Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori

Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori

Prima ediție a Cupei Funsports la handbal mixt amatori s-a desfășurat în acest weekend (15-15 decembrie), la Brașov.

Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv Transilvania Brașov, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal Brașov și FunSports, la start fiind prezente de 12 echipe din întreaga țară.

Handbalul mixt-amatori este un fenomen dedicat iubitorilor handbalului care nu sunt legitimați la echipe de Liga Natională, Divizia A sau Juniori 1, echipele având pe teren, pe toată durata partidelor, minim trei fete.

Astfel, în sălile Școlilor Gimnaziale nr. 11 și nr. 19 au avut loc meciuri disputate, cele mai multe dintre ele fiind greu decise. Cel mai bun exemplu a fost chiar finala competiției, în care s-au întâlnit HandbalFan Râmnicu Vâlcea și Victoria II București, iar după ce vâlcenii au egalat în ultimele secunde (23-23), bucureștenii s-au impus la lovituri de la 7 metri și și-au adjudecat trofeul. Podiumul a fost completat de Star Team București, care s-a impus în finala mică în fața celor de la Victoria I Bucurelști, scor 23-22.

Pe parchetul celor două săli brașovene s-au aflat și foști handbaliști cunoscuți, precum Mia Rădoi, Marius Novanc (ambii de la HandbalFan Râmnicu Vâlcea), Carmen Cartaș (Play Handbal Brașov) și mulți alții.

Singura echipă brașoveană prezentă la turneu, PlayHandbal, a avut în componență numeroși antrenori la grupe de copii și juniori de la majoritatea cluburilor din orașul de sub Tâmpa și din împrejurimi,

Premierea a fost făcută într-un mod inedit, de către micii sportivi din echipa de minihandbal a clubului organizator, ACS Transilvania Brașov.

 

Clasament final

1.Victoria II Bucuresti

2.HandbalFan Ramnicu Valcea

3.Star Team Bucuresti

4.Victoria I Bucuresti

5.Acvila Bucuresti

6.ZăTeam Bucuresti

7.PlayHandball Brasov

8.ZenBalisticii Brasov

9.Hand Trick Cluj

10.HCA Bucuresti

11.Absolut Bucuresti

12.HFF Timisoara

Persoane in acest articol : .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind