung în dilema de a continua sau nu în sport. Trebuie să le oferim sportivilor liniște și se va vedea că se poate face performanță și în snooker în România”, a mai precizat Dragoș Cozmaciuc.

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind