Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Gimnastica ritmica copii Brasov | Clubul Transilvania

TABEL ORAR ANTRENAMENTE

Despre gimnastica ritmica

Gimnastica ritmică este o ramură a gimnasticii, fiind singura disciplină exclusiv feminină.
Gimnastica ritmică este un amestec unic de dans, artă şi sport, aceasta combinând elemente de balet cu mânuirea unor obiecte specifice. Aceste obiecte sunt următoarele: coardă, cerc, minge, măciuci şi panglică. Esenţa gimnasticii ritmice constă în faptul că gimnastele se pot exprima prin mişcări elegante şi graţioase.
Beneficiile practicării gimnasticii sunt infinite. Progresele vizează domenii cheie de dezvoltare: flexibilitate, graţie, echilibru, forţă, agilitate şi coordonare. Din punct de vedere somatic, practicantele gimnasticii ritmice se remarcă printr-o conformaţie longilină, talie relativ înaltă, mâini, picioare lungi, musculatură tonică, bazin îngust şi un strat redus de ţesut adipos, expresie facială plăcută şi atitudine elegantă şi graţioasă în mişcări.

Gimnastica ritmica - Sc.13

Initiere copii, Antrenor : Iolanda Porr


Iolanda Porr: tel.: 0741 238 224

Inscrieri

Scoala Generala Nr.13 Brasov

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Marti 16:00-17:00
Joi 16:00-17:00


Gimnastica ritmica - Sc.31

Initiere copii, Antrenor :


: tel.:

Inscrieri

Școala Gimnaziala Nr.31 Brasov

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Luni 17:00-18:00
Miercuri 17:00-18:00


Evenimente Gimnastica ritmica

Bucurie in miscare

Bucurie in miscare
❤️🖤"Bucurie în mișcare" pentru familia #ACSTransilvania
😊Micuți sportivi ai clubului nostru au luat parte la evenimentul de pe Aleea Tiberiu Brediceanu, găzduit de "Bucurie în Mişcare şi Kastel Youth Hub - Brasov".
Pentru două zile, zona de "sub Tâmpa" este inundată cu zâmbete, mișcare și voie bună, de la jocuri sportive la demonstrații de dans, ateliere creative și multe altele, la care, bucuroși luăm parte!
🔴⚫Bucurie în Mișcare este un program care de 11 ani promovează sportul și mișcarea în comunicare. Este spațiul care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

citeste mai departe

Vicecampioana olimpică Doina Stăiculescu și viceprimarul Costel Mihai au fost alături de micile gimnaste ale ACS Transilvan

Vicecampioana olimpică Doina Stăiculescu și viceprimarul Costel Mihai au fost alături de micile gimnaste ale ACS Transilvan

Miercuri seară, la Centrul Cultural Reduta, în fața unei săli pline de părinți, bunici și prieteni, micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania au adunat cele mai frumoase momente ale muncii lor, antrenament de antrenament, le-au ambalat cu suflet și pasiune, le-au înghesuit în sacul Moșului și cu mult drag  le-au dăruit. Si au facut-o cu multă emoție și candoare, cu atenție și implicare, în cadrul Rhythmic Gymnastics Gala, eveniment organizat de către ACS Transilvania Brașov.

Sub privirile lui Moș Crăciun, cele 160 de fetițe cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, antrenate de Carla Stoica și Iolanda Porr, au prezentat exerciții de gimnastică ritmică, momente desprinse din poveștile magice ale Crăciunului.

Mai mult, au avut deosebita onoare de a-i avea ca invitați pe Doina Stăiculescu vicecampioană olimpică la gimnastica ritmica Los Angeles 1984  și pe viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

„Acum, la final de an, e timpul să ne facem socoteala lucrurilor și a faptelor, să punem bune la bune, rele la rele dar și momentul în care ne conturăm alte speranțe pentru anul ce ne stă înainte. A fost un an cu multe încercări și provocări dar și cu clipe frumoase. Cu lecții bine învățate! Am pornit împreună la drum, cu încredere, cu perseverență și mai ales cu dorința de a ne împlini un vis. Visul de a ne dedica ore din viața noastră sportului, frumosului, prieteniei, încrederii și a performanței”, a spus Carla Stoica, antrenor al secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania Brașov.

„Un moment deosebit pregătit cu multă muncă și pasiune de către micile gimnaste. Așa cum, de altfel, pregătesc fiecare moment, fiecare antrenament, fiecare concurs. Ne mândrim cu ele și cu tot ceea ce arată ele. Mulțumim doamnei Stăiculescu, o mare personalitate a gimnasticii ritmice românești, dar și domnului viceprimar Costel Mihai, un om foarte apropiat de această disciplină, dar și un mare susținător al sportului brașovean și al clubului nostru”, a precizat și Marius Fetti, director al ACS Transilvania.


citeste mai departe

ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României la gimnastică ritmică

ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României la gimnastică ritmică

În perioada 15 - 17 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, componentele grupei de performanță a secției de gimnastică ritmică vor participa la  Cupa României, concurs unde cele mai bune 6 sportive din tară, la fiecare categorie de vârsta, se vor strădui sa transmită emoția, puterea, ambiția, pasiunea și bucuria de a practica acest sport magic.

„Printre ele vom fi și noi, gimnastele de la ACS Transilvania, singurele care vor reprezenta Brașovul în competiție. Suntem calificate în urma rezultatelor bune de la Campionatul Național de copii, prin Dudu Arina și Cristescu Petra, ambele în vârstă de 6 ani și prin Ansamblul Mica Gimnastă”, a spus Carla Stoica, antrenor al grupei de performanță în cadrul Clubului Sportiv Transilvania Brașov.

Totodată clubul brașovean va participa și la Campionatul Naţional de Ansambluri, care se va desfășura în aceeași perioadă, cu ansamblul de categoria a IV-a, alcătuit din gimnaste cu varsta cuprinsă între 9-10 ani.

„Suntem onorate că vom fi prezente la acest important concurs, printre cele mai bune cluburi din țară. Suntem motivate și avem încredere în puterile noastre, astfel încat sa ne întoarcem acasă cu rezultate bune. Suntem norocoase că am întalnit oameni frumoși, care ne-au încurajat și care ne-au făcut mai puternice, mai ambitioase, dornice de progres”, a mai precizat Carla Stoica

Lotul deplasat la cele două competiții:

Cristescu Petra, Munteanu Alice, Bogdan Luise, Pavel Patricia, Cogeanu
Anastasia, Spulber Nora, Dudu Arina, Nastasa Bianca, Brânză Iana,
Ungureanu Dalina (gimnaste)
-Carla Stoica (antrenor), Elena Comendant (antrenor maestru și arbitru)

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Prestații foarte bune la Cupa Ghimbav pentru micuțele gimnaste

Prestații foarte bune la Cupa Ghimbav pentru micuțele gimnaste

Micuțele sportive antrenate de Carla Stoica au participat la Cupa Ghimbav la gimnastica ritmica, o competitie organizata in premiera. Si nu au facut-o deloc rau, obtinand nu mai putin de 12 medalii:
🥇3 de aur - Petra Cristescu, Alice Munteanu si Patricia Pavel.
🥈5 de argint - Arina Dudu, Luise Bogdan, Nora Spulber, Bianca Nastase + Ansamblul Mica Gimnasta
🥉3 de bronz - Anastasia Cogeanu, Dalina Ungureanu (coarda), Dalina Ungureanu (panglica).
Astăzi am participat la prima ediție a Cupei Ghimbav! •

Urmeaza Cupa României, în luna noiembrie!

Felicitări și succes, fetelor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Evoluție reușită la Cupa Pro Ritmic

Evoluție reușită la Cupa Pro Ritmic

Fetițele de la secția de gimnastică ritmică au avut un weekend plin, cu participare la Cupa Pro Ritmic de la București.
Gimnastele pregătite de Carla Stoica au avut o evoluție reușită, cu numeroase medalii obținute, nu mai putin de 12, dând astfel semne de optimism pentru competițiile viitoare din calendarul sezonului de toamnă.

🥇Dudu Arina • medalie de aur
🥇Munteanu Alice • medalie de aur
🥇Bogdan Luise • medalie de aur
🥇Ansamblu Mica Gimnasta • medalie de aur
🥈Cristescu Petra • medalie de argint
🥈Pavel Patricia • medalie de argint
🥈Spulber Nora • medalie de argint
🥈🥈Ungureanu Dalina • 2 medalii de argint
🥉Spulber Nora • medalie de bronz
🥉Cogeanu Anastasia • medalie de bronz
🥉Ungureanu Dalina • medalie de bronz
🎖Nastasa Bianca • locul 4

Carla Stoica: "A fost un bun prilej de verificare pentru Cupa României, programată în luna noiembrie, la care vom participa cu Ansamblul Mica Gimnastă (locul 4 la Campionatul Național) și cu Petra Cristescu (locul 3 la Campionatul Național). De remarcat faptul că în Cupa României se califică primele șase sportive din țară. Până atunci, în octombrie mai avem o competiție la Ghimbav".

Felicitări, fetelor!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Rezultate excelente pentru gimnaste la Spring Cup de la Chișinău

Rezultate excelente pentru gimnaste la Spring Cup de la Chișinău

Fetițele de la secția de gimnastică ritmică a ACS Transilvania au participat, zilele trecute, la turneul internațional „Spring Cup 2019“, care s-a desfășurat la Chișinău (Republica Moldova).

Gimnastele Carlei Stoica s-au întors cu rezultate excelente, 7 medalii de aur și 2 medalii de argint, după cum urmează:

-medalie de aur Ansamblul Mica Gimnasta

-medalie de aur Cristescu Petra

-medalie de aur Munteanu Alice

-medalie de aur Bogdan Luise

-medalie de aur Pavel Patricia

-medalie de aur Ungureanu Dalina

-medalie de aur Nastasa Bianca

-medalie de argint Dudu Arina

-medalie de argint Cogeanu Anastasia

Peste 350 de sportive, fete din din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Spania, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Israel și Cipru, au participat la competiția găzduită de Futsal Arena FMF, ajunsă în acest an, la cea de-a cincea ediție.

„Mulțumim organizatorilor, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice din Chișinău și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova. Au fost două zile frumoase, de care ne vom aminti cu drag și dor. Mulțumesc din nou părinților pentru tot ceea ce fac pentru noi!”, a spus antrenoarea secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania, Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Calificare în Cupa României la gimnastică ritmică

Calificare în Cupa României la gimnastică ritmică

🔝Prin fetitele de la sectia de Gimnastica Ritmica, #ACSTransilvania a reusit, zilele trecute, un rezultat foarte bun pentru clubul nostru, dar și pentru sportul brașovean.

🤸‍♀️Astfel, în urma Campionatului Național pentru copii, care a avut loc la Cumpăna, în județul Constanța, am reușit calificarea în Cupa României prin Petra Cristescu, care s-a clasat pe locul al treilea, dar și prin ansamblul #ACSTransilvania Brașov, care a terminat competiția pe locul al patrulea.

👏👏👏Performanță deosebită, pentru care merită felicitările toate componentele ansamblului - 🧡Arina Dudu, 🧡Petra Cristescu, 🧡Patricia Pavel, 🧡Luise Bogdan, 🧡Munteanu Alice, 🧡Nora Spulber si 🧡Anastasia Cogeanu, dar bineinteles si antrenoarea acestora, Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Formă bună și medalii pentru micile gimnaste de la ACS Transilvania, înainte de Campionatele Naționale de Copii

Formă bună și medalii pentru micile gimnaste de la ACS Transilvania, înainte de Campionatele Naționale de Copii

🤸‍♀️Micile sportive de la secția de gimnastică ritmică a ACS Transilvania Brașov au început sezonul de concursuri, prima competiție la care au luat parte fiind Cupa Prieteniei, în acest weekend, la Baia Mare.
✔️Evoluția fetițelor pregătite de Carla Stoica a fost una excelentă, cu nu mai puțin de 9 locuri pe podium. Astfel, gimastele de la Transilvania au reprezentat cu succes Brașovul, au obținut doua locuri 1, la ansambluri și prin Petra Cristescu.
Pe locul 2 s-au clasat Arina Dudu și Alice Munteanu, iar pe locul 3 au terminat competiția Luise Bogdan și Patricia Pavel, toate acestea concurând la un singur exercițiu.
Mai mult, Nora Spulber a obținut un loc 2, iar Anastasia Cogeanu un loc 3, ambele la individual compus.
🎙️„Concursul a fost organizat foarte bine de către doua cluburi din Baia Mare, cluburi cu tradiție în gimnastica ritmică românească. Fetele noastre au reușit sa se mobilizeze și să obțină rezultate excelente. Sunt mulțumită și pot spune că am avut parte de o bună verificare în vederea participării la Campionatul Național de Copii, care se va desfășura în weekendul următor”, a spus antrenoarea Carla Stoica.
➡️Au participat 160 de sportive de la importante cluburi de profil din țară - Sportul Studențesc București, CSM Cluj Napoca, LPS Oradea, LPS Târgu Mureș, CSȘ Unirea Iași, CSȘ Reșița, CSȘ Timișoara, ACS Transilvania Brașov, dar și două cluburi din Italia și Republica Moldova. 
🔜Pentru echipa Transilvaniei urmează, în perioada 20-21 aprilie, Campionatele Naționale de la Cumpana, în județul Constanța, iar apoi se vor afla la startul unui concurs internațional la Chișinău (Republica Moldova), pentru ca în luna luna Iunie să participe la Campionatul Național de Junioare Mici.
➡️Echipa ACS Transilvania participantă la Cupa Prieteniei: Petra Cristescu, Arina Dudu, Alice Munteanu, Luise Bogdan, Patricia Pavel, Nora Spulber, Anastasia Cogeanu. Antrenor: Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!

Bucuroși că face parte din familia noastră, mândri de ea!
Carla Stoica, unul dintre oamenii cu “vechime” mare în cadrul clubului nostru, se prezintă în fața tuturor prietenilor #ACSTransilvania.

“Am pășit pentru prima oară într-o sală de sport la Brașov, la varsta de 4 ani, într-o grupă de performanță, unde am facut cunoștință cu această frumoasă disciplină, gimnastica ritmică. Spiritul competititiv s-a dezvoltat rapid, astfel încat peste un an, la nici 6 ani am participat la primul concurs national, desfășurat la Baia Mare, unde am obținut prima medalie. De-atunci, timp de 15 ani am fost legitimată de către Federația Română de Gimnastica Ritmică, trecand prin toate categoriile de varsta pană la senioare. Am obținut rezultate la concursurile naționale și internaționale. 
După varsta de 18 ani, pasiunea pentru gimnastica ritmica a continuat, prin dorința de a impartasi cunostintele acumulate in decursul anilor, si astfel am început activitatea de antrenor, cu grupe de recreativ. 
Din anul 2014 activez in cadrul Clubului Sportiv Transilvania Brașov, iar din 2016 sunt coordonatorul secției de gimnastică ritmică și antrenorul grupei de performanță, grupă înființată în același an. Această grupă cuprinde fetițe selecționate conform cerințelor specifice gimnasticii ritmice, fetite cu varste cuprinse între 5 si 9 ani, care își desfășoară antrenamentele cu o frecvenţă de 5 ori/ săptămână, fiecare antrenament având o durată de 3 ore, bine structurat, conform cerinţelor de specialitate. Încă din primul an pe participare, am obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional, progresul inregistrându-se de la concurs la concurs. Astfel, la fiecare categorie de varstă, Clubului Sportiv Transilvania are reprezentante printre primele 6 sportive din țară și medalii la concursurile internaționale. Pentru doi ani competitionali la rând mi s-a acordat Diploma de Excelență, din partea Federației Romane de Gimnastică Ritmică, pentru progres și pentru rezultate.
Toate acestea se pot realiza numai prin muncă și perseverență, dar satisfactiile sunt pe măsură!”.

Felicitări, Carla, pentru tot ce ai realizat până în prezent și mergem împreună pe drumul care sperăm să ne aducă bucurii cel puțin la fel de mari!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Medalie de bronz la „ansambluri” la Cupa Sportul Studențesc

Medalie de bronz la „ansambluri” la Cupa Sportul Studențesc

În acest weekend a avut loc „Cupa Sportul Studenșțesc” la gimnastică ritmică, la care Clubul Sportiv Transilvania Brașov a fost reprezentat de patru sportive antrenate de Carla Stoica. Cea mai bună clasare a acestora a fost la categoria ansambluri, unde s-au ales cu medalia de bronz.

Celelalte rezultate ale micuțelor gimnaste de la Transilvania în competiție au fost: categoria 6 ani - Munteanu Alice - locul 4 și Bogdan Luise - locul 5; categoria 7 ani - Spulber Nora - locul 4; categoria 8 ani - Ungureanu Dalina - locul 5.

A fost o competiție de verificare pentru Cupa României și Campionatul Național de ansambluri. Am concurat cu niște cluburi foarte puternice din București și Ploiești. Un eveniment puternic și o felicităm pentru organizare pe Alexandra Piscupescu. Concursul a fost organizat pe mai multe nivele, noi fiind înscrise la nivel A, adică alături de cele mai bune gimnaste. Am avut evoluții bune și sunt mulțumită de fete. Ne întoarcem în sala de antrenament mai determinate, cu un plus de entuziasm și nerăbdătoare pentru concursurile care vor urma”, a spus Carla Stoica, antrenoare la secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Patricia Cabuz, de la ACS Transilvania, argint la Lion Cup de la Lvov

Patricia Cabuz, de la ACS Transilvania, argint la Lion Cup de la Lvov

Patricia Cabuz, sportivă a Clubului Sportiv Transilvania Brașov, a participat zilele trecute la Lion Cup, un important concurs internațional de gimnastică ritmică, desfășurat în Ucraina, la Lvov, unde a fost însoțită de antrenoarea Elena Comendant.

La startul competiției s-au aflat 450 de gimnaste, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, din Germania, Republica Moldova, Turcia, România și țara gazdă, Ucraina.

Micuța sportivă a ACS Transilvania s-a clasat pe locul al doilea în probele de cerc și măciuci, rezultate care i-au adus același loc și în clasamentul general al categoriei dedicate fetelor sub 10 ani, născute în 2007 sau mai mici.

„A fost un concurs greu, unul dintre cele mai renumite care au loc în Ucraina. N-a fost deloc ușor, participarea fiind una numeroasă, iar copiii având un nivel ridicat. Mai mult, am avut parte de o experiență foarte plăcută, Lvov fiind un oraș superb, supranimit «Praga Estului»”, a povestit Corina Căbuz, mama sportivei.

Patricia Cabuz are 10 ani și practică gimnastica artistică de la vârsta de 3 ani, de la 5 ani fiind în grupa de performanță a ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sute de sportivi ai Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-au antrenat în acest weekend la Coresi Shopping Resort, în cadrul unui eveniment prin care s-a dorit popularizarea sportului în rândul tinerilor și al copiilor.

Astfel, s-au aflat pe terenul din incinta centrului comercial dintre cei mai mici copii ai clubului, echipele de baby handball (antrenori Alina Șorodoc și Cristi Filip), fotbal (Mihai Pascu și Marius Sabău), volei (antrenor Marius Sabău), gimnastică artistică (Diana Chelaru), gimnastică ritmică (Carla Stoica) și baschet (Zeljko Bubanja).

Evenimentul a fost închis de echipele de handbal-juniori, alături de antrenorii Simona Gogîrlă și Titus Donosa.

 “Ne-am dorit să ne apropiem de copiii Brașovului și să îi chemăm către mișcare și către sport, împreună cu gazdele noastre de la Coresi Shopping Resort, care se îndreaptă, de asemenea, mereu,  către comunitatea brașoveană. A fost un prim pas, căci sportivii noștri vor reveni, în mai multe weekenduri din această toamnă, pe diferite secții, cu ateliere sportive care se vor desfășura în cel mai mare centru comercial al orașului”, a declarat Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Gimnastica brasoveana are viitor!

Gimnastica brasoveana are viitor!

Gimnastica brasoveana are viitor!

Din nou în lupta pentru medalii la nivel national! Gimnastele de la Clubul Sportiv Transilvania vor reprezenta Brasovul la Campionatul National de Gimnastica Ritmica, junioare mici, organizat in perioada 20-24 iunie la Constanta. Micutele gimnaste de la ACS Transilvania vor intra in lupta pentru medalii alaturi de cele mai bune sportive din tara. Fetele antrenate de Carla Stoica vor participa in concurs la probele individuale la categoria  a 4-a si a 3-a. Astfel pe covorul din Sala Polivaenta din Constanta vor evolua Izabela Varna, Dalina Ungureanu, Nicoli Manita, Nastase Bianca, Evelina Rusica si Patricia Cabuz. 

„Speram sa facem o figura frumoasa. Nivelul concursului este unul foarte ridicat. In echipa pe care o antrenez sunt si fetite, care sunt sub categoria de varsta, insa vor concura pentru a capata experienta si pentru a sustine echipa. Este bine sa acumulam experienta, sa ne obisnuim cu atmosfera de concurs si sa valorificam munca de la antrenamente. Gimnastica ritmica brasoveana va fi reprezentata si in toamna in cadrul Cupei Romaniei si Campionatului National de Ansambluri.  ACS Transilvania s-a calificat cu patru sportive, care s-au clasat in primele 6 locuri din tara la campionatele nationale desfasurate in  primavara la Baia-Mare”, a declarat antrenoarea sectiei de gimnastica Ritmica de la clubul sportiv Transilvania, Carla Stoica.   

            Reamintim ca, tot din primavara, in vitrina cu trofee a Clubului Sportiv Transilvania Brașov stau 9 medalii  cucerite la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, Spring Cup.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Gimnastica Ritmica: CN copii Baia Mare

Gimnastica Ritmica: CN copii Baia Mare

Calificare!!! Patru gimnaste de la ACS Transilvania vor lupta la toamna în Cupa României cu cele mai bune sportive din țară pentru titlul national  la gimnastică ritmică. 12 sportive de la ACS Tranilvania Brașov au participat in aceste zile  la Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică pentru copii, individual şi ansamblu, competiţie organizată la Baia-Mare de către Federația Română de Gimnastica Ritmica și  Ministerul Tineretului și Sportului.  Miza acestui concurs a fost calificarea la Cupa României din această toamnă. Primele 6 gimnaste de la fiecare categorie s-au  calificat  la Cupa României. În competiția națională din toamna, ACS Transilvania va intra cu patru gimnaste, care după evoluția de la la Baia Mare  s-au clasat pe primele 6 locuri din țară. Astfel,  Ungureanu Dalina a obtinut locul 6 la individual compus si locul cinci la cerc, Nora Spulber este a cincea din tara la categoria 7 ani, Bogdan Luise, locul 5 la sase ani, iar la aceeasi categorie de varsta, Munteanu Alice a obtinut pozitia a sasea. Antrenoarea lotului de gimnaste de la ACS Transilvania, Carla Stoica, se declară mulțumită de evoluția elevelor ei. “A fost un concurs greu, obositor, însă faptul ca suntem printre cele mai bune cluburi din țară, cu șanse la medalii, confirmă munca și talentul depuse la antrenamente de aceste fete. Sperăm în toamnă la rezultate bune, însă, până atunci , ne concentrăm atenția pe campionatul național de juniori mici, care se va desfasura in luna iunie la Constanta”, precizeaza Carla Stoica.


La sfarsitul acestei saptamani junioarele de la ACS Transilvania vor participa la un puternic turneu international de gimnastica ritmica, organizat in Chisinau, in compania celor mai bune sportive din Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Georgia si Bulgaria.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

8 Martie

8 Martie
De 8 Martie, gimnastele noastre, Diana Chelaru si Carla Stoica, au facut echipa cu dl viceprimar Mihai Costel, oferind flori si ganduri bune doamnelor si domnisoarelor din Brasov.
Felicitam Primaria Brasov, respectiv pe dl viceprimar pentru aceasta initiativa frumoasa care, alaturi de omagiul adus femeilor, promoveaza gimnastica de performanta, un sport reprezentativ pentru feminitate.
La multi ani tuturor femeilor!

citeste mai departe

10 medalii la gimnastica ritmica

10 medalii la gimnastica ritmica

Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a cucerit o sumedenie de medalii la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, „Ciocârlia”. La competiția desfășurată la Chișinău în perioada 14-16 octombrie 2017 au participat peste 100 de sportive din Moldova, Ucraina, Rusia și România. CS Transilvania Brașov s-a întors de la competiția din Republica Moldova cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. 
10 gimnaste legitimate la clubul brașovean au luat startul la turneul internațional de la Chișinău. În competiția „Mica Gimnastă” , la categoria 7 ani, Dalina Ungureanu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La categoria 6 ani, Clubul Sportiv Transilvania a urcat din nou pe podium, după ce Nora Spulber a obținut medalia de argint. Bianca Nastasă a cucerit argintul și Teodora Olteanu bronzul la categoria 8 ani. Toate cele patru sportive sunt pregătite de antrenoarea Carla Stoica.

La categoria a IV-a, sportive cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, Daria Ceban, sportivă pregătită de Elena Comendant la secția de gimnastică ritmică din Chișinău a Clubului Sportiv Transilvania, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la individual compus. O altă gimnastă pregătită la Chișinău, Nicoli Maniță a cucerit medalia de argint. Argint a luat și Izabela Vîrnă, în timp ce Patricia Cabuz, Raluca Gafton și Florina Radu au obținut medalii de bronz.

„A fost o competiție extrem de reușită pentru gimnastele noastre. A fost un ultim test înainte de Cupa României și Campionatul Național pentru Ansambluri. Ne-am simțit foarte bine la Chișinău și sunt încântată de rezultatele obținute de fete. A fost obositor, dar medaliile cucerite ne-au făcut să uităm de oboseală”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la CS Transilvania Brașov, Carla Stoica.

Următoarele provocări pentru gimnastele braşovene sunt Cupa României și Campionatul Naţional pentru Ansambluri, competiții ce se vor desfășura în luna noiembrie.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Saptamana Europeana a Sportului Scolar

Saptamana Europeana a Sportului Scolar
Clubul Sportiv Transilvania Brașov s-a implicat în activitățile sportive ce au avut loc cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului Școlar. Antrenorii și sportivii clubului de sub Tâmpa și-au găsit timp să meargă prin școli și să se antreneze alături de elevi. Astfel cei de la ACS Transilvania Brașov au sărbătorit împreună cu elevii și cadrele didactice din școlile brașovene Săptămâna Europeană a Sportului Școlar. 
Cu ocazia acestui eveniment, sportivii de la ACS Transilvania Brașov s-au antrenat alături de elevii din clasele 1-8 de la Școala Gimnazială nr. 13, Școala Gimnazială nr. 15, Școala Generală nr. 11, Școala Generală nr. 9, Școala Generală nr. 27, Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 3 și Colegiul Național Unirea.  
Elevii împreună cu sportivii de la ACS Transilvania Brașov au jucat handbal, fotbal, baschet sau volei și s-au întrecut în probe de gimnastică. Sportivii brașoveni au oferit demonstrații, iar antrenorii de la Transilvania au condus antrenamente. 
„Săptămâna Europeană a Sportului Școlar” a fost un eveniment organizat la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română Sportul Pentru Toți.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Gimnaste de zece

Gimnaste de zece

Micuțele gimnaste ale Clubului Sportiv Transilvania Brașov au participat la București la Cupa Pro Aktiv. Sportivele pregătite de Carla Stoica au concurat la categoria „Mica Gimnastă”, fetele având vârste cuprinse între 6 și 8 ani.

La competiția desfășurată în capitală au participat gimnaste de la nouă cluburi din țară, printre acestea numărându-se UNEFS București, CSA Steaua București, Pro Aktiv și Arad, cluburi de tradiție și elită în gimnastica ritmică. Micuțele sportive din Brașov, unele dintre ele aflate chiar la primul concurs, au reușit să impresioneze și au obținut rezultate foarte bune. La categoria 6 ani, Nora Spulber a cucerit medalia de bronz, iar la categoria de vârstă 7 ani, Dalina Ungureanu a terminat competiția pe poziția a cincea. La categoria 8 ani, Bianca Năstase, iar  Denisa Ivașcu, Teodora Olteanu și Andreea Haray au participat la categoria ansamblu și au avut o prestație extrem de frumoasă și apreciată de cei prezenți la competiție.

„A fost o competiție extrem de puternică și suntem mândre de sportivele noastre. Rezultatele au fost foarte bune, având în vedere că multe dintre sportivele cu care ne-am deplasat la București s-au aflat la prima competiție. Cupa Pro Aktiv a fost un excelent prilej pentru noi de a verifica stadiul în care ne aflăm. Am văzut unde mai trebuie să lucrăm pentru a avea o comportare foarte bună la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică ce se vor desfășura la sfârșitul acestei luni la Ploiești”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov, Carla Stoica. 

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Opt medalii pentru ACS Transilvania la gimnastică ritmică

Opt medalii pentru ACS Transilvania la gimnastică ritmică

Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov au participat în weekend la cea de-a 16-a ediție a concursului internațional de gimnastică ritmică „Ciocârlia”. Competiția desfășurată la Chișinău a adunat la start peste 200 de sportive din patru țări: Moldova, Ucraina, Rusia și România. Clubul brașovean a participat cu 15 sportive și a obținut patru medalii de argint și patru de bronz.

Cluburile de tradiție din Moscova și Odesa au dominat concursul și și-au adjudecat cele mai multe titluri. Micuțele sportive au fost răsplătite cu diplome și medalii. La categoria „mica gimnastă” la individual compus, fără obiect și cerc sportivele clubului de sub Tâmpa au cucerit două medalii de argint prin Dalina Ungureanu și Bianca Năstase și trei medalii de bronz prin Sofia Apan, Florina Radu și Izabela Virna. Patricia Cabuz a luat argintul la categoria a IV-a la individual comups, coardă și cerc. Tot la categoria a IV-a la individual compus, fără obiect și cerc, Timeea Iuhasz a terminat pe poziția secundă, iar Daria Panaitescu pe locul al treilea. Sportivii brașoveni au primit și câteva premii speciale. La cetgoria „mica gimnastă”, premiile speciale au fost cucerite de Alexandra Nica și Daria Roman, în timp ce la categoria a IV-a, acestea au fost câștigate de Valentina și Alesia Yarlykova. Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov sunt pregătite de antrenoarele Carla Stoica și Elena Lupu, coregraf este Dorin Mirea, iar antrenoare coordonatoare a lotului brașovean este Carmen Stoica.

ACS Transilvania Brașov a contribuit la spectacolul oferit în cadrul competiției din Republica Moldova și cu două ansambluri demonstrative: balet cu fetițele pregătite de Carla Stoica și Hora Românească Modernă cu sportivele pregătite de Elena Lupu. Participarea clubului brașovean la concurs este parte a programului „Promovarea sportului de performanță”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.  

#Razvan Tirea

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Cupa Transilvania 2016 – Festival de Gimnastica Ritmica

Cupa Transilvania 2016 – Festival de Gimnastica Ritmica

Maine, duminca  24 aprilie 2016, peste 200 de sportive ale clubului nostru vor intra pe covorul de concurs pentru a demonstra fiecare ca munca si tenacitatea dau rezultate si ca isi merita locul in echipa Clubului Sportiv Transilvania. Vor fi premiate cele mai bune exercitii atat la probele de concurs, ansamblu si individual compus, proba fara obiect, cu cerc, minge, panglica si coarda, cat si la probele demonstrative.

Evenimentul este organizat la initiativa parintilor fetitelor de la gimnastica ritmica, grupa performanta, si are ca scop strangerea de fonduri  in vederea achizitionarii unui covor oficial de concurs de gimnastica ritmica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Pe podium!

Pe podium!
Fetele noastre au reprezentat cu succes România la a VII-a ediție a Turneului Internațional de Gimnastică Ritmică - Chișinău, 2016. Au participat peste 100 de sportive din țări cu tradiție în gimnastică: Rusia, Ucraina, România și Republica Moldova. Am obținut 5 medalii, 2 de aur prin Dalina Ungureanu și Florina Radu la categoria mica gimnastă fără obiect și 3 de bronz prin Izabela Virna, Mara Traian și Patricia Cabuz la individul compus. Felicităm fetele și antrenoarele Carmen Stoica și Carla Stoica.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Sarbatorile-au sosit ...

Sarbatorile-au sosit ...

Sarbatorile-au sosit ...

Gimnastica ritmica

In perioada 15-19 decembrie 2015 CS Transilvania Brasov va invita sa participati la Serbarea de Craciun a sportivelor de la sectia gimnastica ritmica.

Program serbari:

Marti, 15.12 in Sala de sport a Scolii nr. 1, ora 17:00, antrenor Elena Luca.

Joi, 17.12 in Sala mare de sport a Scolii nr 11, ora 16:00, grupele Sc. nr 25 si Sc. nr 11, antrenor Roxana Tincea.

Vineri, 18.12 in Sala de sport a Scolii nr. 27, ora16:00, antrenor Elena Luca.

Sambata, 19.12 in Sala mare de sport a Scolii nr. 11, ora12:00, grupele CN Unirea si Scoala nr 31, antrenor Carla Stoica.

Va asteptam cu drag!

 

Gimnastica artistica

Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, va asteptam cu mic, cu mare la o lectie demonstrativa de gimnastica artistica organizata de micile noastre gimnaste (grupele de la Scoala nr.2 si Scoala nr.9) sub indrumarea antrenoarei Antonia Ditu. Aceasta se va desfasura sambata, 19.12.2015, in Sala mare de sport a Scolii nr.11, intre orele 10:00 – 12:00.

 

Daruire, efort, talent, gratie, momente unice si deosebite din activitatea acestor fetite minunate pe care va invitam sa le urmariti si sa le incurajati.

 

Sarbatori fericite!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .
Program antrenamente
22 May

Gimnastica ritmica - Sc.31
Ant.:
Școala Gimnaziala Nr.31 Brasov, 17:00 - 18:00

23 May

Gimnastica ritmica - Sc.13
Ant.: Iolanda Porr
Scoala Generala Nr.13 Brasov, 16:00 - 17:00

27 May

Gimnastica ritmica - Sc.31
Ant.:
Școala Gimnaziala Nr.31 Brasov, 17:00 - 18:00

28 May

Gimnastica ritmica - Sc.13
Ant.: Iolanda Porr
Scoala Generala Nr.13 Brasov, 16:00 - 17:00

Antrenori

Iolanda Porr

detalii

Galerie foto Gimnastica ritmica
Logigan Roberta

Logigan Roberta

09 10 2015

Varna Izabela

Varna Izabela

03 10 2015

Maria Mezdrea

Maria Mezdrea

03 10 2015

Daria Nedelcu

Daria Nedelcu

03 10 2015

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind