Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Sponsori
FUNSPORTS

FUNSPORTS
www.funsports.ro

Have Fun, Play Sports!
FunSports este o agentie de servicii in domeniul sportului care are ca principala activitate organizarea evenimentelor cultural sportive. Profesionalism, daruire, seriozitate – acestea garanteaza succesul oricarei competitii si dau masura lucrului bine gandit. Pentru noi, orice eveniment, orice competitie constituie o provocare pe care ne-o asumam cu toata responsabilitatea. In acest scop, va oferim o gama variata de servicii in domeniul sportului, de la consultanta si planning pana la organizare propriu-zisa si PR.

REMAT

REMAT
www.rematbv.ro

Având ca activitate principală colectarea şi prelucrarea deşeurilor, societatea noastră a luat fiinţă în anul 1948. 

REMAT BRAȘOV S.A.  este cea mai mare companie activă in domeniul reciclării, cu capital privat  integral romanesc, fiind prezentă prin punctele sale de lucru în principalele zone din țară: Brașov,  Bacau, Cluj, Covasna, Dolj, Mureș, Iași, Harghita si Sibiu.

TEMAD

TEMAD
www.temad.ro

14 filiale la nivel naţional, un parc auto cu peste 160 de autovehicule şi o echipa de vânzări profesionistă de peste 80 de persoane asigură cele mai bune servicii de livrări către clienţii companiei, în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Distribuim 3137 de produse in 5125 de magazine. 

Abrazive * Accesorii baie şi bucătărie * Adezivi, etanşeizanţi * Antimucegai * Auto * Benzi adezive şi de etanşare * Burghie * Coliere și Frânghii * Curăţenie şi întreţinere * Echipamente de protecţie * Hidroizolaţii * Instalaţii * Lacăte şi sisteme antifurt * Papetărie * Profile aluminiu * Scule și unelte * Sisteme de fixare * Spume poliuretanice * Sudură * Spray-uri tehnice * Termoizolaţii * Vopsele spray * Zugrăvit.

SPORT SUPORT

SPORT SUPORT
www.https://sportsuport.ro

Echipeaza-te de performanta! 

Practici un sport la nivel profesionist? Sau doar iti doresti sa folosesti produse adecvate pentru sportul pe care abia incepi sa il joci? Atunci ai ajuns unde trebuie! Sport Suport iti propune o vasta selectie de produse pentru sporturi ca Handbal, Fotbal, Baschet, Volei, Rugby, Tenis si altele. Printre producatorii pe care ii veti regasi pe site-ul nostru se numara branduri celebre precum Kempa, Uhlsport, Errea, Casal, Adidas, Hummel sau Select.

SPRINTER 2000 S.A.

SPRINTER 2000 S.A.
www.sprinter-distribution.ro

Sprinter 2000 S.A. („Sprinter Distribution”) este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania. 

Deschizator de drumuri, Sprinter s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci de baterii pe plan mondial – Varta, Saft, Steco si Rayovac. Dupa anul 2000, portofoliul de produse si branduri distribuite s-a dezvoltat in permanenta.

WD-40

WD-40
www.https://wd40.ro

WD-40 este produsul cu peste 2.000 de aplicații și utilizări în casă, grădină, garaj, industrie sau pe șantiere. WD-40 curăță cu ușurință, penetrează în profunzime și deblochează mecanismele înțepenite, lubrifiază ansambluri și componente, protejează metalul împotriva ruginii, îndepărtează umezeala de pe orice suprafață.


CORESI SHOPPING RESORT

CORESI SHOPPING RESORT
www.https://coresibrasov.ro/ro

Coresi Shopping Resort este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și primul centru de experiențe din Brașov. Acesta propune zone pentru petrecerea timpului liber, un cinema cu 8 sali, 20 de restaurante și cafenele, și numeroase magazine.


IMSAT CUADRIPOL

IMSAT CUADRIPOL
www.https://cuadripol.ro

SC IMSAT CUADRIPOL SA Braşov va ofera un larg portofoliu de servicii pentru care va oferim consultanta, proiectare, executie/furnizare de echipamente, service in garantie si post garantie:

·        Instalatii electrice pentru joasa si medie tensiune

·        Automatizari industriale si feroviare

·        Automatizari industriale in ciment

·        Instalatii hidro si termotehnice

·        Sisteme de avertizare la efractie

·        Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

·        Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor

·        Automatizari pentru cai de acces

·        Sisteme de protectie la trasnete


La Ceaun

La Ceaun
www.https://laceaun.com

Ciorbe, nu vorbe!

Poftiti in bucataria de la tara, in centrul Brasovului!

Pe la ora pranzului puteti gasi la noi o ciorba si o tocana proaspat gatite in ceaune mari, dupa retete traditionale ardelenesti. Pentru un gust desavarsit cautam sa folosim doar cele mai proaspete ingrediente, pe cat posibil direct din gospodariile taranilor din imprejurimi.

O zacusca de casa, o felie de paine cu pasta de jumari sau o placinta proaspat scoasa din cuptor va asteapta dupa ce ceaunele s-au golit. Atmosfera calda speram sa va umple sufletele si sa va convinga sa reveniti curand!

Bracoma

Bracoma
www.https://bracoma.ro

Noi, Bracoma, Companie cu capital integral romanesc, avand o experienta de 10 ani, oferim servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale, al confectiilor metalice si al mentenantei cuptoarelor de tratament termic.

Zilnic lucram sa castigam respectul furnizorilor si clientilor nostri, convinsi fiind ca aceasta constituie baza unei colaborari trainice si solide.

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.
www.rplpkronstadt.ro

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. are ca obiect de activitate aplicarea strategiei naţionale în domeniul silviculturii acţionând pentru apărarea, conservarea şi dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate publică a Municipiului Braşov.
Această structură  a fost înfiinţată în scopul asigurării unei gospodăriri durabile a fondului forestier, conservării şi dezvoltării pădurilor administrate precum şi al dezvoltării activităţiilor conexe.
Schaeffler România

Schaeffler România
www.https://schaeffler.ro/content.schaeffler.ro/ro/index.jsp

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.
ICCO

ICCO
www.https://icco.ro

Fondat in anul 1990, grupul ICCO a dezvoltat prin firmele membre un set de competente extinse, care permit realizarea de proiecte de anvergura, integreaza personal specializat si garanteaza termene si costuri.

Grupul ICCO ofera solutii si servicii integrate in domenii precum dezvoltari imobiliare, instalatii si constructii industriale si civile, industrie, pana la electronica si furnizarea de echipamente medicale.

"Enjoy your business!"

DECATHLON

DECATHLON
www.https://decathlon.ro

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează pentru a face sportul accesibil tuturor.

 

Facem sportul accesibil asigurând preţuri mici, dar şi o exigenţă ridicată privind calitatea produselor noastre. Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre.

 

Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. Echipele celor 20 de Mărci Pasiune îşi pun toată energia şi talentul în slujba conceperii de produse tehnice, frumoase şi simple, întotdeauna la cel mai mic preţ posibil. Produsele noastre exclusive se adresează tuturor sportivilor, de la debutanţi la avansaţi.


CONREP

CONREP
www.https://conrep.ro

Infiintata in anul 1991 la Brasov, firma CONREP a avut o evolutie ascendenta, astazi reusind sa ofere clientilor sai o gama larga de materiale de constructii si finisaje. CONREP este importator direct in Romania a multor producatori de renume mondial in domeniile: gresie si faianta, obiecte sanitare, materiale de constructii si finisaje. Produsele sunt comercializate atat in magazinele proprii cat si in reteaua de parteneri distribuitori, aflati in orasele invecinate dar si in principalele orase ale tarii.
Expert Deblok

Expert Deblok
www.https://expert-deblok.ro

Deblocări uși, deblocări auto și chei auto cu cip!

0765 546 000 Numarul de telefon care salvează situația!


Expert Deblok a fost creat din dorinta de a raspunde prompt la nevoia dvs de a rezolva si elimina cat mai rapid situatiile stresante prin interventia profesionistilor atunci cand orice fel de usa va da batai de cap. Dispunem de echipamente profesionale si personal calificat pentru a va asigura cele mai bune servicii. Specialiștii noștri sunt pregătiți întotdeauna pentru intervenții putând debloca ORICE fel de încuietoare. Toate serviciile și produsele noastre beneficiază de garanție și post-garanție.Inna Schaeffler (Schaeffler Romania)

Inna Schaeffler (Schaeffler Romania)
www.https://schaeffler.ro/content.schaeffler.ro/ro/index.jsp

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.

Înregistrată iniţial sub numele de INA Schaeffler Braşov ca filială a Grupului Schaeffler, întreprinderea a fost redenumită în anul 2006 primind numele de Schaeffler România.

Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012, iar în 2019 și un Centru de Testare și Validare. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei de familie.

Ca firmă orientată spre viitor, Schaeffler România pune mare accent pe calitate şi profesionalism. Folosind cele mai noi tehnologii şi investind în continuu în dezvoltarea profesională a personalului, compania a demonstrat că echipa sa face parte dintr-o elită, a cărei profesionalism maxim şi rezultate excepţionale sunt un stil de lucru consacrat.

ALLVIEW

ALLVIEW
www.https://allview.ro

Allview

• 2021 – debutul pe piața AeRO, a Bursei de Valori București.

• 2021 – prima companie românească ce a obținut EU Ecolabel Certificate pentru trei dintre produse (Tabletele Viva H1003LTE PRO/1, Viva H1003LTE PRO/3 și Notebook Allbook i).

• 2021 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X8, sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

• 2021 – extinderea portofoliului de Smart TV-uri cu Android TV™, cu noua gamă ePlay7100, ce integrează tehnologia Far Field Voice Control (permite controlul TV-ul fără ajutorul telecomenzii, doar prin simpla comandă vocală „OK Google”).

• 2020 – demararea proiectelor B2B.

• 2020 – lansarea smartphone-ului Soul X7 Pro, primul din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat.

• 2020 – extinderea portofoliului de Smart TV-uri cu Android TV™, cu o nouă gamă Allview QLED.

• 2018 – semnarea contractului cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat.

• 2018 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X5. Modelul Soul X5 PRO a fost primul smartphone cu SO Android, care avea integrată recunoașterea facială 3D (Face ID).

• 2017 – lansarea gamei de smartphone-uri Soul X4 (X4 Soul Infinity, X4 Soul și X4 Xtreme), primele modele cu asistent vocal în limba română – AVI.

• 2017 – primirea Trofeului „European Android Partners”. Pe 1 Martie 2017 Google a decernat brandului Allview trofeul „European Android Partners” în cadrul Mobile World Congress, ca o recunoaștere a eforturilor sale de a face tehnologia mobilă accesibilă pentru un număr cât mai mare de utilizatori.

• 2016 – diversificarea portofoliului companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței, proiectul Allview Smart Home.

• 2014 – lansarea gamei Impera, primele modele Allview cu SO Windows Mobile.

• 2014 – lansarea gamei X. Allview X1 Soul a fost primul telefon din gama X, care cuprindea specificații spectaculoase pentru momentul lansării. A urmat ulterior X2 Soul, care în anul 2014 a fost cel mai subțire telefon din lume.

• 2013 – lansarea gamei Viper. V1 Viper a reprezentat unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale anului.

• 2011 – lansarea primului smartphone sub brand românesc, P1 Alldro.

• 2010 – prima companie din România care a lansat o tabletă PC, sub numele de AllDro.

• 2008 – am introdus primele modele de telefoane dual SIM.

• 2004 – lansarea brandului Allview. Toate produsele companiei (TV cu ecran plat, dvd-uri, sisteme home cinema, gps-uri) au fost comercializate sub marcă proprie. Compania a creat două linii de asamblare pentru producția de televizoare și dvd-uri sub marcă proprie la Brașov.

• 2002 – se pun bazele companiei Visul Fan S.R.L., al cărei obiect de activitate îl reprezenta producția și comerțul en-gross de produse IT&C.

 

 

 

 

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind