Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Oana Apetrei
Oana Apetrei

Oana Apetrei

antrenor handbal;

0749 559 998   acstransilvania@gmail.com

Handbal Oana Apetrei


În vârstă de 36 de ani, Oana Apetrei s-a născut la Făgăraș, fiind unul dintre numele foarte cunoscute din handbalul românesc al ultimilor două decenii. A debutat în prima ligă la Universitatea Remin Deva, unde a evoluat în perioada 2003-2005, disputând o finală de Challenge Cup și având o medalie de argint în campionatul intern. A trecut apoi la SC Mureșul Târgu Mureș (2005-2007), cu care a promovat în Liga Națională, iar în continuare, timp de cinci sezoane, pivotul a îmbrăcat tricoul lui HCM Roman, perioadă în care a avut parte și de prima convocare în naționala României.
În 2012 a făcut pasul către Corona Brașov, trupă cu care s-a clasat de două ori pe podiumul campionatului, având o medalie de argint și una de bronz, dar a și jucat în Cupa Cupelor și în Cupa EHF. În stagiunea 2015-2016 s-a clasat cu Dunărea Brăila pe locul patru, iar între 2016 și 2019 a evoluat pentru Măgura Cisnădie, reușind să își treacă din nou în palmares o medalie de bronz. Ultimul său sezon pe parchet a fost 2019-2020, în tricoul Gloriei Buzău, alături de care a încheiat Liga Națională pe poziția a patra.

Evenimente

Argint la J4 și trei premii individuale pentru ACS Transilvania la Cupa Onești.

Argint la J4 și trei premii individuale pentru ACS Transilvania la Cupa Onești.
Junioarele 4 au avut parte de o finală dramatică, în care au luptat până în ultima secunda pentru trofeu, acesta fiind însă adjudecat de LPS Suceava, după o victorie la limită cu 18-17. Junioarele 3 au încheiat cu o victorie turneul de la Onești, unul extrem de util pentru ambele formații ale noastre, pregătite de Mariana Tîrcă și Oana Apetrei.

Am avut și trei premii individuale la ediția a 26-a a competiției: la J4, Alesia Voaides a fost cea mai bună extremă dreapta, iar Ruxandra Fodor cea mai tehnică jucătoare, în timp ce Ana Chirițoiu a fost cel mai bun portar la J3.

Transilvania, echipa ta de suflet!

citeste mai departe

Junioarele 4 obtin medalia de bronz la FunSports Cup 2023

Junioarele 4 obtin medalia de bronz la FunSports Cup 2023
Junioarele 4, medalie bronz la FunSports Cup 2023.
ACSTransilvania are un premiu special și la această categorie de vârsă, Adelina Boicu fiind declarată cel mai bun portar.

citeste mai departe

Junioarele 4 in cantonament la Odorheiul Secuiesc

Junioarele 4 in cantonament la Odorheiul Secuiesc
Junioarele 4 trag tare în antrenamentele de la Odorheiu Secuiesc, însă le rămâne timp și pentru activități recreative.
🔋„Un cantonament foarte bine venit pentru noi, din toate punctele de vedere. Îmbinăm utilul cu plăcutul, fetele se pregătesc bine, iar un aspect important îl reprezintă omogenizarea care se face pe parcursul unui astfel de stagiu”, Oana Apetrei, antrenor #ACSTransilvania J4.

🔴⚫Amintim că echipele noastre de handbal feminin, J2, J3 și J4, se află în pregătire la Odorheiu Secuiesc, unde directorul tehnic Mariana Tîrcă și antrenorii Cristi Filip și Oana Apetrei pun bazele evoluției din sezonul 2023-2024.

❤️🖤 Transilvania, echipa ta de suflet!

citeste mai departe

Handbal fete - cantonament

Handbal fete - cantonament
Fetele din echipele de handbal au plecat în cantonamentul de vară.
Sportivele noastre se află, în această perioadă, la Odorheiu Secuiesc, unde își încarcă bateriile pentru sezonul 2023-2024.
Directorul tehnic al secției de handbal, Mariana Tîrcă și antrenorii Cristi Filip și Oana Apetrei pregătesc perioada competițională, una care se anunță foarte încărcată pentru #ACSTransilvania.
🇷🇴Chiar și de la distanță, fetele și staff-ul au fost alături de naționala de senioare, care a câștigat ultimul meci amical, 30-25 cu reprezentativa Spaniei.
• Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov
❤️🖤 Transilvania, echipa ta de suflet!

citeste mai departe

Bucurie in miscare

Bucurie in miscare
❤️🖤"Bucurie în mișcare" pentru familia #ACSTransilvania
😊Micuți sportivi ai clubului nostru au luat parte la evenimentul de pe Aleea Tiberiu Brediceanu, găzduit de "Bucurie în Mişcare şi Kastel Youth Hub - Brasov".
Pentru două zile, zona de "sub Tâmpa" este inundată cu zâmbete, mișcare și voie bună, de la jocuri sportive la demonstrații de dans, ateliere creative și multe altele, la care, bucuroși luăm parte!
🔴⚫Bucurie în Mișcare este un program care de 11 ani promovează sportul și mișcarea în comunicare. Este spațiul care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

citeste mai departe

După calificarea J4 în turneul semifinal, J3 atacă intrarea în turneul final speranță

După calificarea J4 în turneul semifinal, J3 atacă intrarea în turneul final speranță

·       Singurul club din țară care a înscris câte două echipe în aceste competiții, strategia de a da șansa jocurilor oficiale tuturor sportivelor începe să-și arate roadele

 

Echipele #ACSTransilvania înscrise în Campionatele Naționale organizate de către Federația Română de Handbal traversează un sezon bun, începând să confirme principalul obiectiv al secției și anume progresul micuțelor sportive în roșu și negru.

Clubul nostru este singurul din țară care a pornit la drum, în această stagiune, cu câte două echipe de fete atât la J4, cât și la J3, în ideea ca toate fetele să poată evolua și să aibă cât mai multe meciuri în picioare.

După ce #ACSTransilvania a reușit calificarea în turneul semifinal al Campionatului Național J4 - Activ”, fiind singurul club din municipiul Brașov cu reprezentantă în această fază a competiției, urmează o nouă provocare, turneul semifinal în “Campionatul Național J3 – Mobexpert”, unde sperăm cu toții la o claificare în turneul final “speranță”.

“Suntem fericiți că putem vedea, ușor, ușor, roadele muncii pe care am început-o în urmă cu doi ani. Am avut două echipe la startul competițiilot J3 și J4, punând accent pe selecție și pe posibilitățile de progres ale fetelor, în perspectivă. La Euro-Zona de junioare 4, din cele două echipe am reușit să formăm o garnitură de mare perspectivă. Toate cele 16 jucătoare au luat parte la joc și au contribuit la rezultatele echipei, atât în atac cât și în apărare, calificarea în turneul semifinal reprezentând un aspect foarte important pentru ele. Suntem, așadar, mândri că ideea noastră prinde contur și vom continua să o dezvoltăm! De altfel, la minihandbal, spre exemplu, avem nu mai puțin de trei echipe înscrise!”, a transmis Lena Brebeanu, director tehnic al secției noastre de handbal.

În ceea ce privește jocurile din turneul semifinal al junioarelor 3, aceasta a mai adăugat: „La fel, din cele două echipe cu care am jucat în seriile geografice, am format una cu care atacăm această nouă fază a campionatului. Sunt ceva probleme de sănătate între fete, anumite dureri, unele cauzate de creștere, dar abordăm foarte hotărâți meciurile, cu gândul calificării la turneul final. Nu în ultimul rând, mulțumim tuturor părinților sportivelor noastre. Pe lângă faptul că ne-au încurajat mereu arătând un fair-play desăvârșit, au înțeles strategia clubului și ne-au sprijint în tot ceea ce am realizat până în prezent”.

 

-J3, Grupa speranță 3: ACS Transilvania, LPS Banatul Timișoara, CSȘ Caracal, LPS Slatina, CSC Moșnița Nouă și Sporting Ghimbav. Lot #ACSTransilvania: Chirițoiu Ana, Ciobanu Mara, Andrieș Ilina – portari; Oaida Sonia, Lopataru Cezara, Gramada Maria, Joaca Bine Medeea, Nicoara Stefania, Craciun Alexia, Corsate Georgiana, Mustata Rania, Furnica Alexandra, Iliescu Diana, Basia Anastasia, Benea Teodora, Purcaru Luana, Padurariu Daria, Parparita Stefania, Moldoveanu Ioana, Andrei Andra.

-J4, clasament faza Euro-Zonală (Odorheiu Secuiesc): 1.Szejke Odorheiu Secuiesc, 2.Sporting Ghimbav, 3.ACS Targu Mures, 4.Transilvania Brasov, 5. Arsenal Taureni, 6. CSS Sfantu Gheorghe, 7. Corona Brasov, 8.LPS Targu Mures, 9.Kids Tampa Brasov, 10.LPS Sebes, 11.CSS Sibiu. Lot #ACSTransilvania: Chritoiu Ana, Boicu Adelina, Ciobanu Mara, Soficaru Miruna, Voaides Alesia, Chircu Maia, Șerban Ioana, Parparita Stefania, Iordachescu Ana, Pestean Teodora, Joaca-Bine Iulia, Carac Antonia, Florea Raluca, Ganz Rebeca, Padurariu Daria, Fodor Ruxandra.


❤️🖤“Transilvania Brașov, echipa ta de suflet!”

#ACSTransilvania #Educatie #Performanta #Handbal #J4F #J3F

citeste mai departe

Galerie foto

ALATURATI-VA ECHIPEI CASTIGATOARE! Contactati-ne acum la 0268.311.266

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind