Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Atletism copii Brasov | Clubul Transilvania

TABEL ORAR ANTRENAMENTE

Atletismul este un sport care se potrivește tuturor copiilor, indiferent de constituția fizică sau de temperament. În categoria atletismului intră o serie de probe: alergări, sărituri și aruncări sau probe combinate.

Atletismul este un sport care se potrivește tuturor copiilor, indiferent de constituția fizică sau de temperament. În categoria atletismului intră o serie de probe: alergări, sărituri și aruncări sau probe combinate.
Beneficii ale atletismului asupra dezvoltării copilului
● Este stimulată dezvoltarea fizică armonioasă. Atletismul dezvoltă toate grupele musculare, atât la nivelul picioarelor, cât și la nivelul membrelor superioare.
● Perseverența este una dintre trăsăturile pe care le va dezvolta copilul tău. Pentru a obține rezultate în orice sport este nevoie de exercițiu regulat și de puterea de a continua indiferent de cât de dificilă este activitatea. Copiii care practică un sport învață să nu renunțe și să depună toate eforturile care sunt necesare pentru a reuși.
● Sportul încurajează disciplina. Organizarea timpului în mod eficient și respectarea programului de antrenamente încurajează un stil de viață disciplinat. 
● Copilul învață despre corectitudine și competiție. Familiarizarea cu situațiile de concurs îl ajută să iși controleze emoțiile, să se concentreze și să își asume cu seninătate atât un eșec, cât si un succes. 
● Stimulează atenția și concentrarea. Activitățile fizice intense presupun un nivel ridicat de atenție, la fel ca cele intelectuale. Pentru a nu lăsa stresul sau emoțiile să ii afecteze performanța, copilul va trebui să își concentreze atenția în mod intens asupra probei pe care o realizează. Este un exercițiu util pentru o mulțime de situații cu care se va întâlni de-a lungul vieții.
● Atletismul încurajează un stil de viață sănătos. Pentru a practica acest sport, copilul va avea nevoie de o alimentație sănătoasă și de un program de odihnă adecvat. De asemenea, atletismul îl apropie pe copil de natură, favorizând astfel petrecerea timpului în aer liber.
● Permite o relaționare socială cu ambele sexe pentru că în atletism, atât fetele, cât și băieții pot să se antreneze împreună.
● În plus, atletismul nu este un sport scump. E nevoie doar de un trening și o pereche bună de adidași.
● Acest sport dezvoltă copilul atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic, oferindu-i sănătate fizică și mentală. 

Atletism - Initiere

Initiere copii si seniori, Antrenor : Mihaela Strugaru


Mihaela Strugaru: tel.: 0750 167 794

Inscrieri

Liceul Johannes Honterus

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Marti 16:00-17:00
Joi 16:00-17:00


Evenimente Atletism

Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania

Fostă compnentă a loturilor naționale de atletism, la ACS Transilvania
🔴⚫ACS Transilvania Brașov are un nou nume în colectivul său tehnic. Mihaela Strugaru pregătește micuții sportivi ai secției de atletism din cadrul clubului nostru.
🔴⚫Sportivă de performanță timp de 15 ani, antrenoarea atleților de la Transilvania a fost componentă a loturilor naționale ale României, participând la numeroase competiții de Grand Prix, naționale și internaționale. Astfel, a obținut numeroase medalii la Campionatele Naționale, atât la individual cât și în proba de ștafetă. A reușit să câștige atât medalia de argint, cât și pe cea de aur, la ștafeta 4*400, acestea fiind doar două dintre performanțele importante ale Mihaelei.
🔴⚫„Mă bucur să mă alătur acestui proiect, un club care are deja destule performanțe, la mai multe discipline, dar care se face remarcat și prin numărul mare de copii din Brașov care se mișcă, socializează, de la cele mai mici vârste”, a spus noua antrenoare a ACS Transilvania.
🔴⚫„O altă fostă sportivă cu rezultate excelente care ni se alătură pentru a avea grijă de copiii care fac sport «în curtea» noastră. Facem eforturi pentru a ne menține la nivel înalt, din toate punctele de vedere, chiar și în această perioadă, în care pregătirea sportivilor a fost afectată de pandemia de coronavirus. Sportul merge înainte, mergem și noi înainte și ne străduim să lucrăm bine, ca și până în prezent, pe coordonatele care descriu filosofia clubului, educație și performanță”, a precizat și prof. dr. Răzvan Enoiu, președinte onorific al ACS Transilvania.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Zi frumoasa pentru atletismul de la ACSTransilvania

Zi frumoasa pentru atletismul de la ACSTransilvania
Zi frumoasa pentru atletismul de la #ACSTransilvania.
➡️In Sala CSM Brasov, de la Baza Metrom, a avut loc concursul regional dedicat categorior C2 si C3 (nascuti in 2008 si 2009), la proba "Biatlon 2 - Garduri si lungime".
➡️Clubul nostru a fost reprezentat de sportivii Folea Matei, Serban Stefania, Gyorgy David, Sara Dobrica, Vinau David si Panaite Stefan. 
➡️La categoria 2009, Sara Dobrica o obtinut primul loc la fete, aceeasi performanta fiind trecuta, la baieti, in dreptul lui David Vanau. De asemenea, Stefan Panaite a reusit sa incheie competitia pe a treia treapta a podiumului.
🎙️"Toti copiii s-au prezentat foartr bine, cu rezultate care merita toate laudele", a spus antrenoarea Adriana Mirea.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Moș Crăciun la micii atleți

Moș Crăciun la micii atleți

Sportivii ACS Transilvania au participat la serbarea de final de an organizată de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov.

Micuții antrenați de Adriana Mirea au colindat, alături de sportivii cluburilor afiliate AJA, acasă la unul din partenerii noștri, Coresi Shopping Resort.

Le dorim atleților noștri, familiilor lor, tuturor celor ce susțin activitatea secției, dar și tuturor celor ce fac parte din familia atletismului brașovean un final de an liniștit și rezultate cât mai bune în 2019!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

100 de copii la prima ediție a „Cupei Transilvania” la atletism

100 de copii la prima ediție a „Cupei Transilvania” la atletism
Aproximativ 100 de sportivi au participat sâmbătă dimineață la prima ediție a "Cupei Transilvania" la atletism, comptiție destinată categoriior Copii I (2005-2006), Copii II (2007-2008) și Copii III (2009 și mai mici), atât la masculin cât și la feminin.️
Micuții atleți de la CSM Brașov, ACS Insport Brașov, LPS Brașov, CSȘ Sfântu Gheorghe, CS Țara Bârsei, CSU Brașov, Școala 5 Brasov și ACS Transilvania Brașov au concurat, la sala de atletism de pe strada Panselelor (Brașov) la probele de sprint și săritură în lungime, în fața unui public numeros, părinți sau simpli spectatori.
„A fost un eveniment reușit, o premieră pentru clubul nostru, pe care ne propunem să o repetăm și în anii următori, mai ales că ne-am bucurat de o prezență numeroasă. Mulțumim tuturor celor care au răspuns invitației noastre - sportivilor, cluburilor și părinților și îi așteptăm pe toți și la următoarea ediție”, a declarat Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov, club organizator al evenimentului, în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Brașov.
„Este o competiție nouă și este important că s-a plecat la acest drum. Sperăm ca acest concurs să crească de la an la an, pentru că s-a demonstrat că atletismul «are priză» la copii, mulți dintre ei îndreptându-se către acest sport. Sperăm ca în viitor să avem la Brașov o sala și un stadion de atletism care să ne ofere condiții bune pentru a putea crește această ramură sportivă”, a afirmat și Silviu Prescornițoiu, președintele Asociației Județene de Atletism Brașov.
„Ne-am dorit să  facem cunoscut și acest sport frumos, practicat de mulți copii ai Brașovului și nu numai. Au participat cluburi din Brașov și Sfântu Gheorghe, iar împreună cu Asociața Județeană de Atletism și colectivul de arbitri am reușit să organizăm această primă ediție, în cadrul căruia am putut, cu toții, să vedem cum stau sportivii noștri la două probe importante ale atletismului, un bun prilej de verificare a nivelului lor”, a spus și Adriana Mirea, antrenor al secției de atletism de la Transilvania

Rezultate:
Sprint

-C1 - fete: Stupu Iulia (LPS), Manea Medeea (CSM), Boldizsar Zsanett (CSȘ Sfântu Gheorghe).
-C2 - fete: Văduva Amalia (CSM), Sofia Ciobotaru (LPS), Todor Ana (CSȘ Sfântu Gheorghe).
-C3 - fete: Dobrică Sara (Transilvania), Gavrilă Diana (CSM), Brânduș Ana (LPS).
-C1 - băieți: Ancuțoiu Vlad (CSU), Lazăr Ștefan (CSM), Gergo Imre (CSȘ Sfântu Gheorghe).
-C2 – băieți: Timiș Eric Cristian (ACS Transilvania), Mihaly Szabolocs (CSȘ Sfântu Gheorghe), Frunteș Călin (LPS),
-C3 – băieți: Vânău David (Transilvania), Panaite Ștefan (Transilvania), Munteanu Andrei (Insport).
Săritura în lungime
-C1 - fete: Boldizsar Zsanett (CSȘ Sfântu Gheorghe), Iulia Stupu (LPS), Maia Georgescu (CSȘ Sfântu Gheorghe).
-C2 - fete: Văduva Amalia (CSM), Fabiana Boghiu (LPS), Sofia Ciobotaru (LPS).
-C3 - fete: Dobrică Sara (Transilvania), Gavrilă Diana (CSM), Ioana Izabela Raț (Transilvania).
-C1 - băieți: Lazăr Ștefan (CSM), Ancuțoiu Vlad (CSU), Gergo Imre (CSȘ Sfântu Gheorghe).
-C2 – băieți: Timiș Eric Cristian (ACS Transilvania), Frunteș Călin (LPS), Oană Ilie (Insport).
-C3 – băieți: Munteanu Andrei (Insport), Engel Ruben (LPS), Miklos Hunor (CSȘ Sfântu Gheorghe).

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sute de sportivi ai Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-au antrenat în acest weekend la Coresi Shopping Resort, în cadrul unui eveniment prin care s-a dorit popularizarea sportului în rândul tinerilor și al copiilor.

Astfel, s-au aflat pe terenul din incinta centrului comercial dintre cei mai mici copii ai clubului, echipele de baby handball (antrenori Alina Șorodoc și Cristi Filip), fotbal (Mihai Pascu și Marius Sabău), volei (antrenor Marius Sabău), gimnastică artistică (Diana Chelaru), gimnastică ritmică (Carla Stoica) și baschet (Zeljko Bubanja).

Evenimentul a fost închis de echipele de handbal-juniori, alături de antrenorii Simona Gogîrlă și Titus Donosa.

 “Ne-am dorit să ne apropiem de copiii Brașovului și să îi chemăm către mișcare și către sport, împreună cu gazdele noastre de la Coresi Shopping Resort, care se îndreaptă, de asemenea, mereu,  către comunitatea brașoveană. A fost un prim pas, căci sportivii noștri vor reveni, în mai multe weekenduri din această toamnă, pe diferite secții, cu ateliere sportive care se vor desfășura în cel mai mare centru comercial al orașului”, a declarat Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Aur la Maratonul International Brașov 2018

Aur la Maratonul International Brașov 2018

Așa profesor, așa elev! Locul întâi la Maratonul International Brașov pentru antrenoarea secției de atletism de la ACS Transilvania Adraiana Mirea și eleva ei, Rațiu Ana Izabela! Competiția, ajunsă la a patra ediție a avut loc în week-end la Brașov. Peste 3500 de participanți din Romînia și mai multe țări au participat la concurs. Competiţia a avut curse lungi de maraton (42km) şi semimaraton (21km), mai scrute de 10.7 km, 5,7 km, 2,5 km, dar şi o cursă a copiilor. Astfel, atleta de la Clubul Sportiv Transilvania Brasov, Rațiu Ana Izabela a câștigat detașat competița organizată pentru juniori, alaturi de colegii ei din club care au obținut clasari în primele 10 poziții.  Ca o surpiza, antrenoarea Adriana Mirea s-a înscris la cursa de 5,7 km, pe care a și câștigat-o.

                “Este un lucru bun ca am participat și că am susținut cauza caritabilă a crosului. În ciuda vremii nefavorabile, sportivii noștri, au obținut o mealie de aur și clasari în primele zece locuri, continuam antrenamentele și ne concentrăm asupra competițiilor viitoare: ne dorim medalii in 16 iunie, la maratonul DHL de la Brasov, unde vom participa cu tot lotul de atletism de la ACS Transilvania” , a declarat antrenoarea Adriana Mirea.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

18 medalii la Cupa Luceafarul!

18 medalii la Cupa Luceafarul!

Au stralucit la propriu la “Cupa Luceafarul”! Vorbim de atletii Clubului Sportiv Transilvania Brasov, care au dominat concursul organizat in Poiana Brasov. Peste 100 de sportivi, categoria C1, C2 SI C3, copii de 9-13 ani, dar si mai mici,  au luat startul la  competitia organizata la nivel judetean de Asociatia Judeteana de Atletism, ajunsa la a treia editie. Practic, cluburile de atletism din judet au trimis in concurs  cei mai bine cotati atleti. Intr-o companie selecta, sportivii de la ACST, au reusit clasari pe podium si chiar o premiera: la oina, competitia a fost practic acaparata de micutii sportivi de la Transilvania care au obtinut locurile 1, 2, 3 si patru. Astfel podiumul a fost acaparat de Dobrica Sara, Vranceanu Briana, Moisiuc Rebeca Calina si Sasu Ducsoara. O alta premiera, de aur de aceasta data, cu multiple clasari pe podium a realizat-o Dobrica Sara, care a luat aurul la 50 de metri, 200 de metri, oina si saritura in lungime. Tot la fete, au obtinut medalii si Serban Stefania, locul 3 la 200 de metri, Serban Maria locul 3 la saritura in lungime si locul 1 la oina. Baietii nu s-au lasat mai prejos, si au obtinut la randul lor clasari pe podium. Timis Eric Cristian a dominat practic concursul si o obtinut aurul la 60 si 200 de metri, argintul la saritura in lungime si bronzul la oina. Tot la oina au obtinut clasificari pe podium, Mostovoi Matei, argint si Nica Stefan bronz. Folea Matei a luat bronzul  la saritura in lungime si argintul la 50 de metri.

             “ Sunt foarte multumita de evolutia sportivilor pe care ii antrenez. Multi dintre ei sunt mici, sub categoria de varsta, insa s-au batut de la egal la egal cu adversarii lor mai mari. Mai mult, rezultate excelente au obtinut si micutii atleti care se antreneaza la noi numai de o luna, doua ceea ce spune multe depre talentul lor. Am avut ca si club, cei mai multi atleti pe podium, lucru care ne onoreaza si ne determina sa continuam antrenamentele la fel de serios cum am facut-o si pana acum,” a declarat antrenoarea ateltilor de la Clubul Sportiv Transilvania Brasov, Adriana Mirea.

            La finalul competitiei, copiii au primit diplome, medalii si cadouri din partea organizatorilor.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ATLETISM - Maratonul Brasovului

ATLETISM - Maratonul Brasovului
Aur pentru atletii de la CS Transilvania la Maratonul Brasovului. Competitia ajunsa la a 7-a editie a fost organizata de Asociatia „Clubul pentru Protectia Naturii si Turism”. Etapa de la Brasov a fost  primul concurs din calendarul Circuitului Carpatilor. Concurentii au alergat pe un traseu pitoresc cuprinzand centrul istoric al Brasovului, poalele Tampei, treptele lui Gabony, Saua Tampei si poiana Stechil. Micutii atleti de la ACS Transilvania au obtinut rezultate excelente la categoriile lor de varsta. Astfel cursa copiilor e 6 ani a fost castigata la baieti de Nedelcu Alexandru, in vreme ce Nedelcu Andrei a terminat cursa pe locul 4. La fete, Nicu Roman Stelia a urcat pe podium pe locul 2, iar locul patru a fost ocupat de Vranceanu Briana. La categoria baieti 9 ani, Folea Matei s-a clasat pe locul 2, in vreme ce Serban Stefania si Serban Maria au terminat pe locurile patru, respectiv cinci la categoria 9-12 ani. 
„A fost un concurs reusit. Sportivii au profitat de vremea frumoasa si au reusit rezultate remarcabile. Sunt multumita de elevii mei care au luat lucrurile in serios atat la antrenamente cat si in concurs”, a declarat antrenoarea sectiei de atletism de la ACS Transilvania, Adriana Mirea.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ATLETISM - Cupa CSM Brasov

ATLETISM - Cupa CSM Brasov

Cei mai buni dintre cei buni! Locul intai si inca cinci clasari pe podium pentru sportivii de la ACS Transilvania Brasov, la Cupa CSM Brasov la atletism. 
A VIII-a editie a concursului interjudetean a avut loc in acest sfarsit de saptamana la Brasov. Micutii sportivi de la ACS Transilvania, au obtinut nu mai putin de 6 clasari pe podium. Sara Dobrica a dominat finala la 50 de metri viteza si a ocupat cea mai inalta treapta a podiumului. Locul 3 i-a revenit, colegei sale Rat Ioana Izabela. In cadrul aceleiasi probe, la baieti, Folea Matei Mihai a obtinut locul 2, iar Timis Eric, locul 3. Si la saritura in lungime, argintul a revenit Sarei Dobrica si lui Folea Matei Mihai, in vreme ce Timis Eric a terminat competitia pe locul 4. In finala s-au calificat si Serban Maria si Serban Stefania.

“O performanta remarcabila, tinand cont ca acesti copii (2007-2010) au dominat practic un concurs. Desi, ei fac antrenamente intensive de cateva luni, au fost cu mult peste ceilalti concurenti care se antreneaza de cativa ani. Aceasta in conditiile in care la concurs au participat aproape toate cluburile din Brasov si judetele limitrofe. Felicitari copiilor nostri !”, a declarat antrenoarea Adriana Mirea, coordonatoarea sectiei de atletism de la ACS Transilvania Brasov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Saptamana Europeana a Sportului Scolar

Saptamana Europeana a Sportului Scolar
Clubul Sportiv Transilvania Brașov s-a implicat în activitățile sportive ce au avut loc cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului Școlar. Antrenorii și sportivii clubului de sub Tâmpa și-au găsit timp să meargă prin școli și să se antreneze alături de elevi. Astfel cei de la ACS Transilvania Brașov au sărbătorit împreună cu elevii și cadrele didactice din școlile brașovene Săptămâna Europeană a Sportului Școlar. 
Cu ocazia acestui eveniment, sportivii de la ACS Transilvania Brașov s-au antrenat alături de elevii din clasele 1-8 de la Școala Gimnazială nr. 13, Școala Gimnazială nr. 15, Școala Generală nr. 11, Școala Generală nr. 9, Școala Generală nr. 27, Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 3 și Colegiul Național Unirea.  
Elevii împreună cu sportivii de la ACS Transilvania Brașov au jucat handbal, fotbal, baschet sau volei și s-au întrecut în probe de gimnastică. Sportivii brașoveni au oferit demonstrații, iar antrenorii de la Transilvania au condus antrenamente. 
„Săptămâna Europeană a Sportului Școlar” a fost un eveniment organizat la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română Sportul Pentru Toți.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Medalii la Cupa Luceafărul

Medalii la Cupa Luceafărul

Sportivii secției de atletism a Clubului Sportiv Transilvania Brașov au obținut rezultate bune la cupa Luceafărul, desfășurată în weekend în Poiana Brașov. Organizată de Clubul Sportiv Municipal Braşov în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism Braşov, competiţia a reunit la start  copii de la cluburile cu secţie de atletism din judeţul Braşov şi judeţele limitrofe.

Sara Reit, sportivă pregătită de Adriana Mirea a cucerit nu mai puțin de patru medalii. Sara a luat aurul la oină și lungime și argintul în probele de 50 și 60 de metri. Ionuț Matei, antrenat de Horațiu Calfa a luat aur în proba de 50 de metri, argintul la 200 de metri și bronzul la lungime. Un alt sportiv de la CS Transilvania, Bogdan Grigore, pregătiti tot de Horațiu Calfa a ocupa poziția a doua a podiumului la săritura în lungime și a cucerit medalia de bronz la 200 de metri. În proba de viteză, 60 de metri, Bogdan a terminat pe poziția a cincea.

 

Foarte mulți atleți de la CS Transilvania Brașov au reușit să treacă de seriile de calificare și să se califice în finalele probelor. Ioana Izabela Raț a terminat pe poziția a patra la săritura în lungime și a ocupat locul cinci la aruncarea mingii de oină, Narcis Ghiran a fost al cincelea la 200 de metri, la fel ca și Daniel Bendea la oină. Matei Folea a ocupat locul cinci în finala de la lungime și a avut al șaselea timp la 60 de metri. Cristian Timiș a fost pe cinci la 200 de metri și pe șase la lungime, iar Tudor Debu a ocupat locul 7 la lungime. La fete, Fabiana Boghiu și Teodora Doilea au terminat proba de săritură în lungime pe pozițiile cinci respectiv șase. În proba de aruncare a mingii de oină au mai participat Paul Lalău și Patrick Aanei.

Spotivii de la secția de atletism a Clubului Sportiv Transilvania Brașov sunt pregătiți de Adriana Mirea și Horațiu Calfa. 

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ATLETISM - Rezultate bune la Bucuresti

ATLETISM - Rezultate bune la Bucuresti

In perioada 26 – 27 noiembrie 2016 Clubul Sportiv Transilvania  Brasov a participat  la concursul national de atletism de sala organizat de catre Asociatia Municipala de Atletism Bucuresti in Sala de Atletism a Complexului National ,‚Lia Manoliu”,  competitie oficiala inscrisa in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Altletism.  Datorita numarului mare de participanti  concursul se desfasoara in doua  etape, ‘‘Cupa Incepatorului’’- copii C1, C2 si C3 intre 26-27noiembrie si etapa a 2-a pentru juniori I, II si III, ‘‘Cupa de Iarna’’in 9-10 decembrie 2016.

Delegatia noastra, condusa de catre prof. Daniel Cherciu si formata din atletii Trifan Alexandru, Ghiran Narcis, Matei Fotea, Anghelus Eduard si Negru Alexandra au reprezentat cu success culorile clubului nostru, inregistrand rezultate foarte bune, rezultate care ne dau mari sperante pentru  Campionatele Nationalele de anul viitor.

`` Trebuie sa tinem cont ca acesti copii au inceput atletismul abia in urma cu sase luni si ne antrenam in sala doar trei ore pe saptamana. Cu toate acestea, la acest concurs am fost clubul sportiv din Brasov cu cele mai bune rezultate. Sunt multumit de toti sportivii mei care au participat in concurs. Remarcat s-a facut, asa cum era de asteptat, sportivul Trifan Alexandru, care in finala de 60m C1 a fost la mai putin de o secunda de locul intai.  A fost un concurs foarte bun, cu foarte multi participanti,  peste 500 de sportivi de la 30 de cluburi sportive.``- a precizat antrenorul Daniel Cherciu.

Sectia de atletism a Clubului Sportiv Transilvania Brasov este cofinanțată de Consiliul Județean Brașov prin programul „Promovarea sportului de performanță”.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Crosul „15 Noiembrie”

Crosul „15 Noiembrie”

Sâmbăta, 12 noiembrie 2016,  traseul pe care l-au urmat participanţii la revolta anticomunistă a muncitorilor din Braşov, în 15 Noiembrie 1987, va fi parcurs în alergare pe o distanta de 5 km, pentru a 27-a oară, la crosul „15 Noiembrie”.

Crosul 15 Noiembrie se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Atletism şi este organizat de către Asociaţia 15 Noiembrie 1987  în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane a Universităţii „Transilvania”.  Anul acesta Clubul Sportiv Transilvania Brasov participa la cros cu mai multi sportivi antrenati de catre dl prof Daniel Cherciu la categoriile de varsta copii, dar si la seniori. „E o onoare sa participam la acest cros. Pe langa valoarea sa istorica a devenit si o intrecere foarte valoroasa, cu mii de participant  de nivel international” – prof. Daniel Cherciu.

Sectia de atletism a  Clubului Sportiv Transilvania Brasov este cofinanțată de Consiliul Județean Brașov prin programul „Promovarea sportului de performanță”.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

ATLETISM - „Cupa Luceafarul”

ATLETISM - „Cupa Luceafarul”

Asociatia Judeteana de Atletism Brasov a organizat in acest wekend, la baza sportiva din Complexul Sportiv National Poiana Brasov,  „Cupa Luceafarul”, competitie nationala de atletism juniori, editia I.

CS Transilvania a participat cu sapte atleti pregatiti de dl.prof. Daniel Cherciu, la categoriile 80m-baieti, 60m-fete,  50m-fete, 50m- baieti, 300m-baieti, saritura in lungime-fete si baieti. Sportivii noastri, desi au inceput pregatirea doar in urma cu doua luni, au reusit rezultate foarte bune, doi dintre ei calificandu-se in finale, Trifan Alexandru (2003) la 80m viteza si Ghiran Narcis (2007) la 50m viteza, aflandu-se la mai putin de o secunda de locul intai. La saritura in lungime s-a remarcat Hrimiuc Rebeca (2005) cu 3,27m. Ii felicitam pe toti si le dorim mult succes in continuare.   

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .
Program antrenamente
23 May

Atletism - Initiere
Ant.: Mihaela Strugaru
Liceul Johannes Honterus, 16:00 - 17:00

28 May

Atletism - Initiere
Ant.: Mihaela Strugaru
Liceul Johannes Honterus, 16:00 - 17:00

Antrenori
prof.
Mihaela Strugaru

detalii

Galerie foto Atletism

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind