Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Filip Cristian
Filip Cristian

Filip Cristian

antrenor handbal;

0723 770 273   filipcristian12@yahoo.com

Handbal Filip Cristian


 

Cristi Filip este licențiat în Educație Fizică și Sport la Universitatea George Barițiu din Brașov (2006) și absolvent al Departamentului pentru pregătirea Personalului Didactic, din cadrul aceleiași instituții (2006).

În 2008 a terminat masterul pe specializarea Antrenament Sportiv, în cadrul Universității Transilvania din Brașov, obținând și atestatul de formare continuă a personalului didactic, la Casa Corpului Didactic (Brașov).

După definitivatul în învățământ – specializarea Educație Fizică și Sport – la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău (2009), în 2011 a absolvit cursul de perfecționare a antrenorilro de elită, la Federația Română de Handbal.

Cristi Filip mai are în CV:

2012 - certificat de acordare a Gradului Didactic II în învățământ, specializarea Educație Fizică și Sport, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău (2009)

2012 - certificat de perfecționare profesională - Centru National de Formare si Perfectionare a antrenorilor Federatiei Romane de Handbal - Oradea

2013 - certificat de absolvire – formator - Casa Corpului Didactic brasov

2014 - diploma pentru participarea la cursul de perfectionare al antrenorilor, Federatia Romana  de Mandbal – Ministerul Tineretului si Sportului, Pitești.

2015 - participarea la cursul de perfectionare al antrenorilor, Federatia Romana de Handbal, Pitești

2012-2016 - înscris pentru acordare a Gradului Didactic I în învățământ, specializarea Educatie Fizica si Sport, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău


Evenimente

Junioarele 4 au câștigat Cupa "Gabriela Rotiș Nagy"

Junioarele 4 au câștigat Cupa
Junioarele 4 au câștigat Cupa "Gabriela Rotiș Nagy"

🔴⚫26-5 cu Art Galați, 42-4 cu CSȘ Sfântu Gheorghe 2, 33-4 cu CSȘ Sfântu Gheorghe 1 au fost rezultatele fetelor antrenate de Cristi Filip.
🔴⚫Competiția dea Sfântu Gheorghe, care anul acesta a fost dedicatâ generației 2009-2010, a ajuns la ediția cu numărul 13.
👏Felicitări, fetelor! 🙂

#ACSTransilvania #Educatje #Peeformanta

citeste mai departe

Junioarele 4 au câștigat primul turneu al campionatului

Junioarele 4 au câștigat primul turneu al campionatului
🔴⚫Duminică, la Făgăraș, a avut loc primul turneu al Campionatul Național de junioare 4, grupa speranță.
🔴⚫ #ACSTransilvania - InaSport Brașov 28-4, #ACSTransilvania - CSM Făgăraș 23-5, #ACSTransilvania - CSM Codlea 16-4, respectic #ACSTransilvania - CSȘ Făgăraș 12-11 în finală, au fost rezultatele fetelor antrenate de Cristi Filip.
👏Bravo, fetelor!

citeste mai departe

Joc bun, la Ploiești, pentru junioarele 3

Joc bun, la Ploiești, pentru junioarele 3
🔴⚫Echipa de handbal – junioare 3 a #ACSTransilvania a jucat, în acest final de săptămână, etapa a patra a Campionatului Național.
Fetele pregătite de Lena Brebeanu și Cristi Filip au reușit un joc bun, în deplasarea de la Academia Junior Ploiești, în ciuda scorului care la final le-a fost favorabil gazdelor: 42-30 (13-10, 15-12, 14-8).
🔴⚫Lena Brebeanu, director tehnic handbal #ACSTransilvania: „Am făcut un joc foarte bun, din păcate, însă, lipsa de experiență competițională și vârsta mai mică a fetelor noastre ne-au privat de un rezultat foarte bun! Sunt foarte mulțumită de progresul fetelor și sunt sigură că vom face jocuri din ce în ce mai bune!”.

citeste mai departe

Handbal: Victorie în etapa a treia a Campionatului Național de junioare 3

Handbal: Victorie în etapa a treia a Campionatului Național de junioare 3
🔴⚫32-24 (10-8, 11-9, 11-7) cu Kids Tâmpa 2015 Brașov: Filip Denisa (născută în 2010) – 11, Ciobotea Denisa – 8, Nechifor Iulia – 6, Moldovan Diana – 3, Nicoară Ștefania – 2, Grămadă Maria – 2, Joacă Bine Medeea – 1. Antrenori: Lena Brebeanu și Cristi Filip.
🔴⚫Lena Brebeanu: „Nu am fost în cea mai bună zi, dar important este că am câștigat! Fetele care nu au marcat au la fel de multe merite, pentru că au contribuit la faza de apărare, au scos 7 metri și au dat pase importante prin care colegele lor au finalizat! Bravo, fetelor!”.
🔴⚫În etapa a 4-a a Seriei F din Campionatul Național, junioarele 3 de la #ACSTransilvania vor juca în deplasare la Academia Junior Ploiești.

citeste mai departe

Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!

Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!
Primul meci oficial în noul sezon, prima victorie!
🔴⚫Junioarele 3 s-au impus în deplasarea de la Ploiești, 28-19 în Sala Olimpia, contra echipei locale CSȘ.
👏Start perfect, așadar, în Campionatul Național! Felicitări, fetelor! Felicitări, Lena Brebeanu și Cristi Filip!
*Proiect cofinantat de Consiliul Judetean Brasov.

citeste mai departe

Junioarele 4, locul doi la Cupa Văii Trotușului

Junioarele 4, locul doi la Cupa Văii Trotușului
🔴⚫Fetele antrenate de Cristi Filip au învins cu 31-3 pe ACSO Comănești, cu 34 - 8 pe Prosport Focșani, cu 32 - 15 pe OK Sport Onești și cu 33-9 pe LPS Vaslui, pierzând cu 20-17 partida cu CSM București. 
🔴⚫Ne întoarcem de la Slănic Moldova și cu un premiu individual, Denisa Filip fiind desemnată cea mai tehnică jucătoare a acestei categorii de vârstă 
👏Felicitări! 

#ACSTransilvania #Educatie #Performanta #Handbal


citeste mai departe

Handbal, J3️⃣F, Harghita Handbal Cup

Handbal, J3️⃣F, Harghita Handbal Cup
🔴⚫ #ACSTransilvania - CSȘ Odorheiu Secuiesc 30-28, #ACSTransilvania - NEKA (Centru Olimpic, Ungaria) 8-29, în a doua zi a turneului internațional.
🔴⚫O experiență foarte bună pentru fetele pregătite de Lena Brebeanu și Cristi Filip, în perspectiva Campionatului Național de junioare 3, care va debuta în luna septembrie.
🔴⚫Lena Brebeanu: "Cum am mai spus, avem echipă de generație mai mică, fetele fiind în primul an la această categorie de vârstă. Am avut parte de turnee interesante, și la Făgăraș și la Odorhei, în această vară, care ne vor ajuta, cu siguranță, în meciurile oficiale".
📸Mai multe imagini cu fetele noastre, la Odorheiu Secuiesc, în linkul Handbal Mania de mai jos:
https://handbalmania.ro/2021/08/27/rezultate-si-imagini-din-ziua-a-treia-a-turneului-harghita-handbal-cup/?fbclid=IwAR19o2-lhoZYazZgbz17q71UPNxdNEsLMLimM45wN4ssPij4c1gmaAD7sW8

*ACS Translivania, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

citeste mai departe

Junioarele 4 au câștigat Făgăraș Handbal Cup

Junioarele 4 au câștigat Făgăraș Handbal Cup
🔴⚫După cele trei victorii de vineri, 17-11 cu CSȘ Făgăraș, 17-9 cu OK Sport Onești și 16-8 cu Szejke Odorheiu Secuiesc, #ACSTransilvania a câștigat și partidele de sâmbără: 13-7 cu CSM Târgu Jiu și 16-8 în finala cu CSS SIbiu.
🔴⚫ Lena Brebeanu (director tehnic) și Cristi Filip au folosit următorul lot în competiția de la Făgăraș: Ioniță Arianna, Chirițoiu Ana-Maria, Ilies Ilinca, Iliescu Diana, Corsate Georgiana, Furnică Alecsandra, Mustață Rania, Basia Anastasia, Șerban Raisa, Mihoc Daria, Purcaru Luana, Benea Teodora, Gavrilescu Melisa, Rosca Adelina, Șerban Ioana, Filip Denisa.

citeste mai departe

Echipa de junioare 3, la finalul primului turneu de pregătire

Echipa de junioare 3, la finalul primului turneu de pregătire
🔴⚫#ACSTransilvania a terminat Făgăraș Handbal Cup cu trei victorii și două înfrângeri. Astfel, după victoriile cu ACS Băile Herculane, ACS Sovata și CSM Târgu Jiu, au urmat testele cu HC Omer Constanța (9-19) și Sporting Ghimbav (14-21).
🔴⚫„Așa cum am mai spus, avem fete care sunt în primul an de junioare 3 sau chiar mai mici. Noi am evoluat cu sportive născute în 2008, 2009 și 2010, iar adversarii au avut baza în fete năacute în 2007. Am avut un parcurs bun, fetele au evoluat cu multă dăruire. Atât am putut acum, ne vom pregăti în continuare! Știm unde avem de muncit mai mult, individual și tactic-colectiv. Felicitări părinților și conducerii ACS Transilvania pentru sprijinul acordat. Locul trei în grupă și meci pentru pozițiile 5-6, din 12 echipe, este foarte bine. Mulțumim organizatorilor turneului, domnului profesor Marius Marocico!”, a declarat Lena Brebeanu, director tehnic al secției de handbal de la #ACSTransilvania.
🔴⚫Antrenorii Lena Brebeanu și Cristi Filip au folosit următorul lot, în primul turneu al perioadei de pregătire: Chirițoiu Ana Maria, Melinte Elena, Șeulean Andreea, Grămadă Maria, Joacă Bine Medeea, Lopătaru Cezara, Filip Denisa, Crăciun Alexia, Nicoară Ștefania, Corsate Georgiana, Ioniță Arianna, Iliescu Diana, Horea Alexandra și Mustață Rania.
🔴⚫În weekend, #ACSTransilvania va participa la turneul ACS MARO Fagaras și cu echipa de junioare 4. Succes! 🙂

citeste mai departe

Final de sezon pentru junioarele 4

Final de sezon pentru junioarele 4
🔴⚫Echipa de junioare 4 - fete a jucat, la Râmnicu Vâlcea, Turneul Final al Campionatului Național.
⚫🔴După o pauză de un an și trei luni, cauzată de pandemia de coronavirus, competițiile oficiale s-au reluat, la această categorie de vârstă, cu turnee desfășurate într-un timp foarte scurt, aproximariv o lună .
🔴⚫Cu o echipă formată din fete provenite dintr-o grupă mai mică de vârstă, echipa #ACSTransilvania, pregătită de Cristi Filip și Lena Brebeanu (director tehnic), a reușit un parcurs foarte bun, trecând de fazele locale, regionale și semifinale ale campionatului și calificându se la #TURNEULFINAL, între cele mai bune echipe din țară.
🔴⚫"Fetele au avut 19 jocuri în ultimele 12 zile și în nicio lună, de la 1 iunie până pe 27 iunie, au parcurs 1.500 de kilometri pentru meciuri. Mulțumim fetelor pentru efortul depus, mulțumim părinților pentru sprijinul acordat, iar eu le mulțumesc colegilor de la secția de handbal, antrenorii Lena Brebeanu, Alexandra Cristina Bălțat și Cristina Marin și nu în ultimul rând, mulțumim conducerii clubului, pentru susținerea acordată echipei", a precizat Cristi Filip, antrenor al junioarelor 4.
👏Felicitări, fetelor, pentru felul în care v-ați bucurat de fiecare minut petrecut pe teren și pentru ceea ce ați reușit în acest sezon aparte!

citeste mai departe

Și junioarele 4 merg la Turneul Final

Și junioarele 4 merg la Turneul Final


🔴⚫#ACSTransilvania - CSȘ2 Baia Mare 24-7 (7-1, 11-2, 6-4) și #ACSTransilvania - Gloria Bistrița 25-14 (9-6, 9-3, 7-5) au fost rezultatele primei zile de la Satu Mare, în Turneul Semifinal.
🔴⚫Fetele pregătite de Cristi Filip și Lena Brebeanu s-au calificat astfel, deja, pentru Turneul Final al Campionatului Național de handbal - junioare 4.
🔴⚫Mâine, de la ora 12.45, întâlnim Sporting Ghimbav, iar apoi disputăm încă un joc, de clasament.
👏Bravo, fetelor!
🔴⚫Mândri de fetele noastre, a treia echipă a Transilvaniei calificată în turneele finale ale Campionatelor Naționale juvenile de handbal.

#ACSTransilvania #educatie #performanta

citeste mai departe

1 iunie pe teren: Calificare în faza Euroregiunilor la J4 fete

1 iunie pe teren: Calificare în faza Euroregiunilor la J4 fete
🔴⚫Echipa de junioare 4 Transilvania Roșu a celebrat Ziua Copilului prin jocuri, la Ghimbav, în cadrul fazei județene a Campionatului Național:
🔴Transilvania Roșu - Corona Brașov 26-11
🔴Transilvania Roșu - CSȘ Făgăraș 22-29
🔴Transilvania Roșu - Sporting Ghimbav A 19-16
🔴⚫Lot ACS Transilvania Roșu: Ioniță Arianna Elizabeta, Nicoara Stefania Nicole, Joaca Bine Medeea Elisa, Seulean Andreea, Horea Alexandra Delia, Mustață Rania Codruța Elena, Corsate Georgiana Alina, Iliescu Bantu Diana, Furnică Elena Alexandra, Șerban Elena Raisa, Filip Denisa Elena, Andrieș Ilinca Ioana, Crăciun Alexia Stefania, Gramada Maria. Antrenori: Cristi Filip și Cristina Marin. Director tehnic: Lena Brebeanu.
Bravo, fetelor! 🙂

citeste mai departe

Handbal, J4: Am câștigat grupa cu 4 din 4

Handbal, J4: Am câștigat grupa cu 4 din 4
🔴⚫Meciuri foarte bune pentru fetele de la ACS Transilvania, la reluarea meciurilor oficiale:
⚫Transilvania Negru - Sporting Ghimbav B 13-8
⚫Transilvania Negru - ACSM Codlea 8-3
⚫Transilvania Negru - ACSM Brașov 14-5
⚫Transilvania Negru - Ina Sport Brașov 25-8

🔴⚫Jocurile de la Ghimbav au contat pentru "Grupa Speranțe" a fazei județene a Campionatului Național de junioare 4. Felicitări!
🔴⚫Lot ACS Transilvania Negru: Chirițoiu Ana Maria, Melinte Elena, Benea Teodora Maria, Marincaș Andrada Teodora, Gavrilescu Melisa Andreea, Șerban Ioana, Crăciun Daria Elena, Iordachescu Ana Noemi, Parparita Stefania Beatrice, Mija Ariana Ioana, Lopataru Elena Cezara, Basia Anastasia Elena, Oaida Sonia Maria, Mihoc Daria Stefania, Purcaru Luana. Antrenor: Cristi Filip. Director tehnic: Lena Brebeanu.

🔴⚫Mâine, tot la Ghimbav, Transilvania Roșu își va disputa partidele din cadrul "Grupei Valoare". Succes! 

citeste mai departe

8 Martie pe semicerc :)

8 Martie pe semicerc :)

8 Martie pe semicerc 

🌹Fetițele de la minihandbal și cele din echipa de junioare 4 le-au pregătit o frumoasă surpriză mamelor, de ziua acestora.

🤾‍♀️Au jucat împreună jocul pe care, cu toate, îl îndrăgesc așa mult. Chiar dacă nu a contat scorul, atât mămicile cât și micuțele antrenate de Cristi Filip si Cristina Marin au luat în serios provocarea, însă nu au lăsat deoparte nici zâmbetele.
O frumoasă amintire!  La mai multe!

citeste mai departe

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

Doua echipe la primul turneu (faza pe judet) a Campionatului National de junioare 4️⃣

🔴Fetele antrenate de Cristi Filip au avut primele meciuri oficiale ale sezonului 2019-2020, la Ghimbav, unde s-a disputat prima etapa a fazei judetene din Campionatul National.

🔴#ACSTransilvania a participat cu doua echipe, avand cinci victorii in sase partide:

🔴Transilvania A - Ina Sport Brasov 28-7
Transilvania A - Corona B Brasov 24-6
🔴Transilvania A - ACSM Brasov 29-9
Transilvania B - CSS Fagaras 11-9
🔴Transilvania B - Kids Tampa 11-6
Transilvania B - Sporting Ghimbav 6-14

👏Bravo, fetelor! Succes pentru următoarele etape!

Activitate sustinuta de Ina Schaeffler (Schaeffler Romania).

citeste mai departe

Weekend plin pentru echipa de minihandbal-fete

Weekend plin pentru echipa de minihandbal-fete

🔴Micutele sportive pregatite de Cristi Filip si Cristina Marin au participat la Festivalul Național de Minihandbal Brașov, in perioada 5-8 decembrie.
Echipa noastra a fost in grupa cu ACS Lucian Bute Galați, CS Câmpina, ACS Sport OK Onesti, HCM Craiova si CSS Sighișoara. Jocurile s-au desfășurat la sala din Tarlungeni.
🔴#ACSTransilvania: Ioniță Ariannna, Lazăr Timeea, Chiritoiu Ana-Maria, Corsate Georgiana, Furnică Alecsandra, Basia Anastasia, Serban Raisa, Filip Denisa, Iliescu Diana, Maricas Andrada, Benea Teodora, Rusu Medeea, Purcaru Luana, Petrescu Necula Ilinca, Gavrilescu Melisa, Gavrilă Catrina.

👏Bravo, fetelor!

citeste mai departe

Puștii lui Cristi Filip, la Festivalul Național de Babyhandbal

Puștii lui Cristi Filip, la Festivalul Național de Babyhandbal
🇷🇴In perioada 21-24 noiembrie, Federatia Romana de Handbal organizeaza Festivalul National de Babyhandbal, eveniment gazduit de trei orase din tara.

🤾‍♂️🤾‍♀️Intr-una din cele patru grupe de la Baile Herculane "se joaca" si echipa de "baby mixt" a ACS Transilvania, antrenata de Cristi Filip.

🔴Micii handbalisti echipati in rosu si negru intalnesc LPS Banatul Timisoara, Phoenix Buzias, ACS Baile Herculane, Olimpic Turnu Severin, CSS Hunedoara si SCM Poli Academia Timisoara. Jocurile competitiei nu vor avea scor.

🔴Au facut deplasarea in Banat: Craciun Daria Elena, Iordachescu Ana Noemi, Serban Ioana, Chritoiu Ana Maria, Ghise Ioana, Ghise Maria, Mitici Andreea Luminita, Filip Denisa Elena, Fetti Daria Andreea, Dumitru Roberta Anamaria, Vaju Paul, Morariu Andrei, Nica Stefan, Baciu Octavian Andrei, Cristea Rau Mihai, Pop Alexandru Eduard.

citeste mai departe

Cupa Transilvania la minihandbal

Cupa Transilvania la minihandbal

Bucurosi de oaspeti....
...astazi, la sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 11, unde a avut loc Cupa Transilvania la minihandbal fete.
8️⃣ echipe au participat la eveniment, cu zeci de copii bucurosi de joc, de joaca 

🤗Multumim OK Sport Onesti, CSM Ploiesti, CSS Ploiesti, Sporting Ghimbav, CSM Corona Brasov, CSM Ploiesti, Scoala Gimnaziala nr. 11 Brasov!

🔴Bineinteles, #ACSTransilvania a facut parte din sarbatoarea minihandbalului, cu echipa antrenata de prof. Cristi Filip si Cristina Marin!

📷🖋️Nu in ultimul rand, multumim invitatului special, fosta mare handbalista, antrenoarea Simona Gogirla, foarte solicitata pentru poze si autografe, atat de catre cei mici, cat si de catre cei mari.

🎩Pe data viitoare! 

citeste mai departe

Handbal: Junioarele 4, test cu CSM Ploiești

Handbal: Junioarele 4, test cu CSM Ploiești

Zi plina pentru echipele #ACSTransilvania

🔴Echipa de handbal - junioare 4 a fost la randul ei angrenata in activitati astazi.
Meci amical cu CSM Ploiesti pentru fetele pregatite de Cristi Filip si Cristina Marin, un bun exercitiu in vederea turneelor din cadrul Campionatului National.

👏

citeste mai departe

De trei ori pe podium la FunSports Cup

Echipele de handbal ale #ACSTransilvania au avut rezultate foarte bune la Funsports Cup, cu locuri pe podium si premii individuale in dreptul jucatorilor nostri.

1️⃣Baietii de la #juniori4 au castigat categoria U12M a competitiei, invingand in finala pe HC Junior BB Buzau. 
Dintre baietii antrenati de Robert Chiron, doi s-au ales si cu premii individuale, Andi Popa fiind golgheterul competitiei, iar David Dascalu fiind desemnat cel mai bun portar.

3️⃣Fetele de la #junioare4, pregatite de Cristi Filip, si-au pus la gat medaliile de bronz la categoria U12W, dupa ce au invins in finala mica pe ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. 
Denisa Lache a castigat premiul individual acordat golgheterului.

3️⃣Nu in ultimul rand, #juniorii3 au terminat si ei pe podium, pe pozitia a treia, fiind la doar un gol distanta de medaliile de argint. Portarul lui Titus Donosa, Teodor Zaharia, a fost ales drept cel mai bun portar al turneului.

Felicitari, baieti si fete! Suntem mandri de voi!

citeste mai departe

De trei ori pe podium la FunSports Cup

De trei ori pe podium la FunSports Cup

Echipele de handbal ale #ACSTransilvania au avut rezultate foarte bune la Funsports Cup, cu locuri pe podium si premii individuale in dreptul jucatorilor nostri.

1️⃣Baietii de la #juniori4 au castigat categoria U12M a competitiei, invingand in finala pe HC Junior BB Buzau. 
Dintre baietii antrenati de Robert Chiron, doi s-au ales si cu premii individuale, Andi Popa fiind golgheterul competitiei, iar David Dascalu fiind desemnat cel mai bun portar.

3️⃣Fetele de la #junioare4, pregatite de Cristi Filip, si-au pus la gat medaliile de bronz la categoria U12W, dupa ce au invins in finala mica pe ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. 
Denisa Lache a castigat premiul individual acordat golgheterului.

3️⃣Nu in ultimul rand, #juniorii3 au terminat si ei pe podium, pe pozitia a treia, fiind la doar un gol distanta de medaliile de argint. Portarul lui Titus Donosa, Teodor Zaharia, a fost ales drept cel mai bun portar al turneului.

Felicitari, baieti si fete! Suntem mandri de voi!

citeste mai departe

Weekend cu Festival al Minihandbalului

Weekend cu Festival al Minihandbalului

🤾‍♀️Junioarele 5 au participat in acest weekend la Festivalul National de Minihandbal, cea mai importanta competitie pe parcursul sezonului pentru aceasta categorie de varsta.
🔴Fetele Alinei Sorodoc au jucat intr-una din cele 7 grupe de la Brasov (Festivalul s-a mai disputat la Plopeni si Baile Herculane), intalnind echipele:
-CSS Targoviste, CSS Slobozia, LPS Pitesti si ACS Olimpic Mizil, ACS Talentul este Cheia Bucuresti.

🤾‍♂️La Festivalul National de Minihandbal  au participat si baietii (juniori 5), antrenati de Cristi Filip si Robert Chiron.
Acestia au jucat intr-una din cele cinci grupe de la Targu Jiu, in compania formatiilor ACS Infinitul Targu Jiu, ACS Talentul este Cheia Bucutesti, Dominicii Mosnita Noua si LPS Banatul Timisoara.
La baieti, Festivalula mai fost gazduit de Baia Mare, Slobozia si Vaslui.

Jocuri frumoase si amintiri placute le au avut parte atat fetele cat si baietii nostri!

citeste mai departe

"Piticii" de la minihandbal, la Euroregiune

🤾‍♂️"Piticii" de la minihandbal au fostla Reghin, duminica, unde au participat la turneul 2 din cadrul Euroregiunii 7.
➡️ Micii handbalisti pregatiti de Cristi Filip si Robert Chiron au intalnit Liceul Tehnologic "Lucian Blaga" CSS Reghin, Szejke Odorheiu Secuiesc, CSS Sighisoara, CSS Odorhei si Pegasus Targu Mures, toate partidele desfasurandu-se fara scor, specific acestei categorii de varsta. 
➡️Au facut deplasarea la Reghin: Burlacu Matei, Blanaru Tudor, Ganea Tudor, Rădulescu Darius, Leca Sebastian, Balca Darius, Nechifor Eduard. 
👏Bravo, copii! Curaj si incredere pentru viitoarele experiente! 

citeste mai departe

ACS Transilvania a gazduit turneul 1 de minihandbal masculin (EuroRegiunea 7)

ACS Transilvania a gazduit turneul 1 de minihandbal masculin (EuroRegiunea 7)

🤾‍♂️Am gazduit sambata, bucurosi, turneul 1 de minihandbal masculin, competietie la care au participat mai multe echipe de copii din Euroregiunea 7: Sporting Ghimbav, CSS Odorheiu Secuiesc, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 1, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 2, Liceul Teoretic “Lucian Blaga” CSS Reghin si bineinteles ACS Transilvania Brasov.

🤾‍♂️Momente minunate pentru micutii sportivi ai formatiilor participante.

👏Felicitari handbalistilor #ACSTransilvania, pregatiti de Cristi Filip si Robert Chiron...precum si tuturor celo ce le sunt aproape!

👏Felicitari tuturor oaspetilor nostri!

citeste mai departe

Primul turneu oficial al sezonului pentru junioarele 4

Primul turneu oficial al sezonului pentru junioarele 4
Junioarele 4 de la handbal au avut două zile pline de jocuri, în primul turneu din faza județeană a Campionatului Național.

Fetele pregătite de Alina Șorodoc și Cristi Filip  au trecut de HC Veraflor (18-1), Kids Tâmpa (18-5), Golden Kids (21-6) și CSȘ Dinamo Brașov (15-2), pierzând duelurile cu Corona Brașov (12-23), Sporting Ghimbav (8-18) și CSȘ Făgăraș (20-21).

Un prim test în sezonul 2018-2019, cu numeroase meciuri într-un scurt interval de timp, pentru micuțele noastre handbaliste, cărora le dorim succes și pentru viitoarele turnee!

citeste mai departe

Micuții handbaliști de la Transilvania, la Festivalul Național de BabyHandbal 2018

Micuții handbaliști de la Transilvania, la Festivalul Național de BabyHandbal 2018
O echipă de 10 mici handbaliști ai ACS Transilvania, fete și băieți, a participat la Festivalul Național de BabyHandbal 2018, eveniment programat la finalul săptămânii trecute, la București.
37 de echipe au evolua la sala din Complexul Agronomia, la categoriile feminin, masculin și mixt, la cea din urmă fiind înscrisă și echipa noastră, antrenată de Alina Șorodoc și Cristi Filip.
Puștii noștri au fost repartizați în Grupa 4, alături de formațiile CS Danubius Călărași, CS Phoenix Constanța, HC Talentul este Cheia și ACS Academia Junior Ploiești.
În ultima zi, ei au fost văzuți la lucru și premiați de către secretarul general al Federației Române de Handbal, Cristina Vărzaru.

citeste mai departe

Al 4-lea Turneu Final!

Al 4-lea Turneu Final!
Baietii de la ACS Transilvania merg la Baia Mare după medalii!
O noua finala a Campionatului National de Handbal pentru sportivi de la ACS Transilvania Brasov! După ce junioarele II de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov au cucerit titlul național la handbal și au obținut peste capul trofeului acordat Campionilor României, iar cei mai mici handbalisti de la Transilvania, juniorii V, au fost rasplatiti in Turneele Finale cu medalii de aur: fetele la Rm. Valcea si baietii la Turda, un venit randul juniorilor IV sa "bata" pentru medalii la Turneul Final de la Baia Mare.
Astfel, după ce au câștigat fără înfrângere, turneul semifinal de la Brașov, găzduit de Sala Sporturilor DP Colibasi, sportivii antrenați de Titus Donosa și Cristian Filip, vor participa în perioada 13-17 iunie la Baia Mare, la TURNEUL FINAL al Campionatului Național de Handbal masculin Juniori IV. Echipa brasoveana a fost repartizată în grupa B, alături de formațiile CSM Ploiești, LPS Vaslui și LPS Targu Jiu.
"Suntem optimisti. Este o performanta remarcabila, ca din primul an de juniori 4 din campionat, sa calificam in Turneul Final si astfel sa intram in lupta finala pentru titlu. Cele mai bune echipe din tara se vor infrunta la Baia Mare. Ne-am pregătit bine, vom aborda fiecare meci în parte cu maxima seriozitate și ne-am propus să aducem la Brasov o medalie. Baietii pe care ii antrenez sunt foarte talentati si disciplinati si au reusit sa iata, intr-o scurta perioada de pregatire sa intre in lupta pentru medalii. Ei sunt speranta pentru renasterea masculinului masculin in orasul Tampa, in cadrul Clubului Sportiv Transilvania, unde performanta este la ea acasa. Atat la fete cat si la baieti am avut patru echipe calificate in acest an la turneele finale de campionat national. Ne mandrim cu asta! ", a precizat Titus Donosa,

citeste mai departe

Locul 1 si calificare in Turneul Final!

Locul 1 si calificare in Turneul Final!

Echipele de juniori IV si V de la ACS Transilvania  s-au calificat in turneele finale ale Campionatului National de Handbal Juniori si astfei intra in elita hanbalului masulin romanesc. Juniorii IV de la ACS au castigat turneul semifinal de la Brasov, gazduit de Sala Sporturilor DP Colibasi, in organizarea Asociatiei Judetene de Handbal si Clubului Sportiv Transilvania. Juniorii brasoveni au picat intr-o grupa de foc, alaturi de Minaur Baia Mare, Extrem Baia-Mare si Sporting Ghimbav. Inca din prima zi a turneului semifinal de la Brasov, handbalistii de la ACST si-au asigurat prezenta la turneul final dupa ce au trecut pe rand de Sporting  Ghimbav cu 24-16 si Extrem Baia Mare, 26-16. A urmat meciul cu experimentata echipa Minaur Baia-Mare, pe care sportivii brasoveni l-au castigat cu 20-17. Purtati pe brate de o galerie inimoasa, handbalistii de la ACS Transilvania au castigat si finala turneului devansand echipa din Odorheiul Secuiesc cu 19-13. Ca o incununare a efortului si daruirii lor, din randul handbalistilor brasoveni, a fost les cel mai bun portar al turneului semifinal, Teodor Zaharia si cel mai tehnic jucator, Victor Donosa.

“ A fost un turneu foarte reusit. Sunt mandru de baietii mei care au reusit o performanta extraordinara pentru handbalul masculin brasovean, calificarea la turneul final. Asta, cu atat mai mult cu cat, nucleul echipei a fost inchegat numai cu doi ani in urma. Avem sperante in evolutia spre performanta a hanbalului masculin din orasul de la poalele Tampei si ne propunem o figura cat mai frumoasa in finala Campionatului National de Handbal. Multumim suporterilor care au fost prezenti in numar mare la Sala Sporturilor. Speram sa le oferim cat mai multe motive de bucurie de acum incolo!”, a declarat Titus Donosa, cel care alaturi de Cristian Filip au asigurat banca tehnica a juniorilor de la ACST.

Reamintim ca si juniorii V de la Transilvania Brasov si-au asigurat un loc la turneul final dupa ce s-au intors cu medalia de aur de la Turda, oras care a gazduit turneul semifinal de minihanbal baieti.

citeste mai departe

Si cele mai mici hanbaliste de la ACS Tansilvania Brasov s-au calificat in Turneul Semifinal!

Si cele mai mici hanbaliste de la ACS Tansilvania Brasov s-au calificat in Turneul Semifinal!

Fetele, antrenate de Alina Sorodoc si Cristian Flilip au castigat grupa A a fazei semifinale din cadrul Campionatul Naţional de Minihandbal – feminin, sezon 2017-2018, care a avut loc la Baia Mare in acest wekend. Micutele brasovence au picat intr-o grupa de “foc “, alaturi de echipe cu renume in handbal din tara: CS Phoenix Baia Mare, CS Atletik Satu Mare si CS Zetea. Cu toate acestea, handbalistele de la Transilvania, s-au mobilizat si au reusit o performanta remarcabila, castigand grupa in care au evoluat. Toate acestea la capatul unui efort considerabil, pentru ca in  4 ore s-au jucat  4 meciuri. Junioarele V din Brasov au trecut astfel pe rand de Satu-Mare cu 17-11, CS Zetea cu 28-21 si, la capatul unui meci exceptional, de gazde, CS Phoenix Baia Mare cu 22-19. A urmat meciul pierdut cu Corona pentru locul 1 al competitiei, astfel ca hanbalistele brasovence merg in finala de pe pozitia a 2-a a turneului semifinal.

“Vreau sa felicit întreaga echipă pentru modul în care s-a mobilizat, deoarece programul a fost foarte încărcat: am jucat trei partide intr-o singura zi si asta, până la prânz. Urmeaza sa ne bucuram de handbal la Turneul Final care se va tine la Ramnicu Valcea saptaman viitoare, 30mai – 03 iunie.

Cred ca <> si vreau sa felicit toate echipele secției de handbal ale Clubului Sportiv Transilvania Brasov calificate la turneele finale!”, a declarat Alina Sorodoc cea care alaturi de Cristian Filip antreneaza lotul de junioare V de la ACS Trasnsilvania. 

citeste mai departe

Locul 1 la Turneul Semifinal de la Turda!

Locul 1 la Turneul Semifinal de la Turda!

Echipa de juniori V a Clubului Sportiv Transilvania  Brasov calificata in finala campionatului national de minihandbal masculin! Cei mai buni dintre cei buni! 
Cei mai mici handbalisti de la ACS Transilvania Brasov au castigat en fanfare turneul semifinal de juniori V. Micutii brasoveni, s-au intors cu medalia de aur de la Turda, oras care a gazduit turneul semifinal de minihanbal baieti. Practic, elevii antrenati de Cristian Filip si Titus Donosa nu au avut rival la competitia semifinala unde s-au confruntat cu echipe bine cotate din tara. Cu 35-11, brasovenii au trecut de echipa Academia Cluj Napoca. A urmat Pegasus Tg. Mures, echipa care la scorul de  19-6 pentru Transilvania Brasov, au renuntat sa mai joace. A urmat meciul cu Ardealul Cluj, pe care handbalistii de la CST l-au castigat la finalul unei evolutii excelente cu 35-24. Astfel, cu o calificare de pe primul loc in grupa,  micutii handbalisti brasoveni au jucat si castigat finala turneului, cu LPS Oradea scor 36-24.
 “ A fost o incununare a eforturilor noastre de zi cu zi de la antrenamente. Elevii mei au fost foarte ambitiosi, lucru care s-a vazut in teren. Practic nu am avut adversari pe masura in acest turneu semifinal in fata unor echipe de renume in handbalul roamnesc. Mergem in finala unde ma astept la o evolutie excelenta”, a declarat antrenorul juniorilor V de la Clubul Sportiv Transilvania, Cristian Filip, cel care alaturi de Titus  Donosa a asigurat banca tehnica a brasovenilor. 
Performantele juniorilor brasoveni nu se opresc aici: si  juniorii IV de la ACS Transilvania sunt calificati in Turneul Semifinal al campionatului national de handbal ce va avea loc la finalul acestei luni!

citeste mai departe

Si echipele de baieti se califica in Turneele Semifinale!

Si echipele de baieti se califica in Turneele Semifinale!

Au promovat in elita hanbalului masculin romanesc! Echipele de Jr. IV si Jr.V  calificate in Turneele  Semifinale ale Campionatului National de Handbal masculin.

Juniorii IV de la ACS Transilvania s-au calificat in urma unei evolutii excelente la Turneul Eurozona 7, desfasurat in Sala Sporturilor din Odorheiul Secuiesc. Faza semifinala a campionatului national de handbal va avea loc la finalul acestei luni!

In urma jocurilor de calificare din grupe, CST a fost prezenta cu doua echipe la Odorheiul Secuiesc. Baietii sau mobilizat exemplar, au transat calificarea inca din prima zi, invingand pe rand adversarele din grupa a III-a a turneului: 26-10 cu C.S. Cristuru Secuiesc si 34-17 cu Lacul Ursu Sovata.

“A fost un turneu motivant si dificil in acelasi timp. Sunt foarte multumit de elevii mei, care au jucat la forma maxima, in ciuda unor accidentari care ne-au pus ceva probleme. Le multumesc si parintilor, care ne-au sustinut din tribuna si care au format astfel o galerie inimoasa pentru ACS Transilvania Brasov. Pe viitor, ne propunem calificarea la turneul final, de unde, am putea aduce la Brasov si medalii. Sunt mandru ca sportivii pe care ii antrenez au dat dovada de seriozitate si de constanta in cariera, pentru ca majoritatea dintre ei au fost prezenti si anul trecut in finala campionatului national de minihandbal masculin”, a declarat Titus Donosa, cel care alaturi de Cristian Filip antreneaza lotul de juniori IV de la ACS Transilvania.

Ba, mai mult, Clubul Sportiv Transilvania se poate mandri cu cel mai tehnic jucator al turneului de la Odorhei. Victor Donosa a obtinut titlul din partea organizatorilor.  

Reamintim ca ACS Transilvania s-a calificat la Turneul Euroregiune 7 dupa ce a castigat de pe primul loc, faza pe judet a competitiei. Si cei mai mici handbalisti de la Transilvania, juniorii V sunt calificati in turneul semifinal care va avea loc saptamana viitoare la Turda. Antrenorul micutilor hanbalisti, Cristian Filip spera intr-o calificare in Turneul Final, alaturi de cele mai bune echipe din tara.

citeste mai departe

Handbal Jr.V-Fem: Calificare in Turneul Semifinal

Handbal Jr.V-Fem: Calificare in Turneul Semifinal

Cele mai mici handbaliste de la ACS Transilvania se obisnuiesc incet-incet cu gustul victoriei. Micutele sportive antrenate de Alina Sorodoc si Cristian Filip au inregistrat victorii pe linie in grupa a III-a din cadrul Campionatului National de Minihandbal Feminin Euroregiunea RO7. La finalul unei evolutii excelente, handbalistele de la Transilvania si-au asigurat en-fanfare calificarea la turneul semifinal, castigand fara probleme grupa in care au evoluat.  ACS Transilvania a obtinut locul doi in  turneul de la Brasov, in urma meciurilor in care s-au  infruntat castigatoarele celor patru grupe ale competitiei, ACS Transilvania, ASC Corona 2010 Brasov, CS  Zetea si CSS Odorhei.  „Vreau sa felicit întreaga echipă pentru modul cum au abordat aceste partide, pentru  angajamentul si dăruirea  cu care au jucat, avem niste fete extrem de talentate si ambitioase! Suntem in elita minihanbalului feminin cu o calificare la un turneu semifinal national”, a declarat Cristian Filip, cel care alaturi de Alina Sorodoc antreneaza lotul de minihanbal feminin de la ACS Transilvania Brasov.

Rezultate:

ACS Transilvania – CSS Targu Secuiesc  25-8

CSS Sighisoara – ACS Transilvania 8-27

CS Zetea –  ACS Transilvania 13-15

ACS Transilvania – ASC Corona 2010 Brasov 13-21

ACS Transilvania – CSS Odorhei 24-11

citeste mai departe

Handbalul de la Transilvania confirma: toate echipele calificate in Turneele Semifinale

Handbalul de la Transilvania confirma: toate echipele calificate in Turneele Semifinale

Clubul Sportiv Transilvania Brașov tinde să devină unul dintre cele mai performante cluburi private din România. La Transilvania Brașov sunt 14 secții sportive care au activitate si peste 1000 de sportivi, angrenați în diverse competiții pe plan local, județean sau național. La Transilvania Brașov poți să faci fotbal, baschet, volei, handbal, atletism, lupte, patinaj, badminton, gimnastică ritmică și artistică, bob și sanie, dar și alte sporturi.

Secția de handbal este „bijuteria coroanei”. La secția de handbal feminin există deja o piramidă completă, iar la băieți piramida este deja construită până la nivelul juniorilor III. La feminin, echipele de junioare I, II și III au obținut deja calificarea la turneele semifinale ale campionatelor naționale, ceea ce face din Clubul Sportiv Transilvania Brașov singurul club privat din România care are toate cele 3 echipe importante de juniori calificate la turneele semifinale. De echipele de junioare I și II se ocupă cuplul de antrenoare format din Mariana Tîrcă și Alina Șorodoc, în timp ce junioarele III sunt pregătite de Lena Brebeanu.

„La Transilvania Brașov am găsit o piramidă gata formată, cu jucătoare bine instruite care vin din urmă. Echipele de junioare I, II și III s-au calificat la turneele semifinale și sunt convinsă că putem face o figură frumoasă în acest an. Avem jucătoare extraordinare, atmosfera este una superbă și cred că suntem pe drumul celbun spre marea performanță. Trebuie însă să rămânem modești, să lucrăm în continuare la fel de bine și rezultatele nu vor întârzia să apară. Este extraordinar că un club privat a reușit să facă astfel de investiții și că are o piramidă completă până la nivel de junioare I, în handbalul feminin”, a declarat Mariana Tîrcă, antrenoarea junioarelor I și II de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov.

De secția de handbal masculin răspunde profesorul Titus Donosa, care într-un timp foarte scurt a creeat un grup foarte bun la nivel de juniori IV. De altfel, CS Transilvania Brașov a reușit să califice două echipe la turneul pe euro-regiune în competiția juniorilor IV, una dintre ele fiind campioană județeană. La juniori V lucrurile merg cel puțin la fel de bine. Băieții pregătiți de Cristian Filip au câștigat campionatul județean, iar în această săptămână s-au impus și în turneul pe euro-regiune.

„Avem mult de muncă, dar lucrurile arată din ce în ce mai bine. Suntem pe drumul cel bun și cred că Brașovul poate redeveni un centru important în handbalul masculin din România prin ACS Transilvania”, a declarat Titus Donosa.

„Sunt foarte mândru de aceste rezultate. În spatele acestor performanțe stă însă o muncă titanică și investiții pe măsură. Toți antrenorii care au trecut pe la acest club și-au avut o contributie importanta la aceste performanțe. Este o onoare pentru noi să dăm jucătoare la loturile naționale și ne mandrim cu faptul că suntem singurul club privat care a reușit să califice echipele de junioare I, II și III la turneele semifinale. Cu siguranță nu ne oprim aici și ne dorim medalii. Vom continua să muncim, dar ne dorim ca autoritățile locale să-și întoarcă fața și spre acești copii ai Brașovului, care joacă pentru orașul nostru și care fac cinste comunității. Prin rezultatele și prin acțiunile noastre, noi promovăm orașul Brașov și așteptăm ca autoritățile să ne acorde și nouă atenția și susținerea cuvenită”, a declarat directorul ACS Transilvania Brașov, Marius Fetti.

 

 

citeste mai departe

Cupa Unirii

Cupa Unirii

Valori autentice românești promovate în rândul tinerilor sportivi, în anul Centenarului.

ACS Transilvania Brasov marcheaza Centenarul Marii Uniri de la 1918 printr-o serie de manifestari sportive. Cupa Unirii desfasurata in Brasov reunește evenimente sportive organizate pe mai multe discipline: atletism, badminton, baschet, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, handbal, fotbal si volei. Copiii participanti la Cupa Unirii se vor intrece sub egida tricolorului prezent pe diplome, cupe si medalii. 

Astăzi, 6 echipe din Onesti, Tg. Secuiesc si Brașov, s-au intrecut în cadrul Turneului National de Handbal Juniori, Cupa Unirii, la categoria minihandbal, feminin si masculin, in sala de sport a Scolii Gimnaziale Nr.11 Brasov.
A fost un turneu de evaluare si pregatire in care copiii au aplicat in teren, ceea ce au invatat la antrenamente. Sportul si spiritul de fair-play au triumfat, iar la final fiecare echipa participanta la Cupa Unirii a primit cupe si diplome. 
“Acest turneu a fost o buna pregatire pentru fete. In 24 martie vom participa cu doua echipe la etapa pe judet la minihandbal feminin, competitie in care sunt inscrise 8 echipe. Toate elevele mele au jucat, tocmai pentru a simti pulsul unui meci oficial. Multumesc organizatorilor, parintilor si suporterilor care ne-au sustinut la Cupa Unirii”, a declarat antrenoarea echipei de minihandbal de la ACS Transilvania Alina Sorodoc. La randul lui, antrenorul baietilor de la ACS Transilvania, Cristian Filip sustine ca turneul a fost unul reusit: “ Cupa Unirii a fost un test bun, avand in vedere ca se apropie etapa pe regiuni a Campionatului National de minihandbal. Îi multumesc si colegului meu de la ACS Transilvania, dl. Titus Donosa, antrenor la baieti junior IV, care ne-a intarit lotul pentru acest turneu”.

citeste mai departe

Locul I - Minihandbal CN faza judeteana!

Locul I - Minihandbal CN faza judeteana!

Viitorul suna bine pentru micutii handbalisti legitimati la Clubul Sportiv Transilvania Brasov!

Echipa antrenata de Cristian Filip a terminat pe primul loc faza judeteana a Campionatului National de Minihanbal. La turneul organizat la sala de sport din Ghimbav au participat 5 echipe cu sportivi nascuti in anii 2007-2008. Handbalistii de la Transilvania au trecut pe rand de echipa Sporting Ghimbav 1 cu 20-17, de CSS Fagars cu 22-18, au surclasat trupa Liceului cu Program Sportiv Brasov cu 17-0 si au remizat cu echipa a 2-a Sporting Ghimbav 23-23. 
“Sunt multumit de baietii mei care s-au descurcat foarte bine. Urmeaza sa participam, dupa aceasta calificare la faza organizata pe euroregiuni, unde speram sa facem o figura frumoasa”, a declarat antrenorul Cristian Filip.

citeste mai departe

Antrenor de top pentru junioarele de la CS Transilvania

Antrenor de top pentru junioarele de la CS Transilvania

CS Transilvania Brașov vrea să facă performanță. Secția de handbal a clubului este una dintre cele mai importante, iar oficialii clubului le-au asigurat handbalistelor toate condițiile pentru a face pasul spre marea performanță. Acum, mai marii Clubului Sportiv Transilvania Brașov au reușit să aducă un antrenor cu nume la echipa de junioare II. Handbalistele de sub Tâmpa vor fi pregătite de Vasile Curițeanu.

Fostul mare jucător al celor de la Tractorul Brașov a antrenat de-a lungul timpului doar echipe de seniori. El a lucrat atât cu formații de băieți cât și cu formații de fete, doar la nivelul Ligii Naționale. Pentru Vasile Curițeanu, un antrenor care a pregătit ultima oară echipa CSM Făgăraș în Liga Națională masculină, aventura de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov este o provocare. El are șansa de a șlefuii și de a forma o echipă competitivă care să poată face pasul spre marea performanță.

 „Am doirt să aducem un antrenor, alături de care aceste fete să poată crește. Considerăm că Vasile Curițeanu este cea mai potrivită persoană pentru a le învăța pe fete ce înseamnă handbalul de performanță. Experiența dânsului, modul profesionist în care privește handbalul și faptul că se informează mereu despre cele mai noi metode de antrenament ne-au convins că este persoana potrivită pentru postul de antrenor al echipei de junioare II. Ne dorim să le oferim sportivilor de la toate secțiile clubului, șansa de a învăța de la cei mai buni”, a declarat directorul CS Transilvania Brașov, Marius Fetti.

Vasile Curițeanu va fi ajutat la CS Transilvania Brașov de directorul tehnic al secției de handbal, domnul profesor Ferencz Lechner. 

http://brasovtv.com/index.php/sport/2404-antrenor-de-top-pentru-junioarele-de-la-cs-transilvania


citeste mai departe

Victorii pe linie pentru handbalistele de la ACS Transilvania

Victorii pe linie pentru handbalistele de la ACS Transilvania

Echipele de handbal ale Clubului Sportiv Transilvania Brașov au avut un weekend perfect. Echipa de junioare trei a reușit două victorii în cele două etape disputate, iar junioarele II s-au impus la Târgu Mureș.

Brașovencele au învins pe teren propriu formația CSS Sfântu Gheorghe cu scorul de 31-21, într-un meci în care clubul brașovean a folosit formația de junioare patru. ACS Transilvania Brașov s-a impus și în deplasare contra fetelor de la CSS Mediaș cu scorul de 22-18. În urma acestor rezultate, clubul de sub Tâmpa ocupă locul secund în grupă, la egalitate de puncte cu ASC Corona Brașov, ocupanta primei poziții.

Echipa de junioare II de la ACS Transilvania Brașov a jucat în deplasare cu formația Arena Târgu Mureș. Fetele pregătite de Veronica Mândrescu și Ferencz Lechner s-au impus cu scorul de 25-17. „Chiar dacă am câștigat la Târgu Mureș eu nu sunt mulțumită de jocul echipei. A fost un meci cu foarte multe greșeli individuale dar este foarte bine că am reușit să câștigăm. Duminică vom juca pe propriul teren contra celor de la CSS Sighișoara și va fi primul meci din actuala ediție de campionat, unde sperăm că vom avea efectivul complet”, a declarat după meci antrenoarea celor de la Transilvania, Veronica Mândrescu.

*articol preluat din www.brasovtv.com

citeste mai departe

Ziua Sportului Scolar

Ziua Sportului Scolar

Clubul Sportiv Transilvania Brașov împreună cu Școala Gimnazială Nr.11 din Brașov, au organizat în acest weekend un eveniment dedicat copiilor, unde peste 150 de copii din clasele 1 - 8 au sărbătorit sâmbătă „Ziua Sportului Școlar”.

În cadrul evenimentului au avut loc meciuri demonstrative de fotbal, handbal, baschet și volei. Antrenorii nostri, Marius Sabău, Cristina Romilă, Paul Catincescu și Răzvan Patran impreuna cu cei doi profesori de sport de la Școala Generală Nr. 11, Mihaela Iordan și Cristian Filip, au fost cei care i-au arbitrat și antrenat în același timp pe micuții care au petrecut o zi pe terenul de sport. Cei prezenți la eveniment s-au distrat și au făcut sport, lăsând astfel deoparte tabletele, telefoanele și televizoarele pentru câteva ore.

citeste mai departe

Handbalistele de la CS Transilvania Brașov încep campionatul

Handbalistele de la CS Transilvania Brașov încep campionatul

În acest weekend debutează campionatele naționale de handbal pentru juniori. Clubul Sportiv Transilvania Brașov va participa în sezonul 2016-2017 cu două echipe de fete, una de junioare II și una de junioare III.

Echipa de junioare II a clubului brașovean, pregătită de Veronica Mîndrescu va juca în cea mai puternică serie a campionatului. Din Seria F fac parte CS Olimpic Tîrgu Mureș, campioana națională en-titre, ACS Transilvania Brașov, formație ce a ocupat locul șase la turneul final din sezonul trecut, Corona Brașov, echipă ce a fost pe șapte la turneul final, Dinamo Brașov, CSS Sighișoara, CSS Odorheiul Secuiesc, Arena Tîrgu Mureș și LPS Tîrgu Mureș. ACS Transilvania Brașov, Corona Brașov și Olimpic Tîrgu Mureș sunt trei dintre pretendentele la titlu în acest sezon.

Fetele de la Transilvania încep campionatul duminică dimineața de la ora 10.00, când în sala de sport a Școlii Generale nr. 11 vor juca împotriva echipei Dinamo Brașov.

Pentru ACS Transilvania Brașov vor evolua jucătoarele: Evelin Kicsi, Magda Lăcătuș, Ioana Bălăceanu, Adelina Melinte, Cristina Stănilă, Cristina Pînzaru, Viviana Costache, Ruth Ardelean Drăgușin, Sorina Vieru, Ramona Olar, Anca Cotovan, Krisztina Balogh, Adina Ciobanu, Andreea Butura, Alexandra Anania Boghian și Adelina Georgiana Olaru. Din echipa condusă de Veronica Mîndrescu va face parte și Andreea Bujor, transferată de la HC Activ Plopeni, dar oficialii brașoveni așteaptă să primească dreptul de joc pentru această handbalistă.  

Echipa de junioare III a Clubului Sportiv Transilvania Brașov va debuta în campionat în această seară de la ora 17.00, contra celor de la CSS Sfântu Gheorghe. Meciul va avea loc în sala de sport a Școlii Generale numărul 11. Echipa condusă de Cristian Filip va juca în seria G a campionatului alături de CSS Sfântu Gheorghe, CSS Făgăraș, CSS Mediaș, Corona Brașov și Dinamo Brașov. Lotul de junioare trei este completat de fete de la echipa de junioare patru a clubului, formație pregătită de Cristina Romilă.

#Razvan Tirea

citeste mai departe

Turneul International de Handbal Juniori - FunSports CUP

Dracula Cup

Dracula Cup
Pe  parcursul a trei zile, in frumoasa statiune Bran, echipele noastre de minihandbal, fete si baieti, au participat la Turneul National de Minihandbal ”Dracula Cup”. Au fost trei zile foarte intense, cu meciuri foarte disputate dar si cu activitati recreative de neuitat: vizita la Castelul Bran si tunelul groazei, piscină, tiroliană, foc de tabară și alte surprize pentru cei mici. Au participat 14 echipe, 7 la fete si 7 la baieti, iar la final toate au iesit castigatoare. Turneul s-a desfasurat in conformitate cu regulamentul EHF si FRH, la final fiecare participant primind diploma si medalie de castigator. 
Saptamana viitoare ne asteapta etapa Eurozonala a Campionatului National de Minihandbal, ce se desfasoara la Sovata. 
Mult succes!

citeste mai departe

Meciul meciurilor

Meciul meciurilor

Sambata, 28.11.2015 micii nostri handbalisti au avut ocazia deosebita de a se confrunta pe terenul de joc cu selectionata .... parintilor. Au fost momente unice, haioase, pline de voie buna, in care copiii si parintii s-au intrecut unii pe altii, au facut miscare, dar s-au  si relaxat. Castigatori, bineinteles, au fost copiii. Promitem insa parintilor ca le vom da cat de curand ocazia sa-si ia revansa.


citeste mai departe

Galerie foto
Minihandbal

Minihandbal

08 03 2021

ALATURATI-VA ECHIPEI CASTIGATOARE! Contactati-ne acum la 0268.311.266

© Copyright 2015 Clubul Sportiv Transilvania Brasov.
Un proiect MediaMind