Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Răzvan Enoiu este noul președinte al ACS Transilvania

Răzvan Enoiu este noul președinte al ACS Transilvania

Noul președinte al ACS Transilvania este prof. univ. dr. Răzvan Enoiu, acesta înlocuindu-l pe Marius Fetti și preluând conducerea clubului pe 26 februarie.

În prezent profesor universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov și conducător de doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, acesta are o îndelugată activitate în mediul universitar, după ce a fost pe rând preparator, asistent, lector universitar și conferențiat universitar, timp de mai bine de 20 de ani, dar și în cel preuniversitar.

De asemenea, Răzvan Enoiu deține carnet de antrenor în fotbal, caiac-canoe și natație, fiind, totodată, absolvent al unui curs de specializare fitness-aerobic la Rimini, în Italia.

„Propunerea primită din partea ACS Transilvania Brașov, de a continua munca începută și derulată cu succes până în acest moment, reprezintă pentru mine o provocare și în același timp o mare onoare. Transilvania reprezintă deja un brand, atât pe plan local cât și național. Intenția mea este aceea de a aduce plus valoare în plan imaginii și al organizării, care să contribuie la desfășurarea cu succes a activității specifice clubului”, a declarat noul președinte al ACS Transilvania Brașov.

Acesta are în CV poziția de decan al Facultatății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” (2008-2012), dar și prezența în comitetul de organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European (2013), una dintre cele mai importante competiții sportive organizate în ultimii ani de România, având, de asemenea, publicate numeroase lucrări în domeniul sportului și nu numai.

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind