Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Fotbal copii Brasov | Clubul Transilvania

TABEL ORAR ANTRENAMENTE

Avantaje şi beneficii ale practicării fotbalului

Este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi în aer liber care dezvoltă capacitatea de rezistenţă la efort. Este un sport colectiv prin care se învaţă respectul pentru ceilalţi şi care favorizează contactele între tineri. Presupune un mare volum de muncă şi efort, iar jocul în ansamblu este interesant.
Beneficiile pe care copilul le obţine prin practicarea acestui sport sunt multiple si diverse:
Îmbunătățirea condiției fizice 
Practicarea fotbalului favorizează creşterea indicilor fizici, dezvoltarea armonioasă şi completă a corpului.
Corectarea și prevenirea deficienţelor fizice
 Anumite deficienţe fizice ale coloanei vertebrale pot fi corectate prin fotbal, activitate care previne în acelaşi timp apariţia acestora. Pe de altă parte, sondajele arată faptul că tot mai mulţi copii abandonează sportul în favoarea calculatorului sau a televizorului, iar sedentarismul afectează dezvoltarea lor. Prin practicarea fotbalului, copilul va renunţa la aceste activitaţi care devin esenţiale în viaţa lor mult prea devreme.
Dezvoltarea organelor vitale 
Este cunoscut faptul că inima, capacitatea pulmonară şi circulaţia sângelui la un sportiv, ca valori, sunt mult peste cele ale omului normal.
Sistem de autoapărare împotriva viciilor 
Prin practicarea unui sport, copiii conştientizează pericolul şi refuză tutunul, alcoolul şi drogurile (prin prisma faptului că sunt educaţi în spiritul unei vieţi corecte şi sănătoase, iar un organism "alterat" nu va rezista efortului). Cel mai bun lucru este că micuţul va conştientiza singur aceste lucruri.
Stimulent pentru celelalte activităţi 
Nefiind un factor de stres, în lipsa unor norme sau note care trebuie obţinute, participarea la activităţile clubului sportiv nu afectează programul şcolar al copilului. Mai mult, fiind o activitate care place prichindeilor, aceasta poate fi folosită ca un stimulent sau o condiţie în raport cu şcoala sau cu alte activităţi.
Socializare şi bună-dispoziţie 
Copilul tău va deveni mai sociabil şi va avea o bună-dispoziţie sporită, aspecte foarte importante pentru vârsta lui.

Fotbal - Grupa mica - Initiere

Initiere copii, Antrenor : Marius Sabau


Marius Sabau: tel.: 0747 156 609

Inscrieri

Liceul Johannes Honterus

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Marti 15:30-16:30
Joi 15:30-16:30


Fotbal - Initiere

Initiere copii, Antrenori : Mihai Adrian Pascu, Alexandru Rusu


Mihai Adrian Pascu: tel.: 0744 311 266
Alexandru Rusu: tel.: 0744 311 266

Inscrieri

Balon Fotbal METROM

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Miercuri 17:00-18:00
Vineri 16:00-17:00


Evenimente Fotbal

Bucurie in miscare

Bucurie in miscare
❤️🖤"Bucurie în mișcare" pentru familia #ACSTransilvania
😊Micuți sportivi ai clubului nostru au luat parte la evenimentul de pe Aleea Tiberiu Brediceanu, găzduit de "Bucurie în Mişcare şi Kastel Youth Hub - Brasov".
Pentru două zile, zona de "sub Tâmpa" este inundată cu zâmbete, mișcare și voie bună, de la jocuri sportive la demonstrații de dans, ateliere creative și multe altele, la care, bucuroși luăm parte!
🔴⚫Bucurie în Mișcare este un program care de 11 ani promovează sportul și mișcarea în comunicare. Este spațiul care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

citeste mai departe

Sica si Pasky, doi dintre cei mai vechi membri ai #ACSTransilvania

Sica si Pasky, doi dintre cei mai vechi membri ai #ACSTransilvania

📖Continuăm seria poveștilor #ACSTransilvania cu doi dintre oamenii aflați în sânul familiei noastre încă de când am pornit la drum: Mihai Pascu si Marius Sabau.
Atunci cand nu sunt la catedra, Pasky si Sica se dedica activitatilor extrascolare cu copiii din cadrul clubului nostru, indrumandu-le pasii catre experiente sportive de neuitat.

↗️Cu multa implicare si rabdare, Mihai Pascu ii invata pe cei mici sa descopere placerea si beneficiile unei vieti active si disciplinate in cadrul sectiei de fotbal. 
Sportul a fost mereu una din marile sale pasiuni, „Pasky” practicând schiul fond și biatlon, la nivel de amatori. Absolvent al Facultatii de Educație Fizică și Sport, specializarea fotbal, Pasky si-a inceput cariera de antrenor de fotbal la Clubul Sportiv Transilvania: „A fost un inceput frumos, cu o grupa de copii minunati, cu care lucrez in continuare. Campionatul Judetean de Juniori a fost o provocare: am participat cu copii sub varsta , am avut parte de multe infrangeri, dar au fost si cateva victorii care ne-au insufletit. Secretul este sa nu te dai batut niciodata. Invatam in continuare, dar o facem cu bucurie si spirit de echipa. Multumesc Clubului Sportiv Transilvania pentru ocazia oferita, pentru sansa de a face parte din acest staff minunat.” În prezent, Pasky este antrenor la grupele de initiere si avansati fotbal , face parte din staff-ul de organizare a evenimentelor din cadrul clubului si este profesor de sport la Școala Gimnazială nr. 19.

↗️Marius Sabău este prezent în viața ACS Transilvania în mare parte a timpului în calitate de antrenor al secțiilor de volei și fotbal, dar și la majoritatea evenimentelor organizate de clubul nostru. Cu multa blandete, seriozitate si daruire, „ Sica” aduce bucuria jocului in sufletele copiilor pe care ii antreneaza. Pasionat de sport, Sica a cochetat inca din copilarie cu mai multe discipline sportive, dar a ramas loial fotbalului. A jucat fotbal până la varsta de 24 de ani, la echipe de amatori, la Sighișoara, Mediaș și Brașov. În 2010 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, tot aici urmând Masterul în Diagnoză și Prognoză psihomotrică în Performanța Sportivă. In prezent este profesor de sport la Liceul Johannes Honterus. 
Specializările sale sportive, precum și marile pasiuni, sunt fotbalul și voleiul. Astfel, între 2010 și 2013 a fost antrenor al echipelor universitare de fotbal și volei. Din această postură a obținut titlul de vicecampion național universitar la fotbal, iar la volei, în cadrul aceleiași competiții, a obținut medalia de bronz un an mai târziu. Din 2014 și până în prezent este antrenor, pentru ambele discipline, în cadrul Clubului Sportiv Transilvania, despre care Sică spune că este „a doua mea familie”.

citeste mai departe

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sute de sportivi ai Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-au antrenat în acest weekend la Coresi Shopping Resort, în cadrul unui eveniment prin care s-a dorit popularizarea sportului în rândul tinerilor și al copiilor.

Astfel, s-au aflat pe terenul din incinta centrului comercial dintre cei mai mici copii ai clubului, echipele de baby handball (antrenori Alina Șorodoc și Cristi Filip), fotbal (Mihai Pascu și Marius Sabău), volei (antrenor Marius Sabău), gimnastică artistică (Diana Chelaru), gimnastică ritmică (Carla Stoica) și baschet (Zeljko Bubanja).

Evenimentul a fost închis de echipele de handbal-juniori, alături de antrenorii Simona Gogîrlă și Titus Donosa.

 “Ne-am dorit să ne apropiem de copiii Brașovului și să îi chemăm către mișcare și către sport, împreună cu gazdele noastre de la Coresi Shopping Resort, care se îndreaptă, de asemenea, mereu,  către comunitatea brașoveană. A fost un prim pas, căci sportivii noștri vor reveni, în mai multe weekenduri din această toamnă, pe diferite secții, cu ateliere sportive care se vor desfășura în cel mai mare centru comercial al orașului”, a declarat Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Saptamana Europeana a Sportului Scolar

Saptamana Europeana a Sportului Scolar
Clubul Sportiv Transilvania Brașov s-a implicat în activitățile sportive ce au avut loc cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului Școlar. Antrenorii și sportivii clubului de sub Tâmpa și-au găsit timp să meargă prin școli și să se antreneze alături de elevi. Astfel cei de la ACS Transilvania Brașov au sărbătorit împreună cu elevii și cadrele didactice din școlile brașovene Săptămâna Europeană a Sportului Școlar. 
Cu ocazia acestui eveniment, sportivii de la ACS Transilvania Brașov s-au antrenat alături de elevii din clasele 1-8 de la Școala Gimnazială nr. 13, Școala Gimnazială nr. 15, Școala Generală nr. 11, Școala Generală nr. 9, Școala Generală nr. 27, Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 3 și Colegiul Național Unirea.  
Elevii împreună cu sportivii de la ACS Transilvania Brașov au jucat handbal, fotbal, baschet sau volei și s-au întrecut în probe de gimnastică. Sportivii brașoveni au oferit demonstrații, iar antrenorii de la Transilvania au condus antrenamente. 
„Săptămâna Europeană a Sportului Școlar” a fost un eveniment organizat la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română Sportul Pentru Toți.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Ziua Sportului Scolar

Ziua Sportului Scolar

Clubul Sportiv Transilvania Brașov împreună cu Școala Gimnazială Nr.11 din Brașov, au organizat în acest weekend un eveniment dedicat copiilor, unde peste 150 de copii din clasele 1 - 8 au sărbătorit sâmbătă „Ziua Sportului Școlar”.

În cadrul evenimentului au avut loc meciuri demonstrative de fotbal, handbal, baschet și volei. Antrenorii nostri, Marius Sabău, Cristina Romilă, Paul Catincescu și Răzvan Patran impreuna cu cei doi profesori de sport de la Școala Generală Nr. 11, Mihaela Iordan și Cristian Filip, au fost cei care i-au arbitrat și antrenat în același timp pe micuții care au petrecut o zi pe terenul de sport. Cei prezenți la eveniment s-au distrat și au făcut sport, lăsând astfel deoparte tabletele, telefoanele și televizoarele pentru câteva ore.

citeste mai departe

Program antrenamente
16 Jul

Fotbal - Grupa mica - Initiere
Ant.: Marius Sabau
Liceul Johannes Honterus, 15:30 - 16:30

17 Jul

Fotbal - Initiere
Ant.: Mihai Adrian Pascu
Balon Fotbal METROM, 17:00 - 18:00

18 Jul

Fotbal - Grupa mica - Initiere
Ant.: Marius Sabau
Liceul Johannes Honterus, 15:30 - 16:30

19 Jul

Fotbal - Initiere
Ant.: Mihai Adrian Pascu
Balon Fotbal METROM, 16:00 - 17:00

Antrenori
prof.
Marius Sabau

detalii

prof.
Mihai Adrian Pascu

detalii


Alexandru Rusu

detalii

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind