Ina Schaeffler

Ina Schaeffler
www.schaeffler.ro

Împreună punem lumea în mişcare

Grupul Schaeffler activează prin cele trei mărci puternice ale sale, LuK, INA si FAG, în sectorul auto, industrial şi aerospaţial în vederea realizării unor procese rapide şi flexibile de fabricaţie, dezvoltând parţial tehnologii, maşini şi comenzi proprii.
Schaeffler România, una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului, produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană.
IMSAT CUADRIPOL

IMSAT CUADRIPOL
www.cuadripol.ro

SC IMSAT CUADRIPOL SA Braşov va ofera un larg portofoliu de servicii pentru care va oferim consultanta, proiectare, executie/furnizare de echipamente, service in garantie si post garantie: 
 • Instalatii electrice pentru joasa si medie tensiune 
 • Automatizari industriale si feroviare 
 • Automatizari industriale in ciment 
 • Instalatii hidro si termotehnice 
 • Sisteme de avertizare la efractie 
 • Sisteme de detectie si avertizare la incendiu
 • Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor
 • Automatizari pentru cai de acces
 • Sisteme de protectie la trasnete
FunSports 

FunSports 
www.funsports.ro

Have Fun, Play Sports!

FunSports este o agentie de servicii in domeniul sportului care are ca principala activitate organizarea evenimentelor cultural sportive. Profesionalism, daruire, seriozitate – acestea garanteaza succesul oricarei competitii si dau masura lucrului bine gandit. Pentru noi, orice eveniment, orice competitie constituie o provocare pe care ne-o asumam cu toata responsabilitatea. In acest scop, va oferim o gama variata de servicii in domeniul sportului, de la consultanta si planning pana la organizare propriu-zisa si PR.
VECTRA

VECTRA
www.vectralogistic.ro

Servicii transport de marfă intern și internațional

Identificăm astăzi problemele zilei de mâine și oferim soluții pentru acestea – aceasta este provocarea noastră zilnică.
Transporturile rutiere oferite de Vectra Logistic îți garantează sosirea rapidă, sigură și în condiții de calitate a bunurilor tale la locul desemnat. Lucrăm împreună cu partenerii noștrii pentru a acoperii întreaga rețea europeană.
Serviciile noastre de transport se dezvoltă odată cu necesitățiile cliențiilor, bazându-ne pe un portofoliu complet de servicii de transport rutier susținut de o echipă de profesioniști, procese de lucru optimizate și tehnologie de ultimă oră.
Serviciile noastre de transport includ:
 • Transport intern și internațional rutier pentru mărfuri generale
 • Transport intern și internațional de utilaje
 • Transport rutier agabritic, greu și special
 • Transport de mărfuri periculoase. Transport mărfuri ADR
 • Transport containere
R.C.T.I. COMPANY

R.C.T.I. COMPANY
www.rand.ro/acasa

R.C.T.I COMPANY este o companie nouă și matură, binecunoscută pentru proiectare, consultanță tehnică, furnizarea și instalarea sistemelor de tratarea aerului, încălzire, ventilație și refrigerare. R.C.T.I COMPANY și-a însușit de asemenea noi competențe în domeniul instalațiilor de canalizare și alimentare cu apă. Acum ne dezvoltam şi în domeniul instalaţiilor electrice şi al automatizărilor.

Suntem importatori direcți de echipamente și componente pentru echipamente de aer condiționat, ventilație și refrigerare.

Competențele R.C.T.I Company includ de asemenea și domeniul automatizării și a sistemelor de management al clădirilor (BMS).
REMAT

REMAT
www.rematbv.ro

Având ca activitate principală colectarea şi prelucrarea deşeurilor, societatea noastră a luat fiinţă în anul 1948 .

REMAT BRAȘOV S.A.  este cea mai mare companie activă in domeniul reciclării, cu capital privat  integral romanesc, fiind prezentă prin punctele sale de lucru în principalele zone din țară: Brașov,  Bacau, Cluj, Covasna, Dolj, Mureș, Iași, Harghita si Sibiu.
TEMAD

TEMAD
www.temad.ro

14 filiale la nivel naţional, un parc auto cu peste 160 de autovehicule şi o echipa de vânzări profesionistă de peste 80 de persoane asigură cele mai bune servicii de livrări către clienţii companiei, în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Distribuim 3137 de produse in 5125 de magazine.

Abrazive * Accesorii baie şi bucătărie * Adezivi, etanşeizanţi * Antimucegai * Auto * Benzi adezive şi de etanşare * Burghie * Coliere și Frânghii * Curăţenie şi întreţinere * Echipamente de protecţie * Hidroizolaţii * Instalaţii * Lacăte şi sisteme antifurt * Papetărie * Profile aluminiu * Scule și unelte * Sisteme de fixare * Spume poliuretanice * Sudură * Spray-uri tehnice * Termoizolaţii * Vopsele spray * Zugrăvit


SPORT SUPORT

SPORT SUPORT
www.sportsuport.ro.

echipeaza-te de performanta

Practici un sport la nivel profesionist? Sau doar iti doresti sa folosesti produse adecvate pentru sportul pe care abia incepi sa il joci? Atunci ai ajuns unde trebuie! Sport Suport iti propune o vasta selectie de produse pentru sporturi ca HandbalFotbalBaschetVoleiRugbyTenis si altele. Printre producatorii pe care ii veti regasi pe site-ul nostru se numara branduri celebre precum KempaUhlsportErreaCasalAdidasHummel sau Select.

CORESI AVANTGARDEN

CORESI AVANTGARDEN
www.coresi-avantgarden.ro

Joint venture-ul dintre Immochan România și Avantgarden Invest și-a dorit să creeze un colț de rai în viața orașului Brașov, o oază de bucurie, dinamică și trainică, ce va dăinui și pentru generațiile ce vor veni.
Când două companii implicate în viața comunității își unesc forțele, nu poate rezulta decât un mediu prietenos și plăcut oglindit în imaginea unui cartier construit de oameni pentru oameni. Iar faptul că beneficiem de experiențe complementare în ceea ce privește specificul activității, oferă garanția calității la cele mai înalte standarde pentru cumpărătorii interesați în achiziția unor apartamente în Brașov.
Privind în viitor, Immochan România și Avantgarden Invest au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de o școală și de o grădiniță, de spații sociale și mai ales de locuri de joacă pentru cei mici, într-un cuvânt, un proiect urbanistic de poveste.
Sprinter 2000 S.A.

Sprinter 2000 S.A.
www.sprinter-distribution.ro

Sprinter 2000 S.A. („Sprinter Distribution”) este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania.

Deschizator de drumuri, Sprinter s-a impus in Romania cu distributia unora din cele mai importante marci de baterii pe plan mondial – Varta, Saft, Steco si Rayovac. Dupa anul 2000, portofoliul de produse si branduri distribuite s-a dezvoltat in permanenta.

WD-40

WD-40
www.https://wd40.ro

WD-40 este produsul cu peste 2.000 de aplicații și utilizări în casă, grădină, garaj, industrie sau pe șantiere. WD-40 curăță cu ușurință, penetrează în profunzime și deblochează mecanismele înțepenite, lubrifiază ansambluri și componente, protejează metalul împotriva ruginii, îndepărtează umezeala de pe orice suprafață.

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind