Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Gimnastica artistica copii Brasov | Clubul Transilvania

TABEL ORAR ANTRENAMENTE

Despre gimnastica artistica

Gimnastica artistică este cea mai cunoscută ramură a acestui sport. Probele la feminin sunt: sărituri, paralele, bârnă, sol, iar la masculin: sol, cal cu mânere, inele, sărituri, paralele şi bară fixă.
Gimnastica artistică este un sport ce implică o serie de mişcări ce necesită forţă fizică, flexibilitate, graţie şi conştientizare chinestezică.
Mijloacele specifice gimnasticii artistice contribuie atât la dezvoltarea corectă şi armonioasă a corpului, cât şi la educarea eleganţei gestului motric, la înţelegerea formei şi frumuseţii mişcărilor.
Practicarea acestui sport de la vârste mici îi învaţă pe copii să-şi consume energia în mod creativ, dar în acelaşi timp îi motivează să-şi fixeze obiective măreţe. Pe lângă dezvoltarea fizică, aceştia îşi vor îmbunătăţi încrederea în forţele proprii, vor învăţa să-şi controleze muşchii importanţi ai mâinilor şi picioarelor, vor fi mai puternici şi vor dobândi o ţinută exemplară.

Gimnastica artistica - Initiere

Initiere copii, Antrenor : Laura Osolos


Laura Osolos: tel.: 0755 857 927

Inscrieri

Școala Generală Nr.27 Brasov

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Marti 18:00-19:00
Joi 18:00-19:00


Gimnastica artistica - Initiere - Honterus

Initiere copii, Antrenori : Oana Mihaiu, Gabriela Ababei


Oana Mihaiu: tel.: 0744 311 266
Gabriela Ababei: tel.: 0744 147 706

Inscrieri

Liceul Johannes Honterus

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Luni 16:00-17:00
Miercuri 16:00-17:00


Gimnastica artistica - Initiere - Sc.3

Initiere copii, Antrenori : Laura Osolos, Gabriela Ababei


Laura Osolos: tel.: 0755 857 927
Gabriela Ababei: tel.: 0744 147 706

Inscrieri

Scoala Gimnaziala Nr.3

0268.311.266

0268.311.266

Antrenamente:
Marti 17:00-18:00
Joi 17:00-18:00


Evenimente Gimnastica artistica

Proiectul Hercules

Proiectul Hercules
E vacanță, dar nu lăsăm jocul și joaca! #ACSTransilvania, între participanții la cea de-a patra ediție a 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐇𝐄𝐑𝐂𝐔𝐋𝐄𝐒” ❗
🔴⚫ Fetele de la volei, pregătite de Marius Sabău, au ieșit pe parchet în cadrul ediției de vară a evenimentului organizat de către Agenția Națională pentru Sport și DJST Brasov. La fel și colegii de la baschet și handbal.

citeste mai departe

Gimnastica artistica

Gimnastica artistica
Serbare pentru fetițele de la gimnastică artistică
🔴⚫Micuțele din grupa de performanță au celebrat, alături de antrenoarele Gabriela Ababei, Laura Osoloș și Antonia Dițu, finalul anului școlar și al sezonului 2022-2023. Au fost momente pe cinste, pline de măiestrie, dar și de bucurie, în care fetițele noastre i-au încântat pe toți cei veniți să le admire!
🙂 Bravo tuturor, pentru pasiunea pe care o depuneți zi de zi în munca voastră! Succes și multe clipe frumoase să aveți și pe mai departe!

citeste mai departe

Bucurie in miscare

Bucurie in miscare
❤️🖤"Bucurie în mișcare" pentru familia #ACSTransilvania
😊Micuți sportivi ai clubului nostru au luat parte la evenimentul de pe Aleea Tiberiu Brediceanu, găzduit de "Bucurie în Mişcare şi Kastel Youth Hub - Brasov".
Pentru două zile, zona de "sub Tâmpa" este inundată cu zâmbete, mișcare și voie bună, de la jocuri sportive la demonstrații de dans, ateliere creative și multe altele, la care, bucuroși luăm parte!
🔴⚫Bucurie în Mișcare este un program care de 11 ani promovează sportul și mișcarea în comunicare. Este spațiul care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

citeste mai departe

O fostă campioană a Germaniei la gimnastică artistică se alătură ACS Transilvania

O fostă campioană a Germaniei la gimnastică artistică se alătură ACS Transilvania
🤸‍♀️Oana Mihaiu, campioană națională și vicecampioană, atât în România, în copilărie, dar și în Germania, la maturitate, va îndruma micuțele sportive de la secția de gimnastică artistică a #ACSTransilvania.
🔴⚫În prezent cadru didactic, profesoară de educație fizică și sport, Oana revine astfel și la prima sa dragoste.
🔴⚫S-a apropiat de acest minunat fenomen pe când nu împlinise trei ani, ajungând apoi să performeze, într-o generație din care au mai făcut parte marile gimnaste ale României din anii ’90, Lavinia Miloșovici și Gina Gogean.
🔴⚫„Îmi amintesc primele momente în sală, era o grupă de copii formată de domnul Iudeanu, la sala Liceului cu Program Sportiv. Apoi am făcut parte din Centrul Olimpic de Gimnastică de la Deva, timp de doi ani, după care am fost legitimată la Dinamo, pe când eram în clasa a patra”, povestește Oana.
🇩🇪A trăit o bună perioadă în Germania, la Bochum și Dortmund, unde a fost o gimnastă de top, până la vârsta de 18 ani, când a ales să împărtășească talentul și experiența deja bogată copiilor. A fost primul pas către antrenorat, dar dorul de aparate a purtat-o din nou către competiții, concurând de la 20 la 29 de ani în Campionatele Germaniei și obținând numeroase distincții.
🔴⚫S-a retras apoi, devenind o apreciată antrenoare în Germania, unde, de altfel, a obținut carnetul de antrenor.
🔴⚫Revenită de o vreme în România, își dorește să ofere micuțelor din Brașov din experiența acumulată în aproape patru decenii de activitate, sportivă de înaltă clasă și apoi tehnician de succes.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Povestile #ACSTransilvania: Medaliata olimpică Diana Chelaru

Povestile #ACSTransilvania: Medaliata olimpică Diana Chelaru

📖Continuam povestile #ACSTransilvania cu cea a medaliatei olimpice Diana Chelaru

🔴Are 25 de ani, dar parcă iubitorii sportului românesc o știu de o viață.

🔴Născută pe 15 august 1993, la Onești, în județul Bacău, Diana Chelaru a urmat un drum „bătut” pentru prima dată, la nivel foarte înalt, în orașul său de către marea Nadia Comăneci.

🔴Gimnastă de talie mondială a ajuns și actuala membră (din 2017) a familiei #ACS Transilvania, Diana Chelaru.

🔴A făcut primii pași în sală la CSȘ Onești, iar în anul 2005 s-a alăturat lotului național. Fără doar și poate, punctul culminant al carierei sale a fost medalia de bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012). Dar Diana mai are multe alte distincții, printre ele o medalie de argint la sol la Campionatul Mondial de gimnastică artistică de la Rotterdam, în 2010. De asemenea, la Campionatele Europene a cucerit două medalii la sol, argint la Berlin, în 2011, și bronz la Birmingham, în 2010, acolo unde a ocupat și locul 3 cu echipa României.

🔴 Nu a putut sta departe de aparatele pe care le-a iubit de mică și a dorit să transmită din experiența ei și celor mai mici, care fac curioși primii pași în sala de gimnastică. Din 2017 este antrenoare a secției de gimnastică a Clubului Sportiv Transilvania, ne mândrim cu ea și ne bucurăm că face parte dintr-un colectiv inimos, așa cum de altfel este și Diana.

citeste mai departe

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sportivii ACS Transilvania s-au antrenat la Coresi

Sute de sportivi ai Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-au antrenat în acest weekend la Coresi Shopping Resort, în cadrul unui eveniment prin care s-a dorit popularizarea sportului în rândul tinerilor și al copiilor.

Astfel, s-au aflat pe terenul din incinta centrului comercial dintre cei mai mici copii ai clubului, echipele de baby handball (antrenori Alina Șorodoc și Cristi Filip), fotbal (Mihai Pascu și Marius Sabău), volei (antrenor Marius Sabău), gimnastică artistică (Diana Chelaru), gimnastică ritmică (Carla Stoica) și baschet (Zeljko Bubanja).

Evenimentul a fost închis de echipele de handbal-juniori, alături de antrenorii Simona Gogîrlă și Titus Donosa.

 “Ne-am dorit să ne apropiem de copiii Brașovului și să îi chemăm către mișcare și către sport, împreună cu gazdele noastre de la Coresi Shopping Resort, care se îndreaptă, de asemenea, mereu,  către comunitatea brașoveană. A fost un prim pas, căci sportivii noștri vor reveni, în mai multe weekenduri din această toamnă, pe diferite secții, cu ateliere sportive care se vor desfășura în cel mai mare centru comercial al orașului”, a declarat Marius Fetti, director al ACS Transilvania Brașov.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

8 Martie

8 Martie
De 8 Martie, gimnastele noastre, Diana Chelaru si Carla Stoica, au facut echipa cu dl viceprimar Mihai Costel, oferind flori si ganduri bune doamnelor si domnisoarelor din Brasov.
Felicitam Primaria Brasov, respectiv pe dl viceprimar pentru aceasta initiativa frumoasa care, alaturi de omagiul adus femeilor, promoveaza gimnastica de performanta, un sport reprezentativ pentru feminitate.
La multi ani tuturor femeilor!

citeste mai departe

O fostă medaliată la Jocurile Olimpice va antrena la Brașov!

O fostă medaliată la Jocurile Olimpice va antrena la Brașov!

Viitorul gimnasticii artistice se construiește la Brașov. Clubul Sportiv Transilvania Brașov își dorește să facă performanță la toate secțiile și vrea să devină principalul furnizor de talente pentru echipa națională de gimnastică artistică a României.

O fostă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra va antrena viitoarele gimnaste ale Brașovului. Diana Chelaru se alătură echipei de antrenoare a clubului din care mai fac parte două foste campioane Antonia Cătălina Diță și Andreea Acatrinei.

Diana Chelaru s-a născut la 15 august 1993 la Onești și a fost componentă de bază a echipei naționale de gimnastică a României. Cea mai importantă medalie a Dianei a fost obținută la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 unde a cucerit alături de echipa României, medalia de bronz. Ea are în palmares și o medalie de argint la sol la Campionatul Mondial de la Rotterdam din Olanda din 2010. Diana Chelaru are și trei medalii la Campionatele Europene, un argint la sol în 2011 la Berlin, și două medalii de bronz în 2010 la Birmingham, una la sol și una cu echipa României.

În Cupa Mondială, noua antrenoare a clubului sportiv Transilvania Brașov a cucerit o medalie de aur la sol în 2012 la Cottbus în Germania, o medalie de argint la sărituri în 2010 la Ghent în Belgia și argint la sol și bronz la sărituri, în 2011 la Paris în Franța.

 „Suntem extrem de încântați că am reușit să ne întărim echipa de antrenori de la secția de gimnastică artistică. Avem acum trei antrenoare de excepție care cu siguranță vor face ca micuțele gimnaste ale clubului nostru să progreseze și să ajungă la marea performanță. Diana este o fostă mare campioană, știe ce înseamnă performanța, știe ce sacrificii trebuie făcute pentru a ajunge la o medalie olimpică și este extrem de dornică să împărtășească din experiența pe care a acumulat-o. Sunt convins că va avea rezultate foarte bune și cred că Transilvania Brașov va fi un centru extrem de important pentru gimnastica artistică feminină din România”, a declarat directorul clubului sportiv Transilvania Brașov, Marius Fetti. 

http://brasovtv.com/index.php/sport/7403-o-fosta-medaliata-la-jocurile-olimpice-va-antrena-la-brasov

citeste mai departe

Saptamana Europeana a Sportului Scolar

Saptamana Europeana a Sportului Scolar
Clubul Sportiv Transilvania Brașov s-a implicat în activitățile sportive ce au avut loc cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului Școlar. Antrenorii și sportivii clubului de sub Tâmpa și-au găsit timp să meargă prin școli și să se antreneze alături de elevi. Astfel cei de la ACS Transilvania Brașov au sărbătorit împreună cu elevii și cadrele didactice din școlile brașovene Săptămâna Europeană a Sportului Școlar. 
Cu ocazia acestui eveniment, sportivii de la ACS Transilvania Brașov s-au antrenat alături de elevii din clasele 1-8 de la Școala Gimnazială nr. 13, Școala Gimnazială nr. 15, Școala Generală nr. 11, Școala Generală nr. 9, Școala Generală nr. 27, Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 3 și Colegiul Național Unirea.  
Elevii împreună cu sportivii de la ACS Transilvania Brașov au jucat handbal, fotbal, baschet sau volei și s-au întrecut în probe de gimnastică. Sportivii brașoveni au oferit demonstrații, iar antrenorii de la Transilvania au condus antrenamente. 
„Săptămâna Europeană a Sportului Școlar” a fost un eveniment organizat la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română Sportul Pentru Toți.

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .

Sarbatorile-au sosit ...

Sarbatorile-au sosit ...

Sarbatorile-au sosit ...

Gimnastica ritmica

In perioada 15-19 decembrie 2015 CS Transilvania Brasov va invita sa participati la Serbarea de Craciun a sportivelor de la sectia gimnastica ritmica.

Program serbari:

Marti, 15.12 in Sala de sport a Scolii nr. 1, ora 17:00, antrenor Elena Luca.

Joi, 17.12 in Sala mare de sport a Scolii nr 11, ora 16:00, grupele Sc. nr 25 si Sc. nr 11, antrenor Roxana Tincea.

Vineri, 18.12 in Sala de sport a Scolii nr. 27, ora16:00, antrenor Elena Luca.

Sambata, 19.12 in Sala mare de sport a Scolii nr. 11, ora12:00, grupele CN Unirea si Scoala nr 31, antrenor Carla Stoica.

Va asteptam cu drag!

 

Gimnastica artistica

Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, va asteptam cu mic, cu mare la o lectie demonstrativa de gimnastica artistica organizata de micile noastre gimnaste (grupele de la Scoala nr.2 si Scoala nr.9) sub indrumarea antrenoarei Antonia Ditu. Aceasta se va desfasura sambata, 19.12.2015, in Sala mare de sport a Scolii nr.11, intre orele 10:00 – 12:00.

 

Daruire, efort, talent, gratie, momente unice si deosebite din activitatea acestor fetite minunate pe care va invitam sa le urmariti si sa le incurajati.

 

Sarbatori fericite!

citeste mai departe

Persoane in acest articol : .
Program antrenamente
22 Apr

Gimnastica artistica - Initiere - Honterus
Ant.: Oana Mihaiu
Liceul Johannes Honterus, 16:00 - 17:00

23 Apr

Gimnastica artistica - Initiere - Sc.3
Ant.: Laura Osolos
Scoala Gimnaziala Nr.3 , 17:00 - 18:00

23 Apr

Gimnastica artistica - Initiere
Ant.: Laura Osolos
Școala Generală Nr.27 Brasov, 18:00 - 19:00

24 Apr

Gimnastica artistica - Initiere - Honterus
Ant.: Oana Mihaiu
Liceul Johannes Honterus, 16:00 - 17:00

25 Apr

Gimnastica artistica - Initiere - Sc.3
Ant.: Laura Osolos
Scoala Gimnaziala Nr.3 , 17:00 - 18:00

25 Apr

Gimnastica artistica - Initiere
Ant.: Laura Osolos
Școala Generală Nr.27 Brasov, 18:00 - 19:00

Antrenori
prof.
Laura Osolos

detalii

prof.
Oana Mihaiu

detalii


Gabriela Ababei

detalii

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind