Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Mircea Bedivan, un nou nume mare în staff-ul secției de handbal de la ACS Transilvania

Mircea Bedivan, un nou nume mare în staff-ul secției de handbal de la ACS Transilvania

Colectivul secției de handbal al ACS Transilvania Brașov se întărește cu un nume foarte cunoscut al handbalului românesc. Este vorba despre Mircea Bedivan, fost handbalist și antrenor cu o deosebită experiență, atât în țară cât și în străinătate.

Acesta va completa staff-ul echipelor de băieți, din care mai fac parte Titus Donosa, Dorin Cian, Mircea Iordan și Robert Chiron, venind la Brașov cu ambiția de a-și aduce contribuția la obiectivul secției, acela de a crește cât mai multe talente pentru viitorul handbalului brașovean.

„Am venit cu drag la acest club, dar și cu gânduri bune. Voi încerca, cu fiecare antrenament, cu fiecare meci, să îmi aduc contribuția la ceea ce își doresc oamenii de la Transilvania! Să ajut cu experiența mea, să descoperim talentele de care sunt sigur că această zonă nu duce lipsă!, a declarat noul antrenor al ACS Transilvania.

Născut pe 8 octombrie 1957 la Constanța, Mircea Bedivan a făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României, medaliată cu bronz olimpic la Los Angeles, în 1984, din care au mai făcut parte Dumitru Berbece, Iosif Boroș, Alexandru Buligan, Gheorghe Covaciu, Gheorghe Dogărescu, Marian Dumitru, Cornel Durău, Alexandru Fölker, Nicolae Munteanu, Vasile Oprea, Adrian Simion, Vasile Stîngă, Neculai Vasilcă și Maricel Voinea.

Cariera sa de handbalist se leagă de Dinamo București, club pentru care a evoluat nu mai puțin de 14 sezoane.

Ca antrenor, a făcut cuplu cu Vasile Stângă pe banca formației Energia Pandurii Târgu Jiu, obținând cea mai bună performanță a handbalului gorjean masculin, locul trei în Liga Națională. De asemenea, Mircea Bedivan a mai pregătit pe CSM Ploiești și Dunărea Călărași, dar și echipele naționale ale Siriei și Libanului.

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind