Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Proiecte CST | Turneul Național de Handbal Mixt Amatori

Turneul Național de Handbal Mixt Amatori

Turneul Național de Handbal Mixt Amatori

``Cupa FunSports``

Brașov, 7 - 8 mai 2022

 

 Iubitorii handbalului din întreaga țară sunt așteptați la Brașov, în perioada 7 - 8 mai 2022, când va avea loc Turneul Național de handbal mixt amatori ``Cupa FunSports``.

Competiția va fi organizată de către Clubul Sportiv Transilvania Brașov în parteneriat cu AJH Brașov. Sunt așteptate la start un număr de 12 echipe de handbal mixt (amatori), arbitrajul și asistența medicală urmând a fi asigurate de către organizatori. Fiecare echipă va disputa câte 5 meciuri, acestea urmând a se desfășura în noua sală de sport Metrom și în sala Școlii Gimnaziale Nr. 11 Brașov.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 2 mai, iar taxa de participare este de 1.000 lei / echipă. Înscrierea este validată dupâ confirmarea plății, în contul RO03 RNCB 0053 1432 9902 0001 (BCR).

Detalii și înscrieri la telefon 0744.311.266 sau e-mail acstransilvania@gmail.com.

 

Vă așteptăm cu drag la Brașov!

REGULAMENT

REGULAMENT

Turneul Național de Handbal Mixt Amatori

``Cupa FunSports``

Brașov, 7 - 8 mai 2022

 

 

Turneul se desfașoară după regulamentele în vigoare ale F.R.Handbal, ținând cont de următoarele modificări / adăugări:

1. Drept de participare la turneu au doar jucătorii care nu mai au contract, cu o echipă de Liga Natională, Divizia A sau Juniori 1. În cazul în care se vor folosi jucători care au contract cu o echipă de Liga Natională, Divizia A sau juniori 1, echipa care îi folosește va pierde jocul cu 10 – 0, iar jucatorii cu contract vor fi sanctionati conform regulamentului disciplinar. Toti participantii trebuie sa aibe o viza medicala, care sa ii considere apti de efort fizic, cu o vechime de maximum 6 luni, la ora de incepere a jocului.

2. Lotul unei echipe prezente la turneu nu este limitat numeric, dar în cazul în care lotul echipei depășeste numărul de 16 jucatori, organizatorul turneului trebuie anunțat, înainte de începerea turneului. Dupa începerea turneului (primul joc al turneului) nu se pot face modificări în lotul echipei sau schimburi de jucători între echipe, pe parcursul turneului. În Raportul de Joc pot fi înscriși maxim 16 jucători. Toți jucătorii din lotul unei echipe prezenți la turneu trebuie să dea o declarație pe proprie răspundere dupa modelul din anexa.

3. Componența echipei: pe teren trebuie să fie în permanență minim 3 fete, în afara portarului. În cazul în care se depășeste numărul de 3 băieți pe teren, echipa în cauză va suferi o eliminare de 1 min. acordată jucatorului baiat, în plus.

4. Timpul de joc: 2 reprize a 20 de minute fiecare, pauză 5 minute (2 x 20 + 5); 2 time-out-uri a câte 1 min, câte unul pe repriza, pentru fiecare echipă; eliminarile de joc vor avea durata de 1 min. În cazul eliminărilor nu poate fi modificată ponderea băieți/fete (ex.: daca a fost eliminat un băiat, pe perioada eliminării echipa va juca cu doar 2 băieți în teren).

5. Mingea de joc: se va juca cu minge de senioare (fete) – Minge nr. 2.

6. Orele de începere a jocurilor, comunicate în prealabil, sunt obligatorii.

7. Orice neregularitate (întârzieri la teren, lipsa fetelor, lipsa viza medicala, trebuie remediată în termen de maxim 15 minute de la ora oficiala a jocului. Orice depășire a acestui termen determină închiderea Raportului de joc și pierderea jocului cu 10 – 0, de către echipa în cauza.

8. Arbitri: Pot arbitra la turnee numai arbitri care figureaza în evidențele F.R. Handbal/Asociația Județeană de Handbal, pentru anul în curs și care au o viza medicală valabilă, conform Regulamentului Comisiei Centrale a Arbitrilor a F.R.Handbal. Deciziile arbitrilor sunt finale și nu pot fi puse în discuție. Singurul care se poate adresa arbitrilor este reprezentantul oficial de echipă și o poate face numai respectos și când jocul este întrerupt. Reprezentantul oficial de echipă este înscris în Raportul de joc și îl semnează înainte de începerea jocului.

9. Descalificarea directă pentru jucători (fac excepție portarii care ies din poartă și comit un fault imprudent, în timpul unui contratac al echipei adverse) atrage după sine o etapă suspendare pentru jucătorul descalificat. Jucătorii care vor fi sancționați cu descalificare și cărora li se va întocmi un raport scris pentru o comportare nesportiva grosolană (inclusiv violentă) sau care vor comite orice acte de indisciplină care să pericliteze imaginea competiției sportive (ex.: descalificat în relația cu arbitrul, scuipatul unui adversar, gesturi cu tentă violentă adresate oricui, limbaj obscen, sau violență de limbaj etc.) vor fi suspendați până la terminarea turneului.

În cazul descalificărilor cu raport, raportul suplimentar al arbitrilor va fi înaintat Comisiei de Disciplina a FRH și pusă în aplicare și de către celelalte Asociații Județene / Municipale organizatoare de turnee de handbal mixt, iar cei suspendați își vor efectua suspendările conform Regulamentului Disciplinar al F. R. Handbal. Deciziile vor fi respectate de către toți participanții la competițiile de handbal mixt.

10. În   cazul   meciurilor   eliminatorii,  dacă   după   terminarea   timpului   de   joc   se   menține egalitatea, se trece la executarea loviturilor de departajare de la 7m (5 jucatori, minim 2 fete de fiecare echipă). Dacă egalitatea se menține, se execută câte o aruncare de fiecare parte până se ajunge la un câștigător. Un jucător nu va avea voie sa arunce de 2 ori de la 7 m decât după ce toți jucătorii înscriși pe foaia de joc (maxim 16 inclusiv portari) au executat aruncări de la 7 m. Aruncările se execută alternativ de către cele doua echipe după sistemul un baiat – o fata – un băiat etc.

11. Clasamentul se întocmește astfel: Pentru fiecare joc disputat o echipa va fi punctată astfel:

a) 2 puncte - joc câştigat;

b) 1 punct - joc egal (nedecis);

c) 0 puncte - joc pierdut

 

Departajarea finala (clasamentul final) se va face după următoarele criterii:

a) rezultatul în puncte între echipele în cauză:

b) diferenţa de goluri în meciurile directe;

c) diferenţa de goluri (golaverajul general) în toate meciurile;

d) cel mai mare număr de goluri marcate in toate jocurile;

e) cel mai mic numar de goluri primite in toate jocurile;

f) tragere la sorti in prezenta reprezentantilor echipelor implicate.

PROGRAM

Turneu Handbal Mixt ``Cupa FunSports``

07 – 08 mai 2022, Brasov 

 

Grupa A

Grupa B

HCA Brasov

Victoria I Bucuresti

Absolut Bucuresti

HCA Bucuresti

Victoria II Bucuresti

Play Brasov

 

Ziua 1 (sambata, 7 mai)

Ora

Sala Metrom

 

13:00

HCA Brasov - Victoria II Bucuresti


14:00

Victoria I Bucuresti - Play Brasov

 

15:00

Absolut Bucuresti - Victoria II Bucuresti

 

16:00

HCA Bucuresti - Play Brasov

 

17:00

HCA Brasov - Absolut Bucuresti

 

18:00

Victoria I Bucuresti - HCA Bucuresti

 

19:00

Loc 3A – Loc 3B

 

 

Ziua 2 (duminica, 8 mai)

Ora

Sala Metrom

 

09:00

Loc 1A – Loc 2B

 

10:00

Loc 2A – Loc 1B

 

11:00

Loc 3A – Loc 3B

 

12:00

p1 – p2

 

13:00

C1 – C2

 

14:00

Festivitatea de premiere

 


CLASAMENT

REZULTATE

 

Turneu Handbal Mixt ``Cupa FunSports``

07 – 08 mai 2022, Brasov 

 

 

Ziua 1 (sambata, 7 mai)

Ora

Sala Metrom

 

13:00

HCA Brasov - Victoria II Bucuresti

26 – 22  (13-10) 

14:00

Victoria I Bucuresti - Play Brasov

28 – 14  (12-4)  

15:00

Absolut Bucuresti - Victoria II Bucuresti

29 – 22  (13-10)  

16:00

HCA Bucuresti - Play Brasov

30 – 25  (14-14)  

17:00

HCA Brasov - Absolut Bucuresti

20 – 20  (10-11)  

18:00

Victoria I Bucuresti - HCA Bucuresti

32 – 19  (14-7)  

 

Clasament grupe 

 

Grupa A

Grupa B

1.

Absolut Bucuresti

Victoria I Bucuresti

2.

HCA Brasov

HCA Bucuresti

3.

Victoria II Bucuresti

Play Brasov

 

19:00

Victoria II BucurestiPlay Brasov

20 – 34  (10-21)  

 

 

Ziua 2 (duminica, 8 mai)

Ora

Sala Metrom

 

09:00

Absolut BucurestiHCA Bucuresti

 

10:00

HCA BrasovVictoria I Bucuresti

 

11:00

Play BrasovVictoria II Bucuresti

 

12:00

p1 – p2

 

13:00

C1 – C2

 

 

CLASAMENT

Loc.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

 


© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind