FUNSPORTS

FUNSPORTS
www.funsports.ro

Have Fun, Play Sports!
FunSports este o agentie de servicii in domeniul sportului care are ca principala activitate organizarea evenimentelor cultural sportive. Profesionalism, daruire, seriozitate – acestea garanteaza succesul oricarei competitii si dau masura lucrului bine gandit. Pentru noi, orice eveniment, orice competitie constituie o provocare pe care ne-o asumam cu toata responsabilitatea. In acest scop, va oferim o gama variata de servicii in domeniul sportului, de la consultanta si planning pana la organizare propriu-zisa si PR.

REMAT

REMAT
www.rematbv.ro

Având ca activitate principală colectarea şi prelucrarea deşeurilor, societatea noastră a luat fiinţă în anul 1948. 

REMAT BRAȘOV S.A.  este cea mai mare companie activă in domeniul reciclării, cu capital privat  integral romanesc, fiind prezentă prin punctele sale de lucru în principalele zone din țară: Brașov,  Bacau, Cluj, Covasna, Dolj, Mureș, Iași, Harghita si Sibiu.

TEMAD

TEMAD
www.temad.ro

14 filiale la nivel naţional, un parc auto cu peste 160 de autovehicule şi o echipa de vânzări profesionistă de peste 80 de persoane asigură cele mai bune servicii de livrări către clienţii companiei, în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Distribuim 3137 de produse in 5125 de magazine. 

Abrazive * Accesorii baie şi bucătărie * Adezivi, etanşeizanţi * Antimucegai * Auto * Benzi adezive şi de etanşare * Burghie * Coliere și Frânghii * Curăţenie şi întreţinere * Echipamente de protecţie * Hidroizolaţii * Instalaţii * Lacăte şi sisteme antifurt * Papetărie * Profile aluminiu * Scule și unelte * Sisteme de fixare * Spume poliuretanice * Sudură * Spray-uri tehnice * Termoizolaţii * Vopsele spray * Zugrăvit.

SPORT SUPORT

SPORT SUPORT
www.https://sportsuport.ro

Echipeaza-te de performanta! 

Practici un sport la nivel profesionist? Sau doar iti doresti sa folosesti produse adecvate pentru sportul pe care abia incepi sa il joci? Atunci ai ajuns unde trebuie! Sport Suport iti propune o vasta selectie de produse pentru sporturi ca Handbal, Fotbal, Baschet, Volei, Rugby, Tenis si altele. Printre producatorii pe care ii veti regasi pe site-ul nostru se numara branduri celebre precum Kempa, Uhlsport, Errea, Casal, Adidas, Hummel sau Select.

SPRINTER 2000 S.A.

SPRINTER 2000 S.A.
www.sprinter-distribution.ro

Sprinter 2000 S.A. („Sprinter Distribution”) este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania. 

Deschizator de drumuri, Sprinter s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci de baterii pe plan mondial – Varta, Saft, Steco si Rayovac. Dupa anul 2000, portofoliul de produse si branduri distribuite s-a dezvoltat in permanenta.

WD-40

WD-40
www.https://wd40.ro

WD-40 este produsul cu peste 2.000 de aplicații și utilizări în casă, grădină, garaj, industrie sau pe șantiere. WD-40 curăță cu ușurință, penetrează în profunzime și deblochează mecanismele înțepenite, lubrifiază ansambluri și componente, protejează metalul împotriva ruginii, îndepărtează umezeala de pe orice suprafață.


CORESI SHOPPING RESORT

CORESI SHOPPING RESORT
www.https://coresibrasov.ro/ro

Coresi Shopping Resort este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și primul centru de experiențe din Brașov. Acesta propune zone pentru petrecerea timpului liber, un cinema cu 8 sali, 20 de restaurante și cafenele, și numeroase magazine.


IMSAT CUADRIPOL

IMSAT CUADRIPOL
www.https://cuadripol.ro

SC IMSAT CUADRIPOL SA Braşov va ofera un larg portofoliu de servicii pentru care va oferim consultanta, proiectare, executie/furnizare de echipamente, service in garantie si post garantie:

·        Instalatii electrice pentru joasa si medie tensiune

·        Automatizari industriale si feroviare

·        Automatizari industriale in ciment

·        Instalatii hidro si termotehnice

·        Sisteme de avertizare la efractie

·        Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

·        Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor

·        Automatizari pentru cai de acces

·        Sisteme de protectie la trasnete


La Ceaun

La Ceaun
www.https://laceaun.com

Ciorbe, nu vorbe!

Poftiti in bucataria de la tara, in centrul Brasovului!

Pe la ora pranzului puteti gasi la noi o ciorba si o tocana proaspat gatite in ceaune mari, dupa retete traditionale ardelenesti. Pentru un gust desavarsit cautam sa folosim doar cele mai proaspete ingrediente, pe cat posibil direct din gospodariile taranilor din imprejurimi.

O zacusca de casa, o felie de paine cu pasta de jumari sau o placinta proaspat scoasa din cuptor va asteapta dupa ce ceaunele s-au golit. Atmosfera calda speram sa va umple sufletele si sa va convinga sa reveniti curand!

Bracoma

Bracoma
www.https://bracoma.ro

Noi, Bracoma, Companie cu capital integral romanesc, avand o experienta de 10 ani, oferim servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale, al confectiilor metalice si al mentenantei cuptoarelor de tratament termic.

Zilnic lucram sa castigam respectul furnizorilor si clientilor nostri, convinsi fiind ca aceasta constituie baza unei colaborari trainice si solide.

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.
www.rplpkronstadt.ro

Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A. are ca obiect de activitate aplicarea strategiei naţionale în domeniul silviculturii acţionând pentru apărarea, conservarea şi dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate publică a Municipiului Braşov.
Această structură  a fost înfiinţată în scopul asigurării unei gospodăriri durabile a fondului forestier, conservării şi dezvoltării pădurilor administrate precum şi al dezvoltării activităţiilor conexe.
Schaeffler România

Schaeffler România
www.https://schaeffler.ro/content.schaeffler.ro/ro/index.jsp

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.
ICCO

ICCO
www.https://icco.ro

Fondat in anul 1990, grupul ICCO a dezvoltat prin firmele membre un set de competente extinse, care permit realizarea de proiecte de anvergura, integreaza personal specializat si garanteaza termene si costuri.

Grupul ICCO ofera solutii si servicii integrate in domenii precum dezvoltari imobiliare, instalatii si constructii industriale si civile, industrie, pana la electronica si furnizarea de echipamente medicale.

"Enjoy your business!"

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind