Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Sponsori
FUNSPORTS

FUNSPORTS
www.funsports.ro

Have Fun, Play Sports!
FunSports este o agentie de servicii in domeniul sportului care are ca principala activitate organizarea evenimentelor cultural sportive. Profesionalism, daruire, seriozitate – acestea garanteaza succesul oricarei competitii si dau masura lucrului bine gandit. Pentru noi, orice eveniment, orice competitie constituie o provocare pe care ne-o asumam cu toata responsabilitatea. In acest scop, va oferim o gama variata de servicii in domeniul sportului, de la consultanta si planning pana la organizare propriu-zisa si PR.

IMSAT CUADRIPOL

IMSAT CUADRIPOL
www.https://cuadripol.ro

SC IMSAT CUADRIPOL SA Braşov va ofera un larg portofoliu de servicii pentru care va oferim consultanta, proiectare, executie/furnizare de echipamente, service in garantie si post garantie:

·        Instalatii electrice pentru joasa si medie tensiune

·        Automatizari industriale si feroviare

·        Automatizari industriale in ciment

·        Instalatii hidro si termotehnice

·        Sisteme de avertizare la efractie

·        Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

·        Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor

·        Automatizari pentru cai de acces

·        Sisteme de protectie la trasnete


Schaeffler România

Schaeffler România
www.https://schaeffler.ro/content.schaeffler.ro/ro/index.jsp

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.
RAP Group

RAP Group
www.https://rap-group.ro

RAP Group este un grup de companii diverse. Fiecare se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică.

Localizate în Brașov, România, companiile grupului RAP au dezvoltat proiecte internaționale în 40 de țări, pe 6 continente.
S.C. ESPRIT GROUP S.R.L.

S.C. ESPRIT GROUP S.R.L.
www.esprit.ro

Esprit Group  furnizeaza  materiale şi tehnologii noi pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.  Având produse mai  uşoare, cu performanţe îmbunătăţite, cu estetică modernă  şi care se asamblează rapid oferim flexibilitate pentru  proiectele pe care vreţi să le puneţi  în practică.
Bazată pe o evoluţie caracterizată de inovaţie şi tehnologie de peste 25 ani, Esprit Group oferă clienţilor ei asistenţă tehnică de ultimă oră de la selectarea materialului de vitrare şi până la designul de profil şi instrucţiunile de instalare.
SPORT SUPORT

SPORT SUPORT
www.https://sportsuport.ro

Echipeaza-te de performanta! 

Practici un sport la nivel profesionist? Sau doar iti doresti sa folosesti produse adecvate pentru sportul pe care abia incepi sa il joci? Atunci ai ajuns unde trebuie! Sport Suport iti propune o vasta selectie de produse pentru sporturi ca Handbal, Fotbal, Baschet, Volei, Rugby, Tenis si altele. Printre producatorii pe care ii veti regasi pe site-ul nostru se numara branduri celebre precum Kempa, Uhlsport, Errea, Casal, Adidas, Hummel sau Select.

DECATHLON

DECATHLON
www.https://decathlon.ro

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează pentru a face sportul accesibil tuturor.

 

Facem sportul accesibil asigurând preţuri mici, dar şi o exigenţă ridicată privind calitatea produselor noastre. Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre.

 

Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. Echipele celor 20 de Mărci Pasiune îşi pun toată energia şi talentul în slujba conceperii de produse tehnice, frumoase şi simple, întotdeauna la cel mai mic preţ posibil. Produsele noastre exclusive se adresează tuturor sportivilor, de la debutanţi la avansaţi.


CONREP

CONREP
www.https://conrep.ro

Infiintata in anul 1991 la Brasov, firma CONREP a avut o evolutie ascendenta, astazi reusind sa ofere clientilor sai o gama larga de materiale de constructii si finisaje. CONREP este importator direct in Romania a multor producatori de renume mondial in domeniile: gresie si faianta, obiecte sanitare, materiale de constructii si finisaje. Produsele sunt comercializate atat in magazinele proprii cat si in reteaua de parteneri distribuitori, aflati in orasele invecinate dar si in principalele orase ale tarii.
ALLVIEW

ALLVIEW
www.https://allview.ro

Allview

• 2021 – debutul pe piața AeRO, a Bursei de Valori București.

• 2021 – prima companie românească ce a obținut EU Ecolabel Certificate pentru trei dintre produse (Tabletele Viva H1003LTE PRO/1, Viva H1003LTE PRO/3 și Notebook Allbook i).

• 2021 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X8, sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

• 2021 – extinderea portofoliului de Smart TV-uri cu Android TV™, cu noua gamă ePlay7100, ce integrează tehnologia Far Field Voice Control (permite controlul TV-ul fără ajutorul telecomenzii, doar prin simpla comandă vocală „OK Google”).

• 2020 – demararea proiectelor B2B.

• 2020 – lansarea smartphone-ului Soul X7 Pro, primul din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat.

• 2020 – extinderea portofoliului de Smart TV-uri cu Android TV™, cu o nouă gamă Allview QLED.

• 2018 – semnarea contractului cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat.

• 2018 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X5. Modelul Soul X5 PRO a fost primul smartphone cu SO Android, care avea integrată recunoașterea facială 3D (Face ID).

• 2017 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X4 (X4 Soul Infinity, X4 Soul și X4 Xtreme), primele modele cu asistent vocal în limba română – AVI.

• 2017 – primirea Trofeului „European Android Partners”. Pe 1 Martie 2017 Google a decernat brandului Allview trofeul „European Android Partners” în cadrul Mobile World Congress, ca o recunoaștere a eforturilor sale de a face tehnologia mobilă accesibilă pentru un număr cât mai mare de utilizatori.

• 2016 – diversificarea portofoliului companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței, proiectul Allview Smart Home.

• 2014 – lansarea gamei Impera, primele modele Allview cu SO Windows Mobile.

• 2014 – lansarea gamei X. Allview X1 Soul a fost primul telefon din gama X, care cuprindea specificații spectaculoase pentru momentul lansării. A urmat ulterior X2 Soul, care în anul 2014 a fost cel mai subțire telefon din lume.

• 2013 – lansarea gamei Viper. V1 Viper a reprezentat unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale anului.

• 2011 – lansarea primului smartphone sub brand românesc, P1 Alldro.

• 2010 – prima companie din România care a lansat o tabletă PC, sub numele de AllDro.

• 2008 – am introdus primele modele de telefoane dual SIM.

• 2004 – lansarea brandului Allview. Toate produsele companiei (TV cu ecran plat, dvd-uri, sisteme home cinema, gps-uri) au fost comercializate sub marcă proprie. Compania a creat două linii de asamblare pentru producția de televizoare și dvd-uri sub marcă proprie la Brașov.

• 2002 – se pun bazele companiei Visul Fan S.R.L., al cărei obiect de activitate îl reprezenta producția și comerțul en-gross de produse IT&C.

 

 

 

 

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.
www.rplpkronstadt.ro

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. are ca obiect de activitate aplicarea strategiei naţionale în domeniul silviculturii acţionând pentru apărarea, conservarea şi dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate publică a Municipiului Braşov.
Această structură  a fost înfiinţată în scopul asigurării unei gospodăriri durabile a fondului forestier, conservării şi dezvoltării pădurilor administrate precum şi al dezvoltării activităţiilor conexe.
NumLit

NumLit
www.https://numlit.eu

NumLit orienteaza copilul spre succes in educatie!
Produsele NumLit sunt atent proiectate si executate pentru a crea copiilor placerea de a le folosi. NumLit ii propune copilului o experienta noua: Jocul inteligent.

Alaturarea intre Numere si Litere (NumLit) constituie esenta unui proces de generare a unei noi metode didactice ce are drept scop dezvoltarea memorararii logice involuntare prin joc și descoperire, prin potențarea ambientului relațional în procesele de comunicare, amplificarea proceselor sinergetice și a răspunsului motric-cognitiv la copii .

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind